Koruyucu aileden cocuk alınması

Oyle düşünmeyin onların da canı ciğeri. Belki imkanlar yeni el verdi. Kan bağı var sonuçta aralarında. Onlarda sizin için aynı şeyi düşünebilirler

Oyle düşünmeyin onların da canı ciğeri. Belki imkanlar yeni el verdi. Kan bağı var sonuçta aralarında. Onlarda sizin için aynı şeyi düşünebilirler
Öyle de olabilir tabiki. Ama çocukları geldi gördü ne kadar iyi baktığımızı ne kadar mutlu olduklarını biliyor. Çocukların düzeniyle oynamak ne kadar doğru bilmiyorum

Öyle de olabilir tabiki. Ama çocukları geldi gördü ne kadar iyi baktığımızı ne kadar mutlu olduklarını biliyor. Çocukların düzeniyle oynamak ne kadar doğru bilmiyorum
Siz de haklısınız çok zor durum.

Çocuklar bizde kalmak istiyolar. Çok ağladılar üstelik daha gitmeden. Haberi aldıkları an çok üzüldüler
Zaten yasaya göre koruyucu ailedeki cocuklar asıl aileyle görüsebiliyor buna engel yok. Anneannede de kalabilirler ara sıra bence pedagog raporuyla mahkemeye gidin

Böyle insanları anlamıyorum ya o zaman imkanın el vermedi şimdi bakma imkanı olda bile çocuklar halinden memnun mutlu ve diğer taraf üçünü ayırmamış sahip çıkmış evlat vermiş neden acı yaşatacaksın ki arada gidip gör haftada bir ya da iki gün al sende kalsın aileyi neden düşünmüyorlar inşallah sizde kalmalarına karar verilir

Koruyucu ailede çocukların bakım tedbiri kararı ortadan kalkmaz. Yani Çocuklar tüm hakları saklı olarak kurımlarda değil de uygun koruyucu ailelerin yanında 18 yaşına kadar hizmet alabilirler. Devlet bunun için koruyucu ailelere para öder. Dolayısıyla nasıl yurt da kalırken aileler durumları düzelince çocukları dilekçe verip uygun görülmesi halinde alabiliyorsa. Koruyucu aile hizmet mpdelide bu şekilde sonlandırılabiliyor. Bu bir hizmet modeli çünkü. Ama anneanne dilekçe verdi diye kesin alacak diye bir şey yok. Yapılan sosyal inceleme sonucu uygun da görülmeyebilir.

O kadar iyi söylediniz ki. Biz zaten asla sorun çıkarmadık alsın onda bi süre kalsınlar tatillerde de kalsınlar dedik. Istediği zaman gelsin görsün dedik. Bu çocuklar bize çok alıştılar nasıl olacak bilmiyorum. Yeni bi hayata nasıl uyum sağlayacaklar. Biz üçü kardeş diye ayırmak istemedik şimdi olana bakın.

Zaten yasaya göre koruyucu ailedeki cocuklar asıl aileyle görüsebiliyor buna engel yok. Anneannede de kalabilirler ara sıra bence pedagog raporuyla mahkemeye gidin
Anneanne ile bizim yaşadığımız il çok fazla uzak belki bu yüzden böyle biseye başvurdu bilemiyorum ki. Umarım bi aksilik çıkar ve anneanneye verilmez. Verilirse gerekli yerlere dava açmayı düşünüyoruz

Çocukların iletişim numaralatını muhakkak alın bi sorun olunca kurumla iletşiime geçersiniz
Evet eğer ki gitmeleri kesinlesirse gittikleri ailenin numarası almayı düşünüyoruz bizde çocuklara vericez numaramızı bi sorun olursa bize ulaşmaları icin

Anneanneyle konuşsanız. Böyle sizin yaşadıklarımız zor biliyoruz allah yardımcınız olsun ama oda belki anca kendini topladı maddi manevi acıdan ve şimdi almak istiyor. Tek taraflı düsünmeyin. Anneanne belki görüşmenize filan karşı çıkmaz. Onunda cani sonuçta. Anne ve baba nerde yadan neden bu durum yaşandı hiç bilgi yok elimizde sonuçta.

Anne hiç bi şekilde almak istemiyo. Babaya da devlet vermiyo çünkü cezaevine girmiş özel bi sebepten. Anneanne ile bizim yaşadığımız il çok fazla uzak. Yoksa bu kadar üzülmezdik. Çocukları görme imkanımız bile yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…