- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
yaşın kaç emel cim
beta çok yüksekse ikiz hamilelik olabilir diye biliyorum var mı ailede endişelenme hemen.Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 2 hafta önce cuma günü beta testi 8120 çıktı ama kese görünmedi doktor geç döllenme olabilir 10 gün sonra gel 6 haftalık hamile olmalısın dedi ama sat tarihime göre 7.5 hafta olması gerekiyor. Beni endişendiren evet geç döllenme olabilir ama beta testi bu kadar yüksek olup kese görünmeyen varmı? Bu durum bana hiç normal gözükmedi. Doktor kontrolüm bu akşam ve çok korkuyorum bu arada yaşım 39
Hoş geldin cnm güzel haberler alırsın umarım benim de 12 gün var bekliyoruz bakalım oğluş a kardeş içinMeraba hanimlar bu konu cok guzel olmus.
Biz de kizima kardes istiyoruz. Benim bat a daha 9 gun var. Beklemedeyim. Hadi insallah hepiniz icin hayirlisi :)
Hoş geldin cnm güzel haberler alırsın umarım benim de 12 gün var bekliyoruz bakalım oğluş a kardeş için
Aaa canım sen hamile değilmiydin ben mi yanlış anlamışım şaşırdım şimdiMeraba hanimlar bu konu cok guzel olmus.
Biz de kizima kardes istiyoruz. Benim bat a daha 9 gun var. Beklemedeyim. Hadi insallah hepiniz icin hayirlisi :)
Aaa canım sen hamile değilmiydin ben mi yanlış anlamışım şaşırdım şimdi
Aynen sizin adınızda biri daha var onunla karıştırdım pardon :))Bu konuya yeni yaziyorum belki baskasiyla karistiriyor olabilirsin canm
evet ceylincim kısmetse 2.ci ama kafam allak bulak. demin test yaptım ama keşke sabaha bıraksaydım dedm. paketi açtm yapıcktm idrar rengim çok açık su gbiydi bnde snra yapim ddm ama acaba test bozulur die korktum ve yaptm negatf belim fena agrıyo hala. vee bugün suna çok sarıdım yeşil soğanı hiç sevmem birdn cnm çekti beyaz yerini kütür kütür yemek istedimyaşın kaç emel cim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?