Nerdeyse 2 yıldır bizdeler yaşları 4 5 ve 9Yaşları kaç? Çok üzüldümama çocukların mutluluğu daha önemli. Onlar ne hisseder? Ne kadardır sizdeler?
Aileden birinin önceliği olduğu için veriliyomus malesef. Çok üzgünüm çok alıştık. Anneanne yaklaşık 55 yaşındaŞimdi araştırdım. Koruyucu ailede çocukların şartları iyiyse verilmiyormuş çocuklar. Anneanne kaç yasında acaba? Verilmezler belki... İnşallah hayırlısı olur.
Anneanne şimdi çocuklara bakarken 3000 liradan fazla para alacak. Para için mi bilmiyorum ama biz 2 sene baktık büyüttük bize geldiklerinde çok küçüklerdi. Onlarda bize çok alıştı bizi aile olarak gördüler mahvolavak çocuklar şimdiBöyle uygulama mı olur? Hem çocuğu hem alan aileyi perişan ediyorlar. Devlet para yardım edecek diye alacak olmasın anneanne. İyice araştırsın ağabeyiniz. Çocukların füzeniyle oynanmasına sinir oluyorum
Amin inşallah almazlar ama yüzde 90 ihtimalle alacak anneannesi çünkü aileden birinin önceliği oluyo Yani devlet aileye öncelik tanıyo malesef ki. Biz çok iyi baktık Allahım nolur almasınlarAyy detayları bilmiyorum ama çok üzüldüm, abinler ne kadar büyük sevap işlemişler,Allah yüzlerine baksın hem onların hem çocukların
Ayh kıyamam ya, anneannenin şimdi mi aklina gelmiş?3 çocuğa bakması tek başına zor olur, yaşı da çok genç degil doğal olarak. Bunlar öne surulse de hak iddia edebilseniz keşke.yasal yolunu iyice araştırın derim, bir çıkış kapısı bulursunuz inşallah. Çok tatlilardir eminim ki.Anneanne şimdi çocuklara bakarken 3000 liradan fazla para alacak. Para için mi bilmiyorum ama biz 2 sene baktık büyüttük bize geldiklerinde çok küçüklerdi. Onlarda bize çok alıştı bizi aile olarak gördüler mahvolavak çocuklar şimdi
Aynen. Kimin yanı çocuklar için iyiyse onda kalsın inşallah ama önce bıraktılları için gönlüm alan aileden oluyor hepAnneanne şimdi çocuklara bakarken 3000 liradan fazla para alacak. Para için mi bilmiyorum ama biz 2 sene baktık büyüttük bize geldiklerinde çok küçüklerdi. Onlarda bize çok alıştı bizi aile olarak gördüler mahvolavak çocuklar şimdi
Hemde çok dünyanın en tatlı çocukları diyebilirim. Bana hala yengeme anne abime baba diyorlar nasıl kopucaz onlardan bilmiyorum olan çocuklara olacak kimse bunu düşünmüyo . Çocukların düzenini bozmak bu kadar kolay işteAyh kıyamam ya, anneannenin şimdi mi aklina gelmiş?3 çocuğa bakması tek başına zor olur, yaşı da çok genç degil doğal olarak. Bunlar öne surulse de hak iddia edebilseniz keşke.yasal yolunu iyice araştırın derim, bir çıkış kapısı bulursunuz inşallah. Çok tatlilardir eminim ki.
Kesinlikle öyle zamanında bakmamışlar şimdi akılları başlarına gelmiş. Bu çocukların düzeni ne olacak düşünen yokAynen. Kimin yanı çocuklar için iyiyse onda kalsın inşallah ama önce bıraktılları için gönlüm alan aileden oluyor hep
Bir haber olmuştu buna benzer koruyucu ailedeki cocugu asıl aileye iade etmişlerdi sonra mahkeme acıldı vs.. koruyucu aile kazanmıştıNerdeyse 2 yıldır bizdeler yaşları 4 5 ve 9
Gerçekten mi. Var mı böyle biseyBir haber olmuştu buna benzer koruyucu ailedeki cocugu asıl aileye iade etmişlerdi sonra mahkeme acıldı vs.. koruyucu aile kazanmıştı
Çocukların iletişim numaralatını muhakkak alın bi sorun olunca kurumla iletşiime geçersinizArkadaşlar merhaba bi derdim var bana akıl verinbenim abim ve yengem çocukları olmadığı için koruyucu aile olmaya karar verdiler 3 tane kız kardeş aldılar. Yaklaşık 2 yıldır gözdeler o kadar çok seviyoruz ki onları kendi çocuğumuz gibi ve çok alıştık. Ama bugün çok kötü bi haber aldık. Çocukların anneanneleri çocukları almaya karar vermiş dilekçe yazmış ve alacak. Dünyam başıma yıkıldı daha önce bu kadar üzülmedim hiç sanki canımın bi parçası koptu artık bizim çocuğumuz gibi olmuşlardı. Ben bunu nasıl atlatırım bi akıl verin çok zor durumdayım ağlamaktan helak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?