korunmuyoruz ama bebeğimiz olmuyor

4 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz fakat olmadı şuana kadar bu durumda olan arkadaşlar beraber duygularımızı,yaşadıklarımızı paylaşalım

henuz cok erken cnm ama istersen dr ye githerhan bir sorun olduguna dair teshis koyar en azindan benim 1 yili gectikten sonra gittim esimin spermi yavas hareket ediyor benim adetim duzensiz herhangi bir kiste hastaliga raslanmadi tesler sonucunda asilama oneriliyor simdi erken teshis cok onemli ins dr kapilarina dusurmez allahim olur bebegin hep birlikte kutlariz:CüvCüv:

eğer yaşın 30 un altındaysa 4 ay gebe kalmak için çok erken bi zaman.tüm şartlar normalken bile her kadının hamile kalma şansı sadece %25.ama yine de önlem al ve bi doktora görün yumurtlamanın olup olmadığına dair

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim adetlerim düzenli hastalık olarak bir şüpem yok birkaç ay daha beklemek lazım doktor için erken herhalde

bu arada yaşım daha 25

bende 25 im ama korkuyorum işte çünkü ilkinde dr bana okadar iltihabın varki çocuk sahibi olamassın dedi ben çünkü evlendiğim hafta aşırı sancıdan dr a gitmiştim 5ay sonra hamile kalınca sevindik ama 2 cisi iiçin 2 seneyi geçtiklava:

adetten önce şöyle annelerinizden duyduğunuz hamilelik belirtileri yokmu çünkü ben son bir hafta çok stres yapıyorum sizde anlarsınız ya

ne bileyim işte geçenlerde duydum idrarını ped bardağa yap içinde bişeyler uçuşuyorsa ozaman hamileymişsin onungibi mesela

bunlar bence gerçek değil
yapıp aynı anlattıkları gibi olupda gebe olmayan çok kişi var
limon testi karbonat testi birde idrardaki tortu vs. vs.

meraba benimde 4 yıldır olmuyo neyaptımsa yok enterasan bişey daha benim 5ve 7 yaşımda 2 kızım var neyapalım olur inşallah 4 ay daha çok erken canım

canlarım ben bir düşük yaptım ve 6 aydır korunmadığımız halde hamiş olamıyorum ve doktora gitmeye başladım bile

selam arkadaşlar olur inş daha çok erken dört ay...............bıraz daha bekle ve tetkıklerını yaptır canım...........kelın ilacı olsa başına surer mısalı.........bende onyedı yıllık evlıyım ve hıççç korunmadım.........tedavısız bebışım olmuyo..........evlendıkten uç sene sonra bebişime kavuştım şu aan oğlum onüç yaşıda.........ikinciyi ist yaşım geçıyoo tabı yıne tedavu gozukuyo bana.........rabbım verecekse olacak inş..........rabbım kolaylıklar versın dostlar..........evlatla imtıhan etmesın........kucaklarınız bıran once doldursun..........dua ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…