Korunmak istememesi beni terdirgin ediyor

Bu konu için ağlıyor musun günlerce GERÇEKTEN ?

Hap kullanmanızı önermem. Kendisi bıraktığımda epeyce saçımı dökmüştü. Hatta kanser filan sanmıştım kendimi öyle tutam tutam dökmüştü. Dökülenler geri de gelmedi. Allahtan benim saçlar çoktu da dökülen anlaşılmadı…

Bu yöntemler bana zarar vermiyor mu, beni üzen bu

Zarar verip vermemesi bir kenara hiçbir şey olmasa bile sırf onun bencilliği yüzünden vücudunuza kimyasal bir madde almak zorunda kalacaksınız. Anlıyorum o yüzden. yoksa herkes kondomsuz tercih eder.

Geri çekilme korunma değil risk istemiyorsanız onu hiç düşünmeyin gidin aylık iğne vurdurun bitsin gitsin

Simdi linc yiyecegim ama olursa olur olmazsa sorun degil kafasindaki insanlar icin geri cekilme de bir yontem. Ister begenin ister begenmeyin. Kadin dogum doktoru bile geri cekilmeyle korunmussaniz sizi korunmus kabul ediyor gebelik planlamasinda. %100 korunma yok, tabi ki riski digerlerine gore cok cok fazla ama bu sekilde korunan, hamilelik olsa da sorun etmeyecek insanlar icin en dogru yontem geri cekilme. Kondom %90 koruyorsa geri cekilme de %40-50. Bu riski sorun etmeyecek insanlara uygun bence.

Kondom alerjim var. Biz de ilk sevgili olduğumuzu zamanlar ben korundum. Çünkü kontrolun bende olması beni daha güvende hissettirdi. Yasmin kullandım. Doktor da onayladı. Evlendikten sonra da yasmin ile devam ettik. Kusma ya da diyare durumunda ikinci kez içtim veya ilaci kesip regl olmayı bekledim. Zaten prospektus bilgiyi veriyor. Bence prezervatiften çok daha güvenli. Kaçtı mı yırtıldı mi düşüncesi yok. Kontrol bende. Koruma orani %99.
Bebek planı içine girdiğimiz zaman bıraktım bir yıl öncesinden. Geçtiğimiz yıl Haziran bıraktım. Geri cekilme ile 1 yıldır korunma yaptık çünkü gebelik olsa da kabulümdür dedik. Bu Haziranda denemeye başladık. Şimdilik hala deniyoruz. Öyle ha deyince gebe kalınmiyor. Yaşım 33. Toplam 5 yıl Yasmin içtim. Bende yan etki olmadi. Reglim ile ilgili bir sorun hiçbir zaman yaşamadım

Gebelik riski daha yüksek ama sevgili iken bence kimse kullanmasın hastalik riski yüzünden.
Kondom keyifsiz bir şey kabul ediyorum. Ama hastalik daha keyifsiz.

Buna çok şaşırdım ya, saç çıkarmak için saçlar toparlansın diye doğum kontrol hapı kullanıp önerenler var.

Artık eşimsin ne ya sürekli hamile mi kalacaksiniz :) bunlara dogum kontrol hapi kullanarak da yüz vermemek gerekiyor bence çünkü zirt pirt içine boşalır yüz bulur her ay mantar olursun. Dedemin bi lafi vardi, yüzünüzün yumusakligindan g.tunuzun yaşı kurumuyor diye o hesap

Nitril hangisi öyle bir sey görmüyorum? Latexsiz mi demek istiyorsun? Ben de onu soyleyecektim Durexin dışı gold renk olani cok guzel ozellikle kadinlar icin (Real Feel), asla kuruluk yapmiyor. Dolayısıyla yirtilma olayi da hic olmuyor.

Doğum kontrol hapını ne kadar öcü göstermişsiniz hanımlar ya. Kondom salt bencillik mi bilemedim kadınların da kondomdan hoşlandığını sanmıyorum ben patlama, taşma riski de az değil bana göre en kötü yöntem kondom.

Ben de Yasmini 5 sene kullanmıştım. Genelde daha fazla kullanmayi önermiyor zaten kadin dogumcular. Sürekli kadin korunsun diye bi durum istesen de olamaz yani. Dogumdan sonra nasil korunmayi düşünüyorsunuz mesela?

Kondom alerjisi dediginiz lateks alerjisi aslinda. Dedigim gibi Durex in latekssiz kondomlari cok guzel.

Ayrica hanimlar vajinanin içi klitorisin arka duvari haric tamamen duyarsiz. Iceri poset mi girmis salatalik mi girmis anlamazsiniz ya. Size uygun kondomu bulamamissinizdir sadece.

Son düzenleme:
Düzenli sex hayatı olmayan bi erkek prezervatifi neden istemiyor anlamadım? Çok itici geldi bana bu tavrı. Geri çekilme yapar durur sizde doğurgan biriyseniz menapoza kadar doğurursunuz. Doğurgan kadınlar penetrasyon sırasında salgılanan sıvıdanda hamile kalıyor şak diye, dışarı boşalmış boşalmamış fark etmiyor. Aynı mantığı boşalmaya yakın condom takanlarda yaşıyor.
Hap yada implant dışında bi çözüm var gibi durmuyor. Spiral bir seçenek ama ondada ilişkiden önce taktırır mısınız bilemedim. Hapıda 1 ay önceden kullanmaya başlamanız gerek.
Takvim yöntemi zaten bomboş bi yöntem spermler 3 gün yaşıyor zaten içerde ayrıca yumurtlama zamanı değişebiliyor.

Takvim kullanmak çok güvenilir değil. Reglim biter bitmez yumurtlamam olmuş ve o ilişkiden hamile kaldım. Takvimde yumurtlama görünen günlerde ilişkimiz olmamıştı

Dilimizde tüy bitti: Geri çekilme-Takvim bir korunma yöntemi değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…