Koskocaman Bir Derdim Var

Ya yıllardır böyle bu adam anlatamadık. Kulakları ağır işitiyo çok anlamıyo söylenenleri. Sonra çok unutkan unutuyo.. Buna bağlıyorum ben artık.. Olanı biteni tam idrak edemiyo gibi
bızlerde yaslanıcaz allahım aklımıza mukayyet ol elden ayaktan dusurme bızlerı :(
ısınız zor ama cozulur bu mesele kendınızı strese sokmayın

1000000 kere yapıldı o konuşmalar da annemin hastalığınk hafide alıyo o benden sağlam diyo. Hayır annem de mide kanseri ve midesi alındı şimdi vücuduna yayılıyor

Allahım şifa versin, çok zor hastalık, hiç yorulmaması lazım =(
Babanızın oraya dönmekteki ısrarı neden onu anlamadım

Babanız aşırı geleneksel belli. Bakacaksa oğlum baksın damat el oğlu ona minnet mi edeyim diye düşünüyordur. Allah yardımcınız olsun. Anne babayı bu halde görmek çok zor olmalı. Abinizi boşverin belli ki halinden memnun. Belediyeler, kaymakamliklar, dernekler vs yerlere başvurun bence bir yerden mutlaka yardım gelir ya. Küçük bir ev tutsanız kardeşlerden birinin yakınında. Belki bir yol bulunur.

Başı sağolcak kim ki :) evet kinayeydi yaptığım ama tabi sldırmasalar ben de normal konuşacam olmuyor maalefef
Gucci nin babası vefat etmiş ona söyledim.
Olsun yine de siz sinirlenmeyin . Hepimizin başına geliyor.
Sonuçta bu sitede çok seslilik mevcut:)

Belediye miydi başka biyermiydi tam bilmiyorum ama annanem in evi bu sene baya kötü olmuştu biyere başvurdu kiraya çıkarsa kira masrafını kömür gıda masrafını karsilayacaklarini söylediler hatta annanem in maasida var yani o kabul etmeyince ev yapılması için malzeme verdiler. Annaneme yardım ettilerse sizinkilere hayli hayli ederler bi belediyeye filan gitsin anneniz yaşlılara kiyamazlar diye dusunuyorum

Gucci nin babası vefat etmiş ona söyledim.
Olsun yine de siz sinirlenmeyin . Hepimizin başına geliyor.
Sonuçta bu sitede çok seslilik mevcut:)
Allah rahmet eylesin ben çok üzülüyorum böyle olunca ama insanlar bana üzülmüyo hatta böyle mi dersin oh olsun modundalar :(

anneniz ablanızda kalmaya devam etsin, babanızı da siz yanınıza alın, ameliyat süreci gecene kadar bu şekilde idare edin.
sonrası allah kerim.
o zaman düşünürsünüz.

anneniz ablanızda kalmaya devam etsin, babanızı da siz yanınıza alın, ameliyat süreci gecene kadar bu şekilde idare edin.
sonrası allah kerim.
o zaman düşünürsünüz.
Babamın ameliyatı samsunda şurda bi hafta kaldı ben ankaradayım.. Malesef gitmiyo kimsenin yanına :(

Belediye miydi başka biyermiydi tam bilmiyorum ama annanem in evi bu sene baya kötü olmuştu biyere başvurdu kiraya çıkarsa kira masrafını kömür gıda masrafını karsilayacaklarini söylediler hatta annanem in maasida var yani o kabul etmeyince ev yapılması için malzeme verdiler. Annaneme yardım ettilerse sizinkilere hayli hayli ederler bi belediyeye filan gitsin anneniz yaşlılara kiyamazlar diye dusunuyorum
Ay inşllah ben de gidince araştırayım öyleyseöyleyse

Canım üzücü şeyler yaşamışsın çok üzüldüm senin adına, bi an önce düzene girersiniz inşallah.

Benim söylemek istediklerim çok umarım seni üzmem, kırmam.

Gelininiz ailenizle yaşamak istemiyor ve bu sebeple abinizle arasında gerginlikler yaşıyor olabilir. ha aldatma mevzu apayrı bi konu, bu iddian gerçekse ve abin de hala devam ediyosa eşiyle valla çok genişmiş ne diyim..

