Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

günaydın kızlar nasılsınız bakim:) kiloları naptınız bi değişiklik varmı ya ben evde tartıldim 55 eczanede tartıldım 58 gösteriyor hangisine inacam ben şimdi uuyuz oldum zaten eski kilom 58 di şimdi ben hiçmi kilo vermemişim yaa inadımdan yürüyorum vercem kiloyu diye :))

Günaydın

İstikrarlı sonuçlar elde etmek için her zaman aynı tartıda tartılmaya dikkat edin diyorlar tecrübe sahipleri. O yüzden bence her zaman eczanede tartılamayacağını gözönünde bulundurarak, sabah kalkıp tuvalet ihtiyaçlarını gördükten sonra kahvaltı,çay,su vs yiyip içmeden önce evde tartılıp onu dikkate almak daha mantıklı, ayrıca bir de eczanede tartıldığında , gitmeden önce yiyip içtiklerine ek olarak üzerindeki kıyafetlerin de ağırlık yaptığını hesaba katmak lazım

Ben evde tartılmayı tercih ediyorum. Şimdi kendime yeni bir tartı aldım fakir'in, iki gündür hem eskisinde( eskisi benim değil annemlerindi ), hem yenisinde tartılıyorum, yenisi dün eskisinden 600 gr fazla tartmıştı, bu gün 300 gr. Kitapçığında ilk ölçümden sonrakilerin dikkate alınmasının doğru olacağını söylemiş. Bakalım biriki gün daha denicem, aradaki fark 300 gr da kalırsa yenisini dikkate alıp o 300 gr da vermek için çabalıcam çünkü bundan sonra yeniyi kullanıcam
İnat etmek çoğu zaman iyidir insana azim ve istikrar kazandırır, yeter ki pesetmesin ve amacının peşini bırakmasın insan...

canım mekiğin göbek incelmesine faydası var mıdır acaba biliyo musun ?
Ben de göbeğimi eritmek istiyorum ama hem belimde hem boynumda fıtık olduğundan korkuyorum zorlamaktan. malum mekik de en çok o iki yeri zorluyor bilemedim yani cesaret edip başlasam mı diye

Gunaydin kizlar, dun sabah birbucuk saat ve aksam birbucuk saat olmak uzere dun 3 saatimi tamamladim. Bu sabah da bir saat yapabildim. 6 gunde kilomda 500gr azalma var. Ama iki gune kadar regl olacagim vucudum bir hafta oncesinden oldukca su topluyor o yuzden daha fazla kilo verip vermedigimden emin olamadim. K alori sayma yontemine de devam ediyorum.

haklısin cnm ya tartılar birbirini tutmuyor insan zayıfladığını görmeyince ister istemez morali bozuluyor ve spor yapmak istemiyor kendimizi bırakıveriyoruz dedimya inat ettim inşallah istediğim kiloya ulaşacağım ya birde ben fazla su içemiyorum su içmeyince kilo verebilirmiyiz bir bilgin var mı?

yarım mekik çekebilirsin yada internetten boyun fıtığını zorlamayan hareketlere bakmak lazım senin karnındada varmı yumuşama :44:erimesine benim göbeğim eriyoda sıkılaşsında istiyorum sonuçta 20kilo daha vermek istiyorum akşam teyzemlere annemlere netten resmimi gösterdim çok şaşırdılar baya fark var diyolar ama yetermi yetmez

bencede reglden dolayı olabilir benimde 84lerde durmuştu sonra regl olunca kilo vermeye devam ettim

