Korunmak istememesi beni terdirgin ediyor

Ben de hep derim "riski daha fazla olan bir doğum kontrol yöntemidir."bir de şu var.kadin diyor senelerce bu yöntemle korundum.sonra çocuk istedik 1 senede anca oldu diyor.eee başkası bir ayda hamile kalma kapasitesine sahip.bu iki kadının bu yöntemle korunabilme ihtimalleri aynı değil doğal olarak.insan yaş aldıkça ve cinsel hayatı ilerledikçe üreme kapasitesini az çok kestirebiliyor. Mesela ben geri çekilme uygulasam en ufak bir şüphe bile kalmaz içimde.direkt sorana imkansız derim yani.1 ayda hamile kalanı belki 3,5 ay uzatır ama 1 senede anca olanı belki ömür boyu korur.herkesin üreme kapasitesi parmak izi gibi.değildir değildir diye kestirip atıyorlar.

Son düzenleme:
Ha deyince olmuyor mu? Daha 2 ay olmuş.

daha nişanlı bile değilsiniz daha 30 da evleniriz demişsiniz bir sürü zaman var bunları konuşmak için çok erken niye kendinizi şimdiden stres yapıyorsunuz belki de çocuk istesenizde olmayacak bunu da bilmiyorsunuz ki. birlikteliğinizin tadını çıkarın. zaten ya hap yada kondom kullanacaksınız geri çekilme zaten korunma yöntemi değil takvimi hiç anlamadım.

Şu an libido yüksekliği ve cinsel açlıkla böyle atıp tutuyor konuşmasi tatlı tabi ama isler ciddiye binince aklı başına gelir daha nişanlı bile değilmişsiniz zaten. Demek 1-2 sene daha var düğüne. Yine de istediğin şekilde korunmazsa birlikte olmazsın zorla değil ya. Bir şekilde ikna olacaktır mecbur. Ayrıca bu kadar cinselligin tadını çıkarmaya meraklı biri ilk zamanlar çocuk olmasını kesinlikle istemez. Ona bütün riskleri tane tane anlat, belli ki bilmiyor. Çevreden, buradan örnekler ver gözü korksun seve seve takar kondomu merak etme

Korunmak kadinin gorevi. Dogurgan olan kadin. Kendisi icin en dogru yontemi bulacak uygulayacak olan da kadin. Karsisindaki erkege bunun yukunu vermeyi bencilce buluyorum. Butunlesme olmasi gereken sevismenin ortasina bunlarin katilmasini da sacma buluyorum. Evli ve duzenli seks hayati olmasi gereken adamin da tek gecelik iliski yasar gibi hamile birakmamaliyim stresiyle geri mi cekileyim, ileri mi ucayim , dur iki dk kondom takayim diye konunun ortasinda konudan kopmasini sagliksiz buluyorum.Ileride erken bosalma, ereksiyon problemi, isteksizlik gibi sonuclari olacagini dusunuyorum.Kondom bence hastalik ihtimaline karsi tedbir. Seks ile kondom/geri cekilme vb tedbirler bende seks ve aile apartmaninda yasiyorum veya kayinvalidemle yasiyorum gibi tatsiz senaryolar cagristiriyor. Bence :)

Biz deri altı implant+kondomla korunuyoruz. Çocuk istemediğimiz için kesinlikle çift yöntem tercih ediyoruz. Ama kendi keyfi için kondom kullanmak istemeyip bana yüklese korunmayı sevişmem açıkçası.

Doğmamış çocuğa don biçmek.

Daha nişanlı bile değilsiniz az durun bunları düşünmek için zaman var önünüzde.

Zaman bambaşka şeyler gösterecek belki. Belki hemen çocuk yapmanız gerekecek belki korunmanız gerekecek şartlara bakmak lazım.
düğün olunca bu konunuzu hatırlayıp tebessüm edeceksiniz neleri takmışım kafama diye. İnsanın bir gün sonra fikri değişiyor

Bu konu kafama takılıyor. Yasmin kullanmaya devam edemem emzirirken elbette. Muhtemelen spiral kullanabilirim bir süre.

erkeklerin bir şey hissetmiyorum demesi hep yalan hatta masus çükü iniyomuş gibi yapana bile denk geldim bunlar manipülatif söylemler alın ekstra ince olanlarından bunu deneyelim bak gör diyin içinizi ferah tutun kem küm etsede suratından anlarsınız aldığı zevki

Siz de benim gibi kısırsınız galiba

Gebelik riski daha yüksek ama sevgili iken bence kimse kullanmasın hastalik riski yüzünden.
Kondom keyifsiz bir şey kabul ediyorum. Ama hastalik daha keyifsiz.
E tabi ki. Sevgiliyken cocuk dusunecegini sanmiyorum cogu kisinin. Ben iki yontemle korunuyordum sevgiliyken.

Ne kadar saçma sapan bir konu. Hersey bitti de aranizdaki tek sorun bu mu yani oha diyorum

Aynı şeyden mi bahsediyoruz ama bundan bahsediyorum ben

Eklentiler

• IMG_1864.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 12
Nişanlıyız dalgınlıkla yanlış yazmışım 3-4 aya nikahımız var

Nişanlıyız yanlış yazmışım kafam dalgındı düğün 1 yıl sonra. Sanki bana kondomsuz alışacak gibi geliyor.

Önceki yorumlarınız da hep ben mi korunmalıyım bu ilaçlar bana zarar vermez mi tarzında söylemlerdi. Bence herkes nişanlınızın/sevgilinizin bencilliğinden bahsedince durumu tabiri caizse kıvırıyorsunuz :) şu an kocamın kıymetini anladım bir kez daha. Adam dünya kadar prezervatif denedi hangisi ikimiz için de keyifli olur diye en sonunda da buldu. Arayan buluyor yani ve herkese öneririm asla poşetimsi bir his yok. Ayrıca tertemiz kalkıyorsun yataktan en güzeli de o bence plansız gebelik dışında tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…