Anneniz ve babanızın kesinlikle ayrı evde oturması şart. Şehir neresi olursa olsun, evleri ayrı olması lazım. 1 oda 1 salon küçük bi mutfak onlara kafi gelir. 1100 lira da gelirleri varsa 700 civarını kiraya verseler, 400 kalır faturalını öderler. sizlerde 6 kardeş 200 er lira toplasanız 1200 lira daha eder onlara ve mutfak ve diğer ihtiyaçlarını karşılarlar diye düşünüyorum..

muhtarlıklara yardıma başvurmak doğru hareket. inanın çevremde maaşını alıp kendi evinde oturan durumu iyi insanlar bile bu yardımı alıyor.

hangi şehirde ev bakacaksınız eğer ayrı oturmayı kabul ederlerse?

ha bide çok geçmiş olsun şifa bulsun anneciğin ..

Canım üzücü şeyler yaşamışsın çok üzüldüm senin adına, bi an önce düzene girersiniz inşallah.

Benim söylemek istediklerim çok umarım seni üzmem, kırmam.

Gelininiz ailenizle yaşamak istemiyor ve bu sebeple abinizle arasında gerginlikler yaşıyor olabilir. ha aldatma mevzu apayrı bi konu, bu iddian gerçekse ve abin de hala devam ediyosa eşiyle valla çok genişmiş ne diyim..

Anneniz ve babanızın kesinlikle ayrı evde oturması şart. Şehir neresi olursa olsun, evleri ayrı olması lazım. 1 oda 1 salon küçük bi mutfak onlara kafi gelir. 1100 lira da gelirleri varsa 700 civarını kiraya verseler, 400 kalır faturalını öderler. sizlerde 6 kardeş 200 er lira toplasanız 1200 lira daha eder onlara ve mutfak ve diğer ihtiyaçlarını karşılarlar diye düşünüyorum..

muhtarlıklara yardıma başvurmak doğru hareket. inanın çevremde maaşını alıp kendi evinde oturan durumu iyi insanlar bile bu yardımı alıyor.

hangi şehirde ev bakacaksınız eğer ayrı oturmayı kabul ederlerse?

ha bide çok geçmiş olsun şifa bulsun anneciğin ..
Canım 350 tl civarı evler var kendi maaşları da en azından yeme içmeleri faturaları vs karşılar aslında biz sadece hastane yol vs masraflarını karşılarız

Ayrıca benim iddiam değil alt komşusu bu kişi.. Annemlerin yanında bağıra bağıra ben senden boşanıp onunla evlenicem demiş herkese yani öyle gizli saklı bi durum yok ki daha önce de yaşandı benzer vakalar.. Abimdeki genişliğin adı yok valla karadrlik gibi her şeyi yutabilir o

Sinop un bi ilçesinde tutulacak evleri
Çok teşekkür ederim bitanem

Canım 350 tl civarı evler var kendi maaşları da en azından yeme içmeleri faturaları vs karşılar aslında biz sadece hastane yol vs masrafları

Ameliyat bitsin tutun evi zira geçinirler orada ama birinin de elinin üstlerinde olması ya da yardımcı olacak köyden akraba vs olması lazım

Çocuğunu okumak isteyen yalnız akraba vs varsa o sizinkilere destek olur çocuğu da ilçede okur diye geldi aklıma

Bir değerlendirin isterseniz

Ameliyat bitsin tutun evi zira geçinirler orada ama birinin de elinin üstlerinde olması ya da yardımcı olacak köyden akraba vs olması lazım

Çocuğunu okumak isteyen yalnız akraba vs varsa o sizinkilere destek olur çocuğu da ilçede okur diye geldi aklıma

Bir değerlendirin isterseniz
Hm malesef öyl2 bi durum yok ama 2 ablam yakın ve o malum abim mutlaka yardım edecekler..

Canım 350 tl civarı evler var kendi maaşları da en azından yeme içmeleri faturaları vs karşılar aslında biz sadece hastane yol vs masraflarını karşılarız

Ayrıca benim iddiam değil alt komşusu bu kişi.. Annemlerin yanında bağıra bağıra ben senden boşanıp onunla evlenicem demiş herkese yani öyle gizli saklı bi durum yok ki daha önce de yaşandı benzer vakalar.. Abimdeki genişliğin adı yok valla karadrlik gibi her şeyi yutabilir o

ev kiraası çok uygunn, bence evlerini ayırmaları hepiniz için hayırlısı olacak..

gelininiz çok arsızmış valla

kolaylıklar diliyorum

Back
X