Korunurken hamile kaldım

anladim canim dediginiz bir nevi dogru sizedr hayirli aksamlar

o zaman iyi korunun da kalbi olusmus kanli canli bir insan yavrusuna kiymayin, cocuk istemeyen onlemini almali.olaya beden hakki degil de yasam hakki olarak da bakmak gerekiyor. ve yasam anne rahminde basliyor.

o zaman iyi korunun da kalbi olusmus kanli canli bir insan yavrusuna kiymayin, cocuk istemeyen onlemini almali.olaya beden hakki degil de yasam hakki olarak da bakmak gerekiyor. ve yasam anne rahminde basliyor.
Hiç merak etmeyin hem kocam hem ben korunuyoruz. Çünkü şu an sadece 1 çocuğa hakkıyla bakabiliyoruz. Ve her çocuk kaliteli yaşam hakkına sahip olmalıdır. Kendi psikolojimize , eşimize , evliliğimize , maddi gücümüze güveniyorsak çocuk yapmalıyız. Bu şartlardan biri bile eksikse kusura bakmayın ben o çocuğu doğurmam. Doğuran doğursun. Ben yapmam arkadaşlar. Bin kere daha cevap ta yazarım beni alıntılayan herkese. Ve inatla da yazarım benim bedenim benim kararım. 1 evladım var hakkıyla bakıyorum . Vicdanım çok rahat yastığa başımı koyuyorum. 2. Çocuk olursa masraflarını karşılayamam o yüzden doğurmam. İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…