- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
- Konu Sahibi snowmotion
-
nasıl bir cevap bu sizin eşiniz sizle hep evde mi oturuyor. işe gitmiyor mu yada çocuklarınız gündüz uyumuyor mu yemek yemiyor mu eşim yardımcı değil demedim kiBabası nerede çocukların?
nasıl bir cevap bu sizin eşiniz sizle hep evde mi oturuyor. işe gitmiyor mu yada çocuklarınız gündüz uyumuyor mu yemek yemiyor mu eşim yardımcı değil demedim ki
5.5 ve 6 yaş nasıl oluyo?Canım yalniz degilsin benimde 5.5 ve 6 yqslarjnda iki oğlum var ve sürpriz sekikde 3nun geldiğini öğrendim ve Doktora yapıyorum.olanda hayır vardır kismetleri varmis gelmek istemişler gelecekler Allah in izniyke. Bende ilk anda sok olmuştum ama aliayira insan.ylisansi neden biraknak zorunda kalasin en fazla bı donem uzar . sıkma canini
hiç bir korunma %100 sağlamıyor kuzenim düzenli kullanmasına rağmen doğum kontrol hapıyla hamile kaldı. spiral için doktorlar en güvelinir yöntem diyor. bir çok ülkede en çok kullanılan yöntem. ilaçlı değildi ama zaten düşmüş doktor göremedi.%5 yüksek bir oran zaten. Ayrıca spiralin 6 ayda bir kontrol edilmesi gerek. Hiç kullanmadım, bilmiyorum ama ilaçlı olanların gebelikte bebeğe zararı var diye duydum. Doktorunuzla görüşmüşsünüzdür diye tahmin ediyorum.
Hiç bebek istemeyip işi %5'lik ihtimale bırakmak da akıl alır gibi değil açıkçası.
2 yaş az değil doğana kadar üçe yakın olur. Bir şekilde bakarsınız, bakılırlar.
Yanlış yazmışım 5.5 ve 2:)5.5 ve 6 yaş nasıl oluyo?
sizinkiler yine büyüklermiş oğlum henüz çok küçük çok zor bir bebekti. 6 ay neremle yemek yedim hatırlamıyorum. tekrar o dönemlere nasıl dönerim. tam biraz büyüdü şimdi hop başaCanım yalniz degilsin benimde 5.5 ve 6 yqslarjnda iki oğlum var ve sürpriz sekikde 3nun geldiğini öğrendim ve Doktora yapıyorum.olanda hayır vardır kismetleri varmis gelmek istemişler gelecekler Allah in izniyke. Bende ilk anda sok olmuştum ama aliayira insan.ylisansi neden biraknak zorunda kalasin en fazla bı donem uzar . sıkma canini
Benim küçüğümde 2 canim yanlis yazmışımsizinkiler yine büyüklermiş oğlum henüz çok küçük çok zor bir bebekti. 6 ay neremle yemek yedim hatırlamıyorum. tekrar o dönemlere nasıl dönerim. tam biraz büyüdü şimdi hop başa
hiç bir korunma %100 sağlamıyor kuzenim düzenli kullanmasına rağmen doğum kontrol hapıyla hamile kaldı. spiral için doktorlar en güvelinir yöntem diyor. bir çok ülkede en çok kullanılan yöntem. ilaçlı değildi ama zaten düşmüş doktor göremedi.
Her çocuk aynı olacak değil ya, üzülmeyin Allah dağına göre kar verir derler.sizinkiler yine büyüklermiş oğlum henüz çok küçük çok zor bir bebekti. 6 ay neremle yemek yedim hatırlamıyorum. tekrar o dönemlere nasıl dönerim. tam biraz büyüdü şimdi hop başa
Korkuyor musunuz benim gibi iki cocukla hersey tepetaklak olcak sanki hormonlardan midir nedir anlamadimBenim küçüğümde 2 canim yanlis yazmışım
Gerekli onemleri aldim emin olun riskli zamanlara dikkat ettim umarim basiniza boyle bir durum gelmez ama biraz empati lutfen nelerle sucluyorsunuz tanimadiginiz insanlari pes gercektenEvet hiç bir yöntem %100 korumaz ama biz %100 korunabiliriz. Ben çocuk istemiyorum ve istemediğim için gebelik ihtimali olan zamanlarda çift yöntemle korunuyorum. Cahil insanlar değilsiniz, okumuş yazmış bireylersiniz.
En yüksek koruyuculuk %99'la doğum kontrol hapında. Onu da doğru kullanmayı bilmek lazım tabi. Düzeni şaşar, aldığınız başka bir ilaçla -bu ağrı kesici bile olabilir- etkileşime girer, korumaz. Bilinçli olmak lazım. Olursa olsun deniyorsa sorun yok ama bu kadar istemiyor ve hayatı olumsuz etkiliyorsa gebelik durumu biraz daha dikkatli olunabilir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?