korunmuyoruz ama bebeğimiz olmuyor

canım bende senın gıbı 25 yasındayım bızde 9 aydır korunmuyoruz.
ocak ayında doktora gittim.doktorum benım yasımda bı kadının
normal sartlarda 3 ay ıcerısınde hamıle kalması gerektıgını soyledı.
bence hemen doktora gıt.
mesela bende prolaktın sınırın bıraz uzerınde cıktı.
2 aydır ılac kullanıyorumm

genelde öncelikle troıd baktırmak gerekır canım.........sonra prolaktın.........sonra eşının testlerı grekırse rahım fılmı........ama inş gerek kalmadan gelır bebışın.........

valla arkadaşlar her yolu deniyoruz ama bence boş Allah isterse olur istemezse olmaz o ol der olur.

bende korunmuyodum 6 sonra hamile kaldım . bende olmuyo diye doktora gittim 1 sene olmaması durumunda gel bana dedi. bence hiç canını sıkma bide bu ayda olmadı oldu olacak diye stres yapma bunlar dahada cok etkiliyor. bende çok stres yapıyodum her ay kanamam olçakmı olmucakmı diye düşünmekten beklemekten bir yere varamadım

canım bende inşallah senin gibi olurum benimde 7 ay olacak.düşünmeden edemiyor insan bir düşüğüm oldu ve bebiş istiyorum

Allahım hepımıze hayırlısını versın kavuŞtursun bızı ısteĞımıze en kısa zamanda

canım 4 ay erken daha birkaç aya kadar olur inşallah internetten yumurtlama günlerini hesaplasan o günlerde ve sabah erken saatte olursa hamile kalma ihtimalin daha yüksekmiş bi deneyin

canım 4 ay erken daha birkaç aya kadar olur inşallah internetten yumurtlama günlerini hesaplasan o günlerde ve sabah erken saatte olursa hamile kalma ihtimalin daha yüksekmiş bi deneyin

canım takip ediyoruz ama vakti daha gelmedi herhalde

canim ben ilk hamileligime 7. ayda hamile kaldim. sana ilk 3 ayda hamile kalman gerekiyor deyip moralni bozan doktorun da alnini karislarim, gelsin kk kadinlari ile tanissin, cok az bir kesim ilk 3 ayda hamile kaliyor. o eskidenmis. annelerimiz 18 yasinda evlenip zirt diye hamile kaliyormus. simdi kimse 26-27sinden once evlenmiyor.

hic caninizi sikmayin emin olun teker teker hepinizin mutlu haberini alacagiz.

saolun ya yumurtlama günlerindede yapsak faydası yok olmuyor allahım verceği zamanı biliyor bekliyelim

kızlar yaa ben de bekleyenlerdenim neden olmuyo ki anlamıyorum millet ilk günden nasıl hamile kalıyor anlamıyorum

sorma ya esraie artık bebişime kavuşmak istiyorum sen hap mı kullanıyordun korunurken ben hiç hap falan da kullanmadım

her bünye farklı valla evlenince nasıl korkuyodum hemen hamile kalırsam diye şu duruma bak bide

ben de 2 aydır korunmuyorum ama bişey yok
bazı arkadaşlarım korunmayı bırakınca hemen hamile kaldılar ben de istiyorummmmmm

ya millet 2 dakkada hamile alıyo ben denemekten sıkıldım artık ama yok neden acaba

ben de hiç hap kullanmadıma ama istiyoruz inşallah hepimize allah hayırlı bebişler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…