su içmen lazım mutlaka. Diyet ve spor yaparak zayıflayabilmek için hayati önem taşıyor su içmek. Birincisi ; vücudunun sporla kaybettiği suyu yerine geri koymalısın , aksi takdirde sağlığın bozulur . İkincisi su içmelisin ki vücudun yaktığı yağları, zararlı toksinleri vs atabilsin doğal yollarla.
Su içmeyi sevmiyor ya da unutuyor olabilirsin. Ama bir müddet kendini zorladın mı gerisi gelir, hatta biriki saat içmesen ağzın kurur dilin damağına yapışır suya saldırırsın. Ev hanımıysan evinin en çok vakit geçirdiğin yerlerine bir kaç tane 500 ml lik pet şişelerden yerleştir, gördükçe her bir şişeden birkaç yudum iç. İşin bitti oturdun tv karşısına diyelim, yanına al suyunu, seyrettiğin program her reklama girdiğinde birkaç yudum iç... Çalışıyorsan, masandaki telefonun yanına bir bardak ve bir şişe koy, bardağı da yarım yarım doldur, gözün her takıldığında o yarım bardağı dik kafana ve şişenden tekrar yarım bardak doldurup aynı yere bırak...
( Ben de hiç su içmezdim birkaç yıl evveline kadar, ama bu yöntemle içmeye başladım, sabah mesaiye başlarken çayımı suyumu su bardağımı alıp oturuyordum, telefon her çalışında bir elimi ahizeye öbür elimi bardağa götürüyordum, öğlene kadar 1 lt bitmiş oluyordu...şimdi günde 3 lt ye yakın içiyorum )

Benim göbeğim erimiyor sanki yaa :85:
belim , kalçam , bacaklarım acayip inceldi ( ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ) , göbeğim öyle duruyor, ama yumuşadı sanki biraz...
Canım şaşırmazlar mı hiç bayaa kilo verdin kesinlikle çok fark ediliyordur eminim. Hele bi o 20 yi de verdin mi bak sen o zaman insanların suratındaki şaşkınlık ifadesine

slm arkadaşlar. takip ediyorum biliyosunuz. öncedendemi vardı bu farkında değilim ama birkaçgündür birşey farkettim. bazı arkadaşların spor saati çok uzun. günde bir saatten fazla yapılan egzersiz, özellikle de ardarda hergün yapıldığında kas zedelenmesine neden olur. vücudun kendini onarmasına müsade etmezseniz hem kasınızın kabarması sonucu kilonuz da çok düşüklük göremezsiniz hemde ilerisi için sakatlanma riskiniz artar..
ayrıca kilo verdikten sonra korumanızda çok zor olacak çünkü vücudunuz yüksek efora alışmış olacak. mehmet öz ve bilimum beslenme spor uzmanlarının görüşlerine bakın sağlıklı kalmak için 30, 45 dk kilo vermek için 1 saat derler. üstüne çıkmayın arkadaşlar lütfen. kendi hormonlarını spor yaparak kaydırmış biri olarak söylüyorum (kas yapacaktım güya)

seviyorum sizi azimli hatunlar yanlış anlamayın sakın öpüyorum

teşekkür ederim cnm haklısın vücudumuzun suya ihtiyacı var zorlada olsa içeceğim dediklerini uygulayacağım sen kaç kilo verebildin kaç zamandr yürüyorsun diyette yapıyormusun çokmu soru sordum. acep :)))

Aa gerçekten mi kullanan birisini bulduguma cok sevindim gercekten :))
Elektrik olarak ne kadar bır fark yansıyor faturaya peki
koşu bandı kardeşliği :13: heheee
elektriğe hiç dikkat etmedim ki ya, 1 aydan fazla kullanamdım ben sıkı olarak, yani kullandıysam da 2-3 hafta aşırı bi şekilde kullanamdım, farketmedim faturayı yani...

önceki sayfalarda benle yalnzeskicinin resimlerimiz var,bulursan baakrsın kilom iyi de bazı eski kıyafetlerime eskisi gibi girmek istiyorum, sıkmadan, ondan yani bi kaç kilo daha versem iyi olur,bakalım...
bizim o kemer bozuldu daha hiç kullanamadan,gönderin dediler ama kullanmıycaz diye de uğraşmadık göndermedik, zaten korkuyorum ben öyle titreyen şeylerden, hayatta takamam, belki işe yarar bilemiyorum. bölgesel yağlanmalar için ayrı hareket yapmamız gerek bence. göbek için yarım mekik tuananın dediği gibi, geçen tülin şahinle modada izledim, iç bacak ve selülit için günde 10 dk hareketleri gösterdi, 10 dk nedir ki aslında denemek istiyorum ben,başlıycam.sabah 10 dk,öğleden sonra 10 dk yapsam iyi olur. senin sadece göbek mi var ?

