korunmayi birakip ağustos ayında 2. bebegim gelsin diyenler

evet epey erken evlenmişssin:) bende 34 yaşındayım ilk çocuğumu 3,5 yaşında

Bende bekliyorum canlar sat 29 haziran bugun regl gunum ama gelen giden yok. 18 temmuz yumurtlamaydi ama hic akintm olmadi. Ayin 17si 25i ve 27 korunmasz oldu. 25inden sonra akinti olmaya başladı ve kasik bel agrim oluyo. Cok sinirliyim su aralar ve iştahım yok ama midem kaziniyo sanki, am iki lokma yiyrm kesiliyorum hemen. Suan aknti normal dun bel ve kasik agrisi fenaydi öldüm sanki ama gene gelen giden yok. Bugün test yaptm test bozuktu sansima yarin sabah bitane daha yapicm bakalim kismet. Ama stres fena.

Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 2 hafta önce cuma günü beta testi 8120 çıktı ama kese görünmedi doktor geç döllenme olabilir 10 gün sonra gel 6 haftalık hamile olmalısın dedi ama sat tarihime göre 7.5 hafta olması gerekiyor. Beni endişendiren evet geç döllenme olabilir ama beta testi bu kadar yüksek olup kese görünmeyen varmı? Bu durum bana hiç normal gözükmedi. Doktor kontrolüm bu akşam ve çok korkuyorum bu arada yaşım 39

beta çok yüksekse ikiz hamilelik olabilir diye biliyorum var mı ailede endişelenme hemen.

Meraba hanimlar bu konu cok guzel olmus.
Biz de kizima kardes istiyoruz. Benim bat a daha 9 gun var. Beklemedeyim. Hadi insallah hepiniz icin hayirlisi :)

Biz de kizima kardes istiyoruz. Benim bat a daha 9 gun var. Beklemedeyim. Hadi insallah hepiniz icin hayirlisi :)
Hoş geldin cnm güzel haberler alırsın umarım benim de 12 gün var bekliyoruz bakalım oğluş a kardeş için

Aaa canım sen hamile değilmiydin ben mi yanlış anlamışım şaşırdım şimdi

yaşın kaç emel cim
evet ceylincim kısmetse 2.ci ama kafam allak bulak. demin test yaptım ama keşke sabaha bıraksaydım dedm. paketi açtm yapıcktm idrar rengim çok açık su gbiydi bnde snra yapim ddm ama acaba test bozulur die korktum ve yaptm negatf belim fena agrıyo hala. vee bugün suna çok sarıdım yeşil soğanı hiç sevmem birdn cnm çekti beyaz yerini kütür kütür yemek istedim artık kan testine kaldı bidaha teste para verirsem eşim kızacak

Beklemek çok zor ya.. sol kasıkta acayip ağrım var 2 gündür herhalde yumurtlama dönemim.. adet takvimime bakyığımda daha 1 hafta var ama anlamadım bişey off

S sonker Şahsen ben adeti görünce eylüle kaldığım için yazamadım Ağustosu eylül yapsak olmaz mı ikinci bebeğini mi istiyorsun sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…