korunmuyoruz ama bebeğimiz olmuyor

befru kullanıcısından alıntı
ya millet 2 dakkada hamile alıyo ben denemekten sıkıldım artık ama yok neden acaba
VALLA KATILIYORUM BAZILARI KORUNMAYI BIRAKTIĞIM AY HAMıLE KALDIM DıYOLARYA SıNıR OLUYORUM NASIL OLUYO YA

ya arkadaşlar benin bu ay 6.ayım yine adet olursam yani çok kötü olcam bide hani hamilelikte alt karında şişlik oluyomuşya nasıl oluyo

korunun olurrr
milletin korunurken oluyo bi tutturamadık bizde 10 aydır bide korunmayı mı denesem ne etsem :roflol: :roflol::roflol:

vallaha olabilir istiyoruz diye olmuyor millet yok kaza oldu istemeden oldu diyip duruyo nasıl oluyo anlamadım bukadar uğreşırken yok yumurtlama gününü takip et nedir ya

aynen wuzguncum ayneeeeeeeeeeennnnn canımmmm sinir oluyorum ya kazayla olanlar hem nasılllll boğasım geliyo bide aldırmayı düşünüyolar yaaa deli oluyorum vallahaa

kızlar peki siz ilk başta ne şekilde korundunuz ki?
ben korktuğum için şu an ilaç vs kullanmadan korunuyoruz; ilaç kullanımı yüzünden bıraksan da hemen olmuyo filan deniliyo.
siz doğum kontrol ilaçları yada iğneleri kullandınız mı hiç?

canım doğum kontrol hapı rahimde tembellik yapıyormuş o yüzden içmeyin diyorlar

benim akrabamin birine hic cocugun olmaz olamaz caresiz demislerdi kadin nin simdi 4 tane cocugu var benim 2 yildir olmuyo hersey normal ilac tedavisi sonuc vermez ise hazirana asilama olcam ins gerek kalmaz isteyen herkese versin allahim

ben 4.ayımda kaldım hamile takma kafana görceksin kuzun sana gelecek annesi...

kızlar kafanıza takmayın takmayınca göreceksinizki bebişiniz gelecek. ben herkese derdim bugün dediğim birinin hamile haberini aldım darısı sizlerin başına

arkadaslar ben 9 aylık evlıyım ve 22 yasındayım evlendıgımızde 2 ay korundum bıraktıktan 4 ay sonra hamıle kaldım ama 2 haftalıkken dustu duselı 2 ay oldu gecen gun homon testı yaptıdım hersey normal hamıle kalmak ısteyen arkadslar eger adetlerınız duzenlıyse yumurtalarınız duzenlı calısıo demektır mutlaka bı vaktı vardır bekleyın,ama bebek dusunenlerın 3 ay onceden butun testlerını yaptırması e folık asıt alması gerekıo ayrıca duzenlı beslenmenız gerekıo hem esınızın hem sızın ve kecıboynuzu pekmezı ıcn mutlaka yumurtlama gunlerınızı dıkkate alarak gunasırı ılıskıye gırın ılıskıye mumkunse sabah saatlerınde gırın ve belınızın altına yastık koyun sonra 30 dk falan kalkmayın,kesınlıkle bebek dusuncesını kafanızdan atarak ılıskıye gırın ayrıca meryem suresını okumanızı tavsıye ederım tabıkı yurekten ınanarak meryem suresını okuyarak hamıle kalan bır suru kısı var kk da,inancınızı asla kaybetmeyın,unutmayın bız ıstedıgımızde deıl Allah ıstedıgınde ol dedıgınde olcak bebişlerımız,inş rabbım hepımızın yuzunu tez zamanda guldurur:ecrin_bebek:

canım onların hepsı laf bı arkadasım 7 ay dogum kontrol hapı kullandı bıraktı 1 ay sonra hamıle kaldı eger dogru hapı secersen faydası bıle var adetlerı duzenledıgı ıcın yumurtaların daha saglıklı çatlıo

kızlar kafanıza takmayın takmayınca göreceksinizki bebişiniz gelecek. ben herkese derdim bugün dediğim birinin hamile haberini aldım darısı sizlerin başına

esracıgım naber kanaryanın topiğinde pek gormuyorum senı buralaramı takılıonkaydirigubbakcemile3nasıl gıdıo hamişlik bakiim,yaramazlık yapıomu bebiş,bulantıların ne durumda,aşerıyomusuna.s.:teytey:

canım uzun zamandır siteye girmedim grip olmuşum. butopiğede arkadaşlara destek olmak için girdim hamişlik hasta olana kadar iyi gidiyordu ama 3 gündür yatıyorum ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım.bulantım bazen oluyor ama rahatsızlık verici değil aşerme ise var canım.sen nasılsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…