- Konu Sahibi Sevimlipandaaaa
-
Bu konu için ağlıyor musun günlerce GERÇEKTEN ?Yakında nişanım var ve çok uzun zamandır sevgiliyiz. Korunma yönteminde tartışıyoruz.İlk 2 yıl kadar korunmak istemiyor.Ben seni çok bekledim doyasıya cinselliği yaşamak istiyorum diyor.İlk yıl hap kullanırım diye plan yaptık. İkinci yıl takvim ve geri çekilme kullanırız. Sonrasında da artık yavaştan çocuk düşünürüz dedik çünkü yaşımız şuan 26 27 yaşında düğünümüz olmuş olacak. 30a varcaz zaten böyle böyle. Korunmak istememesi beni terdirgin ediyor çünkü ömür boyu sürekli kendim korunmak istemiyorum. Yeri gelince korunurum ama hep de istemiyorum diyor. Ben de şunu söyledim madem ilk ilişkimizde gün içinde geri çekilme kullan ama tekrar olacaksa kondom tak riski günlerde kondom tak ihtimal düşsün dedim artık ne derece koruyacaksa. Plansız gebelik olursa aramız çok kötü olur dedim. Ama yok hissetmiyorum bişey artık eşimsin hep korunamam diyor. Zamanla bu düşünce değişir mi ben günlerdir ağlıyorum çünkü gerginlikten.
Hap kullanmanızı önermem. Kendisi bıraktığımda epeyce saçımı dökmüştü. Hatta kanser filan sanmıştım kendimi öyle tutam tutam dökmüştü. Dökülenler geri de gelmedi. Allahtan benim saçlar çoktu da dökülen anlaşılmadı…Yakında nişanım var ve çok uzun zamandır sevgiliyiz. Korunma yönteminde tartışıyoruz.İlk 2 yıl kadar korunmak istemiyor.Ben seni çok bekledim doyasıya cinselliği yaşamak istiyorum diyor.İlk yıl hap kullanırım diye plan yaptık. İkinci yıl takvim ve geri çekilme kullanırız. Sonrasında da artık yavaştan çocuk düşünürüz dedik çünkü yaşımız şuan 26 27 yaşında düğünümüz olmuş olacak. 30a varcaz zaten böyle böyle. Korunmak istememesi beni terdirgin ediyor çünkü ömür boyu sürekli kendim korunmak istemiyorum. Yeri gelince korunurum ama hep de istemiyorum diyor. Ben de şunu söyledim madem ilk ilişkimizde gün içinde geri çekilme kullan ama tekrar olacaksa kondom tak riski günlerde kondom tak ihtimal düşsün dedim artık ne derece koruyacaksa. Plansız gebelik olursa aramız çok kötü olur dedim. Ama yok hissetmiyorum bişey artık eşimsin hep korunamam diyor. Zamanla bu düşünce değişir mi ben günlerdir ağlıyorum çünkü gerginlikten.
Bu yöntemler bana zarar vermiyor mu, beni üzen bu
Geri çekilme korunma değil risk istemiyorsanız onu hiç düşünmeyin gidin aylık iğne vurdurun bitsin gitsinYakında nişanım var ve çok uzun zamandır sevgiliyiz. Korunma yönteminde tartışıyoruz.İlk 2 yıl kadar korunmak istemiyor.Ben seni çok bekledim doyasıya cinselliği yaşamak istiyorum diyor.İlk yıl hap kullanırım diye plan yaptık. İkinci yıl takvim ve geri çekilme kullanırız. Sonrasında da artık yavaştan çocuk düşünürüz dedik çünkü yaşımız şuan 26 27 yaşında düğünümüz olmuş olacak. 30a varcaz zaten böyle böyle. Korunmak istememesi beni terdirgin ediyor çünkü ömür boyu sürekli kendim korunmak istemiyorum. Yeri gelince korunurum ama hep de istemiyorum diyor. Ben de şunu söyledim madem ilk ilişkimizde gün içinde geri çekilme kullan ama tekrar olacaksa kondom tak riski günlerde kondom tak ihtimal düşsün dedim artık ne derece koruyacaksa. Plansız gebelik olursa aramız çok kötü olur dedim. Ama yok hissetmiyorum bişey artık eşimsin hep korunamam diyor. Zamanla bu düşünce değişir mi ben günlerdir ağlıyorum çünkü gerginlikten.
Açıklamak zorunda mıyım kiSoru sahbinin nickinde bir değişiklik oldu. Neden?
Gebelik riski daha yüksek ama sevgili iken bence kimse kullanmasın hastalik riski yüzünden.Simdi linc yiyecegim ama olursa olur olmazsa sorun degil kafasindaki insanlar icin geri cekilme de bir yontem. Ister begenin ister begenmeyin. Kadin dogum doktoru bile geri cekilmeyle korunmussaniz sizi korunmus kabul ediyor gebelik planlamasinda. %100 korunma yok, tabi ki riski digerlerine gore cok cok fazla ama bu sekilde korunan, hamilelik olsa da sorun etmeyecek insanlar icin en dogru yontem geri cekilme. Kondom %90 koruyorsa geri cekilme de %40-50. Bu riski sorun etmeyecek insanlara uygun bence.
