bende yarın bismillah başlıyorum tekrar azıcık süre spor yasağım oldu ama şimdi başlıyorum yürüyemesemde burdan takipteydim bazı arkadaşları imrenerek okudum çok güzel yapanlar var maşallah maşallah bu arada açık havada yürüyüşleride paylaşabiliyormuyuz acaba arkadaşlar
tabi canım paylaş, maksat sor olsun :) hadi başla bakalım, kolay gelsin. neden spor yasağın oldu ?
ben sıkılaşma hareketlerine geçmek istiyorum ama bende üşengeçlik var, yapabilirsme ne ala :)
benim 1 yıl kadar önce yere çakıldımda azıcık her biyerim kırıldı :) iyileşti sandım kilolar misliyle gelince azıcık fazla yüklenmişim bağlar zedelenmiş şimdide ama epey bekledim toparlamış filmde güzel sonuçlar çıktı artık yap yapıyorsa göbeğini kaldırabiliyorsan dedi :)çok pis kızdım doktora :) ama inşallah düzene koyacağım aaaa sen neden üşeniyorsun allahım keşke bende o kiloarda olsamda sıkılaşsam yarabbbiiiiiim :):)
tabi canım paylaş, maksat sor olsun :) hadi başla bakalım, kolay gelsin. neden spor yasağın oldu ?
ben sıkılaşma hareketlerine geçmek istiyorum ama bende üşengeçlik var, yapabilirsme ne ala :)
çok geçmiş olsun arkadaşım. Doktordan onay çıktığına göre artık ufak ufak da olsa kendini zorlamadan başla , zamanla gücünü toparladıkça arttırırsın. kolay gelsin
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşalım ve tek derdimiz onu korumak olsun amiiin
amaaan çok geçmiş olsun yaa, nerden düşünbenim 1 yıl kadar önce yere çakıldımda azıcık her biyerim kırıldı :) iyileşti sandım kilolar misliyle gelince azıcık fazla yüklenmişim bağlar zedelenmiş şimdide ama epey bekledim toparlamış filmde güzel sonuçlar çıktı artık yap yapıyorsa göbeğini kaldırabiliyorsan dedi :)çok pis kızdım doktora :) ama inşallah düzene koyacağım aaaa sen neden üşeniyorsun allahım keşke bende o kiloarda olsamda sıkılaşsam yarabbbiiiiiim :):)
tatlım nasılsın neler yapıyorsun , melek bebişin iyi mi
amaaan çok geçmiş olsun yaa, nerden düşüniyi dr izni çıkmış, hem de gaza getirmiş seni boşver
ne bilim ya,ben oldum olası üşengecimdir çoğu konuda :) evet kiloyu verdikten sonra sıkılaşması kalıversin de mi, sen de ver kiloları sıkılaşırsın,hem sporla vereceğin için aşırı gevşekliğin olmaz. benim önceden de vardı da doğumla arttı biraz...
iyiyim şekerim, napim, netten jillian 30 days shed var ya onları indirdim, level 1i izledim, sonuçlar çok güzel görünüyor, kk da yapanlar va, çok farkeiriyo göbek falan yok olmuş resmen kızların, yapabilirsem dedim yayapmayı düşünüyorum 1 aylık...
bebiş de iyi teyzesi :) uyku vakti geliyo mızlanıyo şimdi
sen nerelere gittin, yoktun bi kaç gündür, tuana da yok gerçi :44:
ben buralardayım canım aslında. Birkaç gündür biraz rahatsızım çok yazamadım o yüzden
ama kimse de olmayınca kendi kendime yazıyormuş gibi oluyor diye girip bakıp çıkıyorum
bu haftam kesat geçti pek kilo veremedim sanırım ama spora devam
cumaya da istanbul yolcusuyum kısmetse bakalım orada nasıl olacak bu spor ve diyet işleri Allah yardımcım olsun
ayy cumaya yolcu musunhadi hayırlısı şimdiden, yemeği çok kaçırmazsan geri almazsın diye düşünüyorum , en azındna geç saae yemezsin
azimliyim,
boyun kaç veya ne kadar vermen gerek bilmiyorum ama en az 45 dk hızlı tempo yürüyüş her gün, iyi gelir sanırım. hatta 60 dk bile yürürsen tam olur, fazlasının çok eki yapmadığını ama kişiden kişiye değişiğini de söylüyor arkadaşlardaha tecrübeli arkadaşlarımız daha iyi bilir...
ayy cumaya yolcu musunhadi hayırlısı şimdiden, yemeği çok kaçırmazsan geri almazsın diye düşünüyorum , en azındna geç saae yemezsin
azimliyim,
boyun kaç veya ne kadar vermen gerek bilmiyorum ama en az 45 dk hızlı tempo yürüyüş her gün, iyi gelir sanırım. hatta 60 dk bile yürürsen tam olur, fazlasının çok eki yapmadığını ama kişiden kişiye değişiğini de söylüyor arkadaşlardaha tecrübeli arkadaşlarımız daha iyi bilir...
kimse yokmu kızlar bugün tatlıyı çok kaçırdım adeta tatlı krizine girdim gözüm bişey görmedi bir tabak dolusu yedim naparım bilmem artık :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?