Oyle düşünmeyin onların da canı ciğeri. Belki imkanlar yeni el verdi. Kan bağı var sonuçta aralarında. Onlarda sizin için aynı şeyi düşünebilirlerAnneanne şimdi çocuklara bakarken 3000 liradan fazla para alacak. Para için mi bilmiyorum ama biz 2 sene baktık büyüttük bize geldiklerinde çok küçüklerdi. Onlarda bize çok alıştı bizi aile olarak gördüler mahvolavak çocuklar şimdi
Var evet ama arastırmanız lazım. Bir de cocukların rızası da önemliGerçekten mi. Var mı böyle bisey
Öyle de olabilir tabiki. Ama çocukları geldi gördü ne kadar iyi baktığımızı ne kadar mutlu olduklarını biliyor. Çocukların düzeniyle oynamak ne kadar doğru bilmiyorumOyle düşünmeyin onların da canı ciğeri. Belki imkanlar yeni el verdi. Kan bağı var sonuçta aralarında. Onlarda sizin için aynı şeyi düşünebilirler
Çocuklar bizde kalmak istiyolar. Çok ağladılar üstelik daha gitmeden. Haberi aldıkları an çok üzüldülerVar evet ama arastırmanız lazım. Bir de cocukların rızası da önemli
Siz de haklısınız çok zor durum.Öyle de olabilir tabiki. Ama çocukları geldi gördü ne kadar iyi baktığımızı ne kadar mutlu olduklarını biliyor. Çocukların düzeniyle oynamak ne kadar doğru bilmiyorum
Kesinlikle öyleSiz de haklısınız çok zor durum.
Zaten yasaya göre koruyucu ailedeki cocuklar asıl aileyle görüsebiliyor buna engel yok. Anneannede de kalabilirler ara sıra bence pedagog raporuyla mahkemeye gidinÇocuklar bizde kalmak istiyolar. Çok ağladılar üstelik daha gitmeden. Haberi aldıkları an çok üzüldüler
Bende koruyucu aile olmak istiyorum bu çok üzücüNerdeyse 2 yıldır bizdeler yaşları 4 5 ve 9
Hemde çokBende koruyucu aile olmak istiyorum bu çok üzücü
Kesinlikle öyle. Alısıyosun ve birden elinden gidiyoBende koruyucu aile olmak istiyorum bu çok üzücü
Evlatlık için yıllarca beklersiniz sırada binlerce aile var denildi. Bu iş ticaret mi ki para için yapalım?Niye evlatlık almadınız böyle işler gelir işte para için sanırım
O kadar iyi söylediniz ki. Biz zaten asla sorun çıkarmadık alsın onda bi süre kalsınlar tatillerde de kalsınlar dedik. Istediği zaman gelsin görsün dedik. Bu çocuklar bize çok alıştılar nasıl olacak bilmiyorum. Yeni bi hayata nasıl uyum sağlayacaklar. Biz üçü kardeş diye ayırmak istemedik şimdi olana bakın.Böyle insanları anlamıyorum ya o zaman imkanın el vermedi şimdi bakma imkanı olda bile çocuklar halinden memnun mutlu ve diğer taraf üçünü ayırmamış sahip çıkmış evlat vermiş neden acı yaşatacaksın ki arada gidip gör haftada bir ya da iki gün al sende kalsın aileyi neden düşünmüyorlar inşallah sizde kalmalarına karar verilir
Anneanne ile bizim yaşadığımız il çok fazla uzak belki bu yüzden böyle biseye başvurdu bilemiyorum ki. Umarım bi aksilik çıkar ve anneanneye verilmez. Verilirse gerekli yerlere dava açmayı düşünüyoruzZaten yasaya göre koruyucu ailedeki cocuklar asıl aileyle görüsebiliyor buna engel yok. Anneannede de kalabilirler ara sıra bence pedagog raporuyla mahkemeye gidin
Kesinlikle öyleSiz de haklısınız çok zor durum.
Evet eğer ki gitmeleri kesinlesirse gittikleri ailenin numarası almayı düşünüyoruz bizde çocuklara vericez numaramızı bi sorun olursa bize ulaşmaları icinÇocukların iletişim numaralatını muhakkak alın bi sorun olunca kurumla iletşiime geçersiniz
İtiraz edenler var ama genelde aile kazanıyo malesef ki. Bi avukatla görüşmeyi düşünüyoruzItiraz hakkı yok mu koruyucu ailenin?
Anne hiç bi şekilde almak istemiyo. Babaya da devlet vermiyo çünkü cezaevine girmiş özel bi sebepten. Anneanne ile bizim yaşadığımız il çok fazla uzak. Yoksa bu kadar üzülmezdik. Çocukları görme imkanımız bile yok malesefAnneanneyle konuşsanız. Böyle sizin yaşadıklarımız zor biliyoruz allah yardımcınız olsun ama oda belki anca kendini topladı maddi manevi acıdan ve şimdi almak istiyor. Tek taraflı düsünmeyin. Anneanne belki görüşmenize filan karşı çıkmaz. Onunda cani sonuçta. Anne ve baba nerde yadan neden bu durum yaşandı hiç bilgi yok elimizde sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?