Açıklamak zorunda mıyım kitalebim yeni sonuçlanmış bi anlam aramaya gerek yok herhalde kaos oluşturmak istediniz.
Buna çok şaşırdım ya, saç çıkarmak için saçlar toparlansın diye doğum kontrol hapı kullanıp önerenler var.Hap kullanmanızı önermem. Kendisi bıraktığımda epeyce saçımı dökmüştü. Hatta kanser filan sanmıştım kendimi öyle tutam tutam dökmüştü. Dökülenler geri de gelmedi. Allahtan benim saçlar çoktu da dökülen anlaşılmadı…
Nitril hangisi öyle bir sey görmüyorum? Latexsiz mi demek istiyorsun? Ben de onu soyleyecektim Durexin dışı gold renk olani cok guzel ozellikle kadinlar icin (Real Feel), asla kuruluk yapmiyor. Dolayısıyla yirtilma olayi da hic olmuyor.İlk birlikteliğimiz prezervatifle oldu çünkü risk almak istemedik. Canınız yanmıyor yani korktuğunuz kadar değil. İlla biraz oluyor ama birkaç sefere alışıyor insan. Asıl sorunuza gelecek olursak yeni doğum yaptığım için bize yine en uygun korunma yöntemi prezervatifti. Ama eşim de ben de sevmiyoruz yalan yok. Ama kendi korunmak istedi en baştan beri de hormonlarını karıştırmayalım boşver dedi. Size marka baş harfi vererek yeni çıkan nitril prezervatifi öneririm. Birçok çeşit denemiş biri olarak bu cidden çok iyi ve sıcaklık iletimi var. Nişanlınız bir kez denerse en azından ön yargısı geçer gibi. Du…x marka vermek sıkıntı mı bilmiyorum ondan böyle yazdım
Ben de Yasmini 5 sene kullanmıştım. Genelde daha fazla kullanmayi önermiyor zaten kadin dogumcular. Sürekli kadin korunsun diye bi durum istesen de olamaz yani. Dogumdan sonra nasil korunmayi düşünüyorsunuz mesela?Kondom alerjim var. Biz de ilk sevgili olduğumuzu zamanlar ben korundum. Çünkü kontrolun bende olması beni daha güvende hissettirdi. Yasmin kullandım. Doktor da onayladı. Evlendikten sonra da yasmin ile devam ettik. Kusma ya da diyare durumunda ikinci kez içtim veya ilaci kesip regl olmayı bekledim. Zaten prospektus bilgiyi veriyor. Bence prezervatiften çok daha güvenli. Kaçtı mı yırtıldı mi düşüncesi yok. Kontrol bende. Koruma orani %99.
Bebek planı içine girdiğimiz zaman bıraktım bir yıl öncesinden. Geçtiğimiz yıl Haziran bıraktım. Geri cekilme ile 1 yıldır korunma yaptık çünkü gebelik olsa da kabulümdür dedik. Bu Haziranda denemeye başladık. Şimdilik hala deniyoruz. Öyle ha deyince gebe kalınmiyor. Yaşım 33. Toplam 5 yıl Yasmin içtim. Bende yan etki olmadi. Reglim ile ilgili bir sorun hiçbir zaman yaşamadım
Dilimizde tüy bitti: Geri çekilme-Takvim bir korunma yöntemi değildir.Yakında nişanım var ve çok uzun zamandır sevgiliyiz. Korunma yönteminde tartışıyoruz.İlk 2 yıl kadar korunmak istemiyor.Ben seni çok bekledim doyasıya cinselliği yaşamak istiyorum diyor.İlk yıl hap kullanırım diye plan yaptık. İkinci yıl takvim ve geri çekilme kullanırız. Sonrasında da artık yavaştan çocuk düşünürüz dedik çünkü yaşımız şuan 26 27 yaşında düğünümüz olmuş olacak. 30a varcaz zaten böyle böyle. Korunmak istememesi beni terdirgin ediyor çünkü ömür boyu sürekli kendim korunmak istemiyorum. Yeri gelince korunurum ama hep de istemiyorum diyor. Ben de şunu söyledim madem ilk ilişkimizde gün içinde geri çekilme kullan ama tekrar olacaksa kondom tak riski günlerde kondom tak ihtimal düşsün dedim artık ne derece koruyacaksa. Plansız gebelik olursa aramız çok kötü olur dedim. Ama yok hissetmiyorum bişey artık eşimsin hep korunamam diyor. Zamanla bu düşünce değişir mi ben günlerdir ağlıyorum çünkü gerginlikten.
Evet kullanırken çoşuyor güzelleşiyor ancak bırakınca getirdiğini ve olanlarıda alıp götürüyorBuna çok şaşırdım ya, saç çıkarmak için saçlar toparlansın diye doğum kontrol hapı kullanıp önerenler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?