korunmuyoruz ama bebeğimiz olmuyor

WUZGUN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
174
0
96
Rize
4 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz fakat olmadı şuana kadar bu durumda olan arkadaşlar beraber duygularımızı,yaşadıklarımızı paylaşalım

uzmanlar yaşı genç ve sağlıklı bireylerde korunmasız 1 yıl geçtikten sonra tetkiklere başlıyorlar..hatta benim gittiğim dr. 2. yılda olanların oranı daha da yüksek demişti..biz 11 ay bekledikten sonra gelmişti meleğim :CüvCüv: 4 ay çok çok erken .. hayırlısıyla sağlıkla bir bebek sahibi olman dileğiyle a.s.

Bebeğimiz olmuyor demek için daha çok erken uzmanlar 1 yıl korunmasız cinsel ilişkiye girdikten sonra sonuç alınamazsa araştırmalara başlıyorlar.Üstelik bu kadar stres yaparsan olumsuz etkilenirsin kendini şartlandırma bence bu kadar a.s.

Meraba kızlar ben yeni sayılırım 2.5yıldır korunmuyoruz ikinci bebeği istıyrz tıpta bize çare tükendi siz ne dersiniz

saolun yazdıklarınız için olmuyor derken şuana kadar olmadı merak ediyorum

canım 9 yıl sonra bebeği olanlar tanıyorum hiç bi sorumları yokken..
umutlarının bittiği yerde hamile olduğnu öğrenenler var dur daha erken
çok endişeleniyosan doktora bi görün şüphelerin kaybolur en azından

:1no2::1no2:Merhaba bende yeni üyeyim.Yardımcı olabilir misiniz başlığıyla bir soru sordum.Cevap veren olmadı.Lütfen bilgisi olan okuyup yardımcı olur mu?Çok ihtiyacım var.

merhaba wuzgun bende 8 aylık evliyim ve hiç korunmamamıza rağmen 8 aydır olmuyor haftaya dr a gidicem 3 aydır adet düzensizliğide başladı bakalım dr ne diyecek duruma, yanlız ne kadar stres yapmayın deselerde ister istemez insanın canı sıkılıyor umarım en kısa zamanda allah isteyenlere verir, kucaklarımızı boş bırakmaz..

yengemin 10 yıl çocugu olmadı.doktordu bilmem neydi fayda etmedi ve umudu kesmişlerken birgün haber geldiki hamilee.Allahım nezaman nasip ederse ozaman olur hiç sıkıntıya giripde moralinizi bozmayın.herşeyin bir günü saati vardır...

nazlı ben suan sitede yeniyim bende paylaşımda bulunmak istyrm
acaba bulunuyr muyum onuda bilmyrm
yardımc olur musun

canım daha erken hemen tutmayabilir bak ben 20ay oldu bekliom gelcek kuzum pati pati sabret kafana daha şimdiden başlamışın takmaya eğer dahada için rahat etmezse git bi dra tetkiklerini yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…