Korunmak istememesi beni terdirgin ediyor

Ben pcos olduğum için ister seve seve ister yine seve seve zamanında zaten kullandım bu ilaçlardan. Çok çeşitli marka denediğim halde depresyondan libido düşüklüğüne, çarpıntıya bir sürü sorun yaşadım. Simdi tedaviler değişmiş midir bilemem bundan 15 20 sene önce herkese bunu veriyorlardı. Bir erkek için gerçekten şu durumları çekmeye değmez. Diğer yöntemler de yine kendime uygun gördüğüm şeyler değildi. Eşim zaten kondom varken neden sen vücuduna dışarıdan bir şey alasın ki dediği için başka yöntem düşünmüyorum. 15 senedir kondomla korunuyorum. 1 kere kaza yaşadık ama bu benim aldığım bir riskti sonuçta. Sırf temiz temiz yataktan kalkmak için bile kullanirim gerçekten benim için diger tüm korunma yöntemleri eşittir peçete ahsbab

Ben de pcos yüzünden zorunda kaldım ama cidden çekilecek dert değil. Benim bünyem aşırı alerjik zaten, her şeye duyarlı lanet olsun ki. Ne bileyim demir gibi bir vücudum olması lazım böyle daimi bir şekilde ilaç kullanabilmem için. Dkh o kadar da basit bir olay değil ya.

Kadının kullanacağı hap, hormon, ria gibi korunma yöntemlerinin yalnızca kadının kararı olması gerekir. Bu sizin bedeniniz.
Daha önceden düzenli ilişki yaşamamışsa nişanlınız geri çekilmeyi de beceremez. Kendi yetersiz organı daha az hissedecek diye ödü kopuyor ve sizin bedeniniz üzerinden ahkam kesiyor. Gerçekten bunun dışında ilişkinizin sağlıklı olduğunu düşünüyor musunuz?

Yani bu yöntem çok sağlıklı denen şeylerin bile bazi bünyeye ciddi etkisi olabiliyor. Ben bu riski almam çünkü ciddi olarak zor seyler yaşadım ilac kullanırken. Belki doğum yaparsam sonrasında baska bir yöntemi daha denerim ama çoğu şeyi elemisti doktorum bazi sebeplerden. Keske erkekler icin olan haplar yaygın olsa da kondom arti onların hapı ile cift koruma yapabilsek

Bende anemi var, şu demir hapları bile beni neredeyse öldürüyor ya. Gerçekten zorunda kalmazsam asla ilaç kullanmak istemiyorum.

Esim üç dört tane istiyordu kör ve cahilken, biraz önce babama diyor ki "sevebildiginiz kadar sevin, ben bu defteri kapattım"
işte erkekler genelde bu moda giriyor hoş biz iki tane peş peşe yaptık ama bize doktor ilk sağlıksız gebelikten sonra ne kadar erken gebelik o kadar iyi sizin için demişti o baya tetikledi 2.yide istediğimiz için yaş farkını baya az tuttuk ve kapanış yaptık

Tamam da ilk yıl korunmayı ben istedim yani ben de onun korunmadığı şekilde tat almak istedim zaten. Ben ilerisi için düşünüyorum. İlerde acaba ister mi nasıl gelişir.
Eşim prezervatif takmıştı.
çocuk düşünmediğimiz zamanlarda.
Belki sizin eşde ikna olur sonra
takmam demiyor kendi de ilk yıllar doya doya doya yaşayalım istiyor. Sonra da çocuk düşünürüz 30 yaşında olacağız. Benim aklıma takılan şimdi kondomsuz alışır ya istemezse takmak. Ya da ara ara takmamak isterse nasıl olucak.

Bir şekilde dikkatli olursunuz .

Ya ne biçim yorumlar geliyor adam bana demiyor ben korunmucam naparsan yap demiyor ki nasıl okuyorsunuz yazdığımı. Hap kullanmayı ben teklif ettim o kullanmamı istemiyor. İlk yıllarımızı doya doya yaşamak istiyor ki ben de öyle ilk yıl ilaç kullansak ikinci ya da üçüncü yıl çocuk olabilir diye düşündük. Geri çekilmede de olursa olur göze aldık gözüyle. Sonra asla kullanmam demiyor bana. Hiç sevmiyorum ama sen üzülme kullanırım dedi. Arada kullanmadığımız olur ama dayanamam diyor. Mevzu bu. Sen koruncaksın zevkime karışma dediği yok. Uyum sağlarken ben de ten tene olmak istiyorum. İlerde istemezse diye pinpirik yapıp ağladım. Çünkü bana karşı libidosu çok yüksek ve bazen taşıyamıyorum gibi hissediyorum.

Gerçekten kudurdu iyice bu zamanla azalır dimi yani bilmiyorum eşleriniz sonradan kullanmaya başladı mı, korkuyorum hiç korunmazsa diye artık ben hep kondom kullansın istiyorum
Bir çocuk olsun uykusuz geceler ,masraf ,yorgunluk ,sorumluluk derken çift kondom bile takabilir

Görürüz bebekten sonra beyfendinin aklına çükündeki prezervatif gelecek mi
Onlar neyden bıkıyorsa artık Vaalbara da yazmış yukarda ; doğuran siz (bana göre en korkutucu kısım) emziren siz , bakıp büyüten siz onlara nooluyomuş

Son düzenleme:
Üç aylık iğne adeti tamamen kesiyor yıllardır kullandığım için biliyorum
Aylık iğnede bir çözüm sizin için bir yıl idare edersiniz.
Üç aylık hap da var
Maalesef kondomsuz ilişkiyi tadinca istemeyebilir ki şimdiden de belirtmiş. Adam şu an azgın heyecanlı bu dedikleri o yüzden olabilir daha sakin olun ağlamayın hemen

Prezervatifi biz de sevmiyoruz karı koca.
Doğum kontrol hapı yada deri altı implantını kullanabilirsiniz. Gayet yeni nesil haplar daha güvenli

Yan etkisi oluyor mu bu iğnelerin. 2 yıllık bi çözüm bulsam yeterli gelecek çünkü bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…