Şu benim inatçı vücudum su falan tutmasa da tartıda bu yürüyüşlerin karşılığını takır takır görebilsem daha iyi olacam da
şükür yine de...
Allah hepimizin yardımcısı olsun, zor iş vallaa kilo vermek
günaydın kızlar nasılsınız bakim:) kiloları naptınız bi değişiklik varmı ya ben evde tartıldim 55 eczanede tartıldım 58 gösteriyor hangisine inacam ben şimdi uuyuz oldum zaten eski kilom 58 di şimdi ben hiçmi kilo vermemişim yaa inadımdan yürüyorum vercem kiloyu diye :))
merhaba benim göbeğimde inceldi kiloyla birlikte ama ilk ay incellme olmadı sonradan incelmeye başladı ama yumuşadı ve baya göbeğim var yinemekiğe başlamadım bi 10kilo daha verince başlarım artık ama sen yürüyüş ve mekik yapabilirsin sıkılaştırıcı kremlerin faydası varmı bilmiyorum ama araştırıp kullanabilirsin
Günaydın
İstikrarlı sonuçlar elde etmek için her zaman aynı tartıda tartılmaya dikkat edin diyorlar tecrübe sahipleri. O yüzden bence her zaman eczanede tartılamayacağını gözönünde bulundurarak, sabah kalkıp tuvalet ihtiyaçlarını gördükten sonra kahvaltı,çay,su vs yiyip içmeden önce evde tartılıp onu dikkate almak daha mantıklı, ayrıca bir de eczanede tartıldığında , gitmeden önce yiyip içtiklerine ek olarak üzerindeki kıyafetlerin de ağırlık yaptığını hesaba katmak lazım
Ben evde tartılmayı tercih ediyorum. Şimdi kendime yeni bir tartı aldım fakir'in, iki gündür hem eskisinde( eskisi benim değil annemlerindi ), hem yenisinde tartılıyorum, yenisi dün eskisinden 600 gr fazla tartmıştı, bu gün 300 gr. Kitapçığında ilk ölçümden sonrakilerin dikkate alınmasının doğru olacağını söylemiş. Bakalım biriki gün daha denicem, aradaki fark 300 gr da kalırsa yenisini dikkate alıp o 300 gr da vermek için çabalıcam çünkü bundan sonra yeniyi kullanıcam
İnat etmek çoğu zaman iyidir insana azim ve istikrar kazandırır, yeter ki pesetmesin ve amacının peşini bırakmasın insan...
yarım mekik çekebilirsin yada internetten boyun fıtığını zorlamayan hareketlere bakmak lazım senin karnındada varmı yumuşama :44:erimesine benim göbeğim eriyoda sıkılaşsında istiyorum sonuçta 20kilo daha vermek istiyorum akşam teyzemlere annemlere netten resmimi gösterdim çok şaşırdılar baya fark var diyolar ama yetermi yetmezcanım mekiğin göbek incelmesine faydası var mıdır acaba biliyo musun ?
Ben de göbeğimi eritmek istiyorum ama hem belimde hem boynumda fıtık olduğundan korkuyorum zorlamaktan. malum mekik de en çok o iki yeri zorluyor bilemedim yani cesaret edip başlasam mı diye
bencede reglden dolayı olabilir benimde 84lerde durmuştu sonra regl olunca kilo vermeye devam ettimGunaydin kizlar, dun sabah birbucuk saat ve aksam birbucuk saat olmak uzere dun 3 saatimi tamamladim. Bu sabah da bir saat yapabildim. 6 gunde kilomda 500gr azalma var. Ama iki gune kadar regl olacagim vucudum bir hafta oncesinden oldukca su topluyor o yuzden daha fazla kilo verip vermedigimden emin olamadim. K alori sayma yontemine de devam ediyorum.
haklısin cnm ya tartılar birbirini tutmuyor insan zayıfladığını görmeyince ister istemez morali bozuluyor ve spor yapmak istemiyor kendimizi bırakıveriyoruz dedimya inat ettim inşallah istediğim kiloya ulaşacağım ya birde ben fazla su içemiyorum su içmeyince kilo verebilirmiyiz bir bilgin var mı?
yarım mekik çekebilirsin yada internetten boyun fıtığını zorlamayan hareketlere bakmak lazım senin karnındada varmı yumuşama :44:erimesine benim göbeğim eriyoda sıkılaşsında istiyorum sonuçta 20kilo daha vermek istiyorum akşam teyzemlere annemlere netten resmimi gösterdim çok şaşırdılar baya fark var diyolar ama yetermi yetmez
bencede reglden dolayı olabilir benimde 84lerde durmuştu sonra regl olunca kilo vermeye devam ettim
su içmen lazım mutlaka. Diyet ve spor yaparak zayıflayabilmek için hayati önem taşıyor su içmek. Birincisi ; vücudunun sporla kaybettiği suyu yerine geri koymalısın , aksi takdirde sağlığın bozulur . İkincisi su içmelisin ki vücudun yaktığı yağları, zararlı toksinleri vs atabilsin doğal yollarla.
