- 29 Temmuz 2016
- 99
- 25
- 3
- 32
2gün daha sabır inşallah çok zor ama.3gün geçince daha garantiBenim adeti 1 gün gecikti ama hala test yapmaya cesaret im yok
Ne soracaktın canım?Kizlar aktif olan varsa akıl daniscam
İnşallah canım ya hepimizin yüzü gülsünBatımı da bilemyrm artık.26 gündü döngüm ,son ay 31oldu.O kadar ümirlenip kırmızıları görmek cok üzüyr insanı.Allahım inş.bu ay mutlu oluruz hepimiz
Hadi ya üzüldüm canim neyse herseyin hayrlisiBüyük ihtimal yumurtlama canım
Noldu ki canım?Adetin kaçıncı günü?Hadi ya üzüldüm canim neyse herseyin hayrlisi
Valla bazılarında düzensiz yumurtlama olabilyrmuş diye okudum.Adet bitiöinden hemen sonra mesela ya da adetten bikaç gün önce.Ne kadar dogru bilmiyrmYumurtlama günü adetten 14 gün önceleri oluyo ya ne kadar devam ediyor aylık 4gün dimi
Canım ikinci çocuk istiyorduk sadece adet bitimi iki gün iliski oldu eşim istemior vazgeçti korunmaya devam yani ama bn çok istiodm o yüzden umudum kaybolduNoldu ki canım?Adetin kaçıncı günü?
Belki onlar tutar canım belli olmaz .inşallah Rabbim gönlüne göre versn herkesinCanım ikinci çocuk istiyorduk sadece adet bitimi iki gün iliski oldu eşim istemior vazgeçti korunmaya devam yani ama bn çok istiodm o yüzden umudum kayboldu
Benim ağrılar devam ediyorda 9gün kaldı hala yumurtlama ağrıları değildir dimi.inşallah beklediğim olurValla bazılarında düzensiz yumurtlama olabilyrmuş diye okudum.Adet bitiöinden hemen sonra mesela ya da adetten bikaç gün önce.Ne kadar dogru bilmiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?