B babysel Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 29 17 3 30 4 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekoss #21 asdasdws .!.: merhaba hayır yapmadım, sabırla regli günümü bekliyorum yani haftaya pazartesi ya da salı Genişletmek için tıkla... Ben bugün regl oldum. Tahmini tarihimden 3 gün önce yani bu ay erken yumurtlamışım ovülasyon testide yanılttı bu ay ovülasyon yapmayacağım.
asdasdws .!.: merhaba hayır yapmadım, sabırla regli günümü bekliyorum yani haftaya pazartesi ya da salı Genişletmek için tıkla... Ben bugün regl oldum. Tahmini tarihimden 3 gün önce yani bu ay erken yumurtlamışım ovülasyon testide yanılttı bu ay ovülasyon yapmayacağım.
asdasdws Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 261 66 13 28 4 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekoss #22 Melekoss .!.: Ay insallah aynı anda başlamışız haberleşelim Genişletmek için tıkla... babysel .!.: Ben bugün regl oldum. Tahmini tarihimden 3 gün önce yani bu ay erken yumurtlamışım ovülasyon testide yanılttı bu ay ovülasyon yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Bazen bünye şaşabiliyor ilk korunmasızsa. Birdahaki aya inşallah
Melekoss .!.: Ay insallah aynı anda başlamışız haberleşelim Genişletmek için tıkla... babysel .!.: Ben bugün regl oldum. Tahmini tarihimden 3 gün önce yani bu ay erken yumurtlamışım ovülasyon testide yanılttı bu ay ovülasyon yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Bazen bünye şaşabiliyor ilk korunmasızsa. Birdahaki aya inşallah
B babysel Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 29 17 3 30 4 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekoss #23 asdasdws .!.: Bazen bünye şaşabiliyor ilk korunmasızsa. Birdahaki aya inşallah Genişletmek için tıkla... Evet bakalım inşallah kısmetse evet ilk aydı daha inşallah sizde vardır haber verin mutlaka
asdasdws .!.: Bazen bünye şaşabiliyor ilk korunmasızsa. Birdahaki aya inşallah Genişletmek için tıkla... Evet bakalım inşallah kısmetse evet ilk aydı daha inşallah sizde vardır haber verin mutlaka
B babysel Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 29 17 3 30 7 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekoss #24 asdasdws .!.: Bazen bünye şaşabiliyor ilk korunmasızsa. Birdahaki aya inşallah Genişletmek için tıkla... Sonucunuz ne oldu test yaptınız mı merak ettim
asdasdws .!.: Bazen bünye şaşabiliyor ilk korunmasızsa. Birdahaki aya inşallah Genişletmek için tıkla... Sonucunuz ne oldu test yaptınız mı merak ettim
M Melekoss Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2023 21 2 16 27 31 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekoss #25 babysel .!.: Sonucunuz ne oldu test yaptınız mı merak ettim Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm mesajınızı gebeyim ama kanamam olduğu için düsük riskine karşı progestan fitil başladım
babysel .!.: Sonucunuz ne oldu test yaptınız mı merak ettim Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm mesajınızı gebeyim ama kanamam olduğu için düsük riskine karşı progestan fitil başladım
B babysel Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 29 17 3 30 1 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekoss #26 Melekoss .!.: Yeni gördüm mesajınızı gebeyim ama kanamam olduğu için düsük riskine karşı progestan fitil başladım Genişletmek için tıkla... İnşallah bebeğiniz sizinle kalır. Gelmiş geçmiş olsun.
Melekoss .!.: Yeni gördüm mesajınızı gebeyim ama kanamam olduğu için düsük riskine karşı progestan fitil başladım Genişletmek için tıkla... İnşallah bebeğiniz sizinle kalır. Gelmiş geçmiş olsun.
zingarina10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2023 1.420 469 43 32 1 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekoss #27 .
M Melekoss Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2023 21 2 16 27 1 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekoss #28 babysel .!.: İnşallah bebeğiniz sizinle kalır. Gelmiş geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim insallah
babysel .!.: İnşallah bebeğiniz sizinle kalır. Gelmiş geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim insallah