korunmayi birakip ağustos ayında 2. bebegim gelsin diyenler

Merhaba hanımlar evet herkes gitmiş bende merak ettim testleriniz pızitif mi :)

Benim adetime 9gün kaldı hala beklemedeyim :) ama benim sizler gibi ikinci değil ilk inşallah

Sürekli sürelkli olmuyo dimi ağrılar.sabahtan beri bişey yoktu şimdi yine giriyo biraz biraz sağ taraftan batıyo.

Batımı da bilemyrm artık.26 gündü döngüm ,son ay 31oldu.O kadar ümirlenip kırmızıları görmek cok üzüyr insanı.Allahım inş.bu ay mutlu oluruz hepimiz

Canim beyaz kremsi akinti ve sol kasik agrisı yumurtlama günü belirtisimi yoksa başka birşeymi

Yumurtlama günü adetten 14 gün önceleri oluyo ya ne kadar devam ediyor aylık 4gün dimi

Yumurtlama günü adetten 14 gün önceleri oluyo ya ne kadar devam ediyor aylık 4gün dimi
Valla bazılarında düzensiz yumurtlama olabilyrmuş diye okudum.Adet bitiöinden hemen sonra mesela ya da adetten bikaç gün önce.Ne kadar dogru bilmiyrm

Canım ikinci çocuk istiyorduk sadece adet bitimi iki gün iliski oldu eşim istemior vazgeçti korunmaya devam yani ama bn çok istiodm o yüzden umudum kayboldu
Belki onlar tutar canım belli olmaz .inşallah Rabbim gönlüne göre versn herkesin

Valla bazılarında düzensiz yumurtlama olabilyrmuş diye okudum.Adet bitiöinden hemen sonra mesela ya da adetten bikaç gün önce.Ne kadar dogru bilmiyrm
Benim ağrılar devam ediyorda 9gün kaldı hala yumurtlama ağrıları değildir dimi.inşallah beklediğim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…