Koruma Kararı?

mimoz_a

Unutursam Fısılda !
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
5.184
1.755
448
Merhaba hepinize,

Günaydın ve hayırlı cumalar hepimize :)

Sizlere bir sorum var. Benim boşanmam ve sonrasında eski eşten kurtulamam üzerine anne babamla birlikte şehir değiştireceğiz. Tabi resmiyetteki ikametgahımızı da. Şu an yaşadığımız şehirde sayılı günlerimiz kaldı... Ancak aklımı kurcalayan bir şey var. Eski eşim küçük bir ilçede yaşıyor. Oradaki nüfus memurundan rica etse şu anda ikametgah bilgilerime ulaşabilir. En kötü ihtimal bir tanıdığının tanıdığı nüfusta memurdur falan...

Nüfus bilgilerimize koruma kararı çıkartabiliyor muyuz? Ya da adı her neyse :)

Nereye başvurmalıyım?

Bilgilerinizi esirgemeyin lütfen.

çocugun yok herhalde
bi avukattan bilgi falan alsan
kaçmanı gerektirecek bi durum varsa
mutlaka beklemeden danış
farklı yolları falan vardır
allah korusun

o dediğin çok kolay oluyor.. benden hoşlanan bir çocuk kapı numarama kadar biliyor du.
taşındıktan sonra bir süre ikametgahınızı aldırmayın eski yerde kalsın.. belki sonra uğraşmaktan vazgeçer

çocuğum yok çok şükür
aileni bilemem ama onların ikameti eski yerlerinde kalsın
sen talep edersen koruma çıkar büyük ihtimalle
allah kötülerle karşılaştırmasın bir daha

o dediğin çok kolay oluyor.. benden hoşlanan bir çocuk kapı numarama kadar biliyor du.
taşındıktan sonra bir süre ikametgahınızı aldırmayın eski yerde kalsın.. belki sonra uğraşmaktan vazgeçer
2 yıl oldu boşanalı. resmen 2 yıl olmasa da ayrılalı 2 yıl. uzun bir zaman ama işte pislik hiç vazgeçmeyecekmiş gibi geliyor

Türkiye de yasalar hep kadının aleyhine olduğu için eski eşin bir şekilde bilgilerine ulaşabilir.bence bunu bir avukat ile hallet.belki bir yöntemi vardır.
buradan bir akıl alayımda ona göre avukata gideyim dedim kadesam

aileni bilemem ama onların ikameti eski yerlerinde kalsın
sen talep edersen koruma çıkar büyük ihtimalle
allah kötülerle karşılaştırmasın bir daha
amin inşallah. şu an yaşadığımız yerde ev bizim. burayı kiraya verip uzak bir şehre kiraya gideceğiz. e kendi evimize gelen kiracı da ikametgahını aldıracak ya. annemle babamın ikametgahı nasıl olacak endişeliyim. belki annemle babamınkini burada yaşayan halamlara abimlere falan aldırırız.

Olay şehir değiştirecek kadar ciddi boyuttaysa bence de bir avukata danışmalısınız.
bakalım buradan biraz tüyo alayımda ona göre gideyim avukata. kendim halledebileceğim bir iş ise avukata bütçe ayırmayayım. taşınma falan derken sıkıntıya düşmekten korkuyorum. gidince de hemen iş bulamayabilirim. endişem çok yani

Evet arkadaşım mahkemeye başvurarak adres bilgilerinin gizlenmesini isteyebilirsiniz bu karar bikaç aylık oluyor uzatmak gerekiyor mahkemeye telefon açarak ayrıntılı bilgi alabilirsin

Resmi olarak boşandın mı canım? Eski konuna bakmıştım psikopata düşmüşsün gebersin tez zamanda.

Evet arkadaşım mahkemeye başvurarak adres bilgilerinin gizlenmesini isteyebilirsiniz bu karar bikaç aylık oluyor uzatmak gerekiyor mahkemeye telefon açarak ayrıntılı bilgi alabilirsin
boşanmamda başvurduğum adliyeyi arayayım bugün. boşanma sürecinde tedbir kararları çıkmıştı ama 6 aylıktı

o da mayıs 2014 de...

mantıklı aslında bence sen bi avukata danış

Boşanma davası devam ederken koruma tedbiri alınınca adresin gizlenmesini de isteyebiliyorsun
Ama anladığım kadarıyla sizin davanız bitmiş o yuzden bu aşamada nasıl talep edilir hiç bilmiyorum
Bunun için yine aynı şekilde beni rahatsız ediyor diye savcılığa şikayette bulunup korunma tedbiri isterken adres gizlenmesini de talep etseniz belki olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…