tuana,
farkı görüp şaşırdılar d emi bravo sana, maşallah

ylnzeskici,
meraba canım

paresssss,
teşekkürler bilgi için, doğru mu acaba 1 saatten fazlası nasıl kastan gidiyor , ilginçmiş :44: ben 1 saati hiç geçemedim zaten... ama vaktim olsa geçerdim yürüyüş yaptığım zamanlarda

Merhaba arkadaşım,
Bizi düşündüğün ve tavsiyelerde bulunduğun için teşekkürler. Neden yanlış anlayalım, hakaret etmiyorsun ki
Ama şu noktayı iyi ayırt etmek lazım diye düşünüyorum. Sadece kendi adıma konuşacağım ; benim spor yapıyorum derken söylediğim sadece yürümek, başka yüksek efor gerektiren hiçbir egzersiz veya spor yapmıyorum. Sadece yürüyüş yapmanın da süresi uzun olsa da sakatlanma, kas zedelenmesi vs gibi riskler taşıdığına inanmıyorum ( çünkü 5-5,5 km hızda yürüyorum, 6 larda 9 larda değil ), çünkü günlük normal çalışma temposu içerisinde üç saatten fazla yürümek durumunda kalan bir sürü insan tanıyorum yaklaşık 19,5 yıllık iş tecrübem dolayısıyla ve bir dönem ben de öyle bir tempoda çalışmıştım yaklaşık 1,5 yıl kadar...
Ayrıca yine sadece kendi adıma konuşuyorum ; ben şu anda çalışmıyorum, dolayısıyla iş sorumluluğum yok, artı ev yönetimi, temizlik, yemek, alışveriş, çocuk bakımı gibi sorumluluklarımın da olmadığı dingin bir dönemdeyim. Böyle olunca da günlük üç saatlik yürüyüşümün dışında hesaba katılabilecek hiçbir fiziksel aktivitem yok. Haaa şunu da söyleyeyim benim kas yapmak gibi bir niyetim de yok. Sadece son iki yılda hareketsiz yaşayarak aldığım 20 kiloyu vermeye ve vücudumu yeniden hareketlendirmeye çalışıyorum.

Bu topikte şahsen paylaştıklarımın hiçkimseye tek başına referans olmasını da istemem. Eğer benim yaptığım yürüyüşün saati referans alınmak isteniyorsa , daha önce topikte yazdığım diğer mesajların da dikkate alınması gerektiği kanaatindeyim.

Bu arada böyle paylaşımların topiğin tamamını değil bir kısmını okuyan arkadaşlara uyarı niteliğinde olmasını temenni ediyor, buna vesile olduğun için seni de öpüyor ve teşekkür ediyorum...
İyi geceler sağlıcakla kal...

Bak seeen , aynı model koşu bandı kullanıyosunuz diye hemen kardeşlik moduna geçtiniz he mi
Biz nooluyoz burda neredeyse 1,5 aydır habire çatada çutada mesaj yazıyoz, ayy inanmıyorummmm :96:

Yok canım çok sormadın... da ben çok sık bunu yazmaktan sıkıldım galiba kusuruma bakma
eğer vaktin olursa 25.03.2013 22:13 deki cevabi bir mesajımı okursan bu sorularına cevap bulacaksın eminim

başka efor sarfettiğiniz bir konu yoksa sadece 3 saat normal yürüyüşün tabiki zararı olmaz arkadaşım. ben topiği başından itibaren okumadım son dönem takip ettiklerimden yola çıkarak konuşuyorum. kas yapmak istememenizin bir önemi yok eyer egzersiz yapıyosanız ve düzgün besleniyosanız vücut birtaraftan yağ yakıp birtaraftan da kas yapacaktır bu kaçınılmaz. ama bu kötü birşey değil.kas yapmak ayrı bişey kas şişirmek ayrı. kastettiğim bu değildi.

bukadar egzersizde illaki şişlik olacaktır bu yürüyüş olsa bile nazcizane fikrim 1 gün bile olsa ara verip birşey yapmadan dinlenmeniz. böylece hem daha hızlı kilo verdiğinizi göreceksziniz hemde ilerisine yatırım kaslarınızın kendisini onarmasına müsade edeceksiniz. tabiki tercih sizin. benim ağzım yandı bunda sizinde başınıza gelsin istemiyorum inanın hepsi bu kabenim herneyse bilinçli tüketici olduğunuz için ben de çok çok teşekkür ederim anlayışınız içinde

bu arada bunları yazarken bir yandanda hala eliptik bisikletle koşu bantarı linklerini inceliyorum :)) öpüyorum hepinizi çıtırlar iyi geceler.

göbeğinde erimiştir sana öyle geliyodur cnm kendin okadar farketmezsin için rahat etmiyosa göbek için hareketlerde yapabilirsin benim göbek umutsuz vaka ya nasıl toparlar bilmiyorum neyse moralimi bozmayım şu 20kiloyuda vereyimde onuda ozaman düşünürüm bu akşam misafir vardı acayip zayıflamışsın diyolar 8kilo daha versen yeter diyolar bende 20daha vericem dedim ozamanda çok zayıf olursun diyolar ee millet alışkın değil zayıf halime

ben kendi adıma konuşayım bazı konularda haklısındır ama bana 1saat spor fayda etmiyo 3saat yapıncada veremiyorum 2saat bana iyi geliyo bide ben koşamıyorum koşu bandında 5.00hızında yürüyorum bi zararı olmaz heralde hormonların nasıl bozuldu anlamadım

Merhaba tekrar...
Ben 14 ocaktan beri düzenli bir şekilde diyet yapıyorum. Sabahları saat 08.30-09.00 sıralarında ölçülü bir kahvaltı ( genellikle lor peynirli, veya yumurtalı, domates, salatalık ve / veya bol maydanoz ve yeşillikli ) , öğlen bazen protein, bazen sebze ağırlıklı, akşam mutlaka sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. 2 Şubattan beri düzenli yürüyüş yapıyorum. Kısa süreli başlayıp yavaş yavaş süreyi uzatarak, arada mola günleri mutlaka yapıyorum (zaten bazen ruhum hiç istemiyor bişey yapmayı, bırak sporu evin içinde dolaşmak bile istemiyorum, yatağımda oturup anlamsız bir şekilde vakit geçirmek istiyorum ) , yediklerimin ve yürüyüş yaparak yaktıklarımın kalori takibini yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. Yediklerimden daha fazla yakmaya çalışıyorum ki depodan gitsin.
Aslında bu dönem benim hayatımda ciddi bir şans oldu. Ben ki çalışmadan bu kadar durabileceğimi, yıllardır hasretini çeksem bile kendi evimi öylece bırakıp gelip te ailemin yanında bu kadar uzun süre kalabileceğimi, ailemin evinde neredeyse " etliye sütlüye karışmadan" yaşayabileceğimi hiç düşünmezdim. Ama şimdi hafta içi bazen yeğeni okula götürüp getirmek, bazen temizlikte, yemekte anneme yardım etmek haricinde gün içinde hiçbirşey yapmıyorum neredeyse...
Üstelik en ufak bir yorgunluk emaresinde hemen yürüyüş süremi kısaltıyorum tembellik edip
o kadar olur artık...

göbek için hareket te yapsam iyi olacak ta tembellik daha çok hoşuma gidiyor yavvv

sen boşver misafirlere. insanlar genellikle kendi ulaşamadıkları hedefler için karşılarındakilere anlamsız yorumlar yaparlar
ne alaka 8 kilo, niye 10 değil , 6 değil de 8 !!! Ne kadar metrik ölçümleri varmış misafirlerinin gözlerinin yani bakınca anlamışlar 8 kilo daha vermen gerektiğini
Canım bence sen bundan sonra soranlara biriki kilo daha vermeyi düşünüyorum de, hiç öyle 20 kilo falan deme boşver nazarları değmesin
Sen de için nasıl rahat edecekse, bebişine hangi kiloda sağlıklı bir şekilde kavuşabileceksen o kiloya inmek için azmet, gerisi boşşş

Bende bitip tükenmeyen İNAT olmasa,
Ferhat 'ın dağları delen SABRI olmasa,
Bir de cana can katan o SEVDAM olmasa,

Ahh bu HAYAT çekilmez,
Ahh bu AÇLIK çekilmez,
Sen olmasan CANIM,
Ahh bu DİYET çekilmez....

Herkese iyi geceler tatlı ve bol kilo vermeli rüyalar.
Sabaha daha huzurlu, mutlu ve umutlu uyanmak dileğiyle, Allah rahatlık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…