Su içmeyi sevmiyor ya da unutuyor olabilirsin. Ama bir müddet kendini zorladın mı gerisi gelir, hatta biriki saat içmesen ağzın kurur dilin damağına yapışır suya saldırırsın. Ev hanımıysan evinin en çok vakit geçirdiğin yerlerine bir kaç tane 500 ml lik pet şişelerden yerleştir, gördükçe her bir şişeden birkaç yudum iç. İşin bitti oturdun tv karşısına diyelim, yanına al suyunu, seyrettiğin program her reklama girdiğinde birkaç yudum iç... Çalışıyorsan, masandaki telefonun yanına bir bardak ve bir şişe koy, bardağı da yarım yarım doldur, gözün her takıldığında o yarım bardağı dik kafana ve şişenden tekrar yarım bardak doldurup aynı yere bırak...
( Ben de hiç su içmezdim birkaç yıl evveline kadar, ama bu yöntemle içmeye başladım, sabah mesaiye başlarken çayımı suyumu su bardağımı alıp oturuyordum, telefon her çalışında bir elimi ahizeye öbür elimi bardağa götürüyordum, öğlene kadar 1 lt bitmiş oluyordu...şimdi günde 3 lt ye yakın içiyorum )
koşu bandı kardeşliği :13: heheeeAa gerçekten mi kullanan birisini bulduguma cok sevindim gercekten :))
Elektrik olarak ne kadar bır fark yansıyor faturaya peki
senin boyuna göre kilon çok iyi cnm bu göbekleri napcaz bilimiyorum eridiğide yokya aynı duruyor koşu bandındaki titreten aleti takıyorum bi faydası olurmu bilmiyorum gerçi şimdiye kadar bi faydasİnı görmedim yürüdüğümzün göbeğe faydası oluyormu ya yoksa mekikmi çekmemiz lazım erimesi için bi bilgin varmı cnm yaa
slm arkadaşlar. takip ediyorum biliyosunuz. öncedendemi vardı bu farkında değilim ama birkaçgündür birşey farkettim. bazı arkadaşların spor saati çok uzun. günde bir saatten fazla yapılan egzersiz, özellikle de ardarda hergün yapıldığında kas zedelenmesine neden olur. vücudun kendini onarmasına müsade etmezseniz hem kasınızın kabarması sonucu kilonuz da çok düşüklük göremezsiniz hemde ilerisi için sakatlanma riskiniz artar..
ayrıca kilo verdikten sonra korumanızda çok zor olacak çünkü vücudunuz yüksek efora alışmış olacak. mehmet öz ve bilimum beslenme spor uzmanlarının görüşlerine bakın sağlıklı kalmak için 30, 45 dk kilo vermek için 1 saat derler. üstüne çıkmayın arkadaşlar lütfen. kendi hormonlarını spor yaparak kaydırmış biri olarak söylüyorum (kas yapacaktım güya)
seviyorum sizi azimli hatunlar yanlış anlamayın sakın öpüyorum
koşu bandı kardeşliği :13: heheee
elektriğe hiç dikkat etmedim ki ya, 1 aydan fazla kullanamdım ben sıkı olarak, yani kullandıysam da 2-3 hafta aşırı bi şekilde kullanamdım, farketmedim faturayı yani...
önceki sayfalarda benle yalnzeskicinin resimlerimiz var,bulursan baakrsınkilom iyi de bazı eski kıyafetlerime eskisi gibi girmek istiyorum, sıkmadan, ondan yani bi kaç kilo daha versem iyi olur,bakalım...
bizim o kemer bozuldu daha hiç kullanamadan,gönderin dediler ama kullanmıycaz diye de uğraşmadık göndermedik, zaten korkuyorum ben öyle titreyen şeylerden, hayatta takamam, belki işe yarar bilemiyorum. bölgesel yağlanmalar için ayrı hareket yapmamız gerek bence. göbek için yarım mekik tuananın dediği gibi, geçen tülin şahinle modada izledim, iç bacak ve selülit için günde 10 dk hareketleri gösterdi, 10 dk nedir ki aslında denemek istiyorum ben,başlıycam.sabah 10 dk,öğleden sonra 10 dk yapsam iyi olur. senin sadece göbek mi var ?
tuana,
farkı görüp şaşırdılar d emibravo sana, maşallah
ylnzeskici,
meraba canım
paresssss,
teşekkürler bilgi için, doğru mu acaba 1 saatten fazlası nasıl kastan gidiyor , ilginçmiş :44: ben 1 saati hiç geçemedim zaten... ama vaktim olsa geçerdim yürüyüş yaptığım zamanlarda
teşekkür ederim cnm haklısın vücudumuzun suya ihtiyacı var zorlada olsa içeceğim dediklerini uygulayacağım sen kaç kilo verebildin kaç zamandr yürüyorsun diyette yapıyormusun çokmu soru sordum. acep :)))
göbeğinde erimiştir sana öyle geliyodur cnm kendin okadar farketmezsin için rahat etmiyosa göbek için hareketlerde yapabilirsin benim göbek umutsuz vaka ya nasıl toparlar bilmiyorum neyse moralimi bozmayım şu 20kiloyuda vereyimde onuda ozaman düşünürüm bu akşam misafir vardı acayip zayıflamışsın diyolar 8kilo daha versen yeter diyolar bende 20daha vericem dedim ozamanda çok zayıf olursun diyolarBenim göbeğim erimiyor sanki yaa :85:
belim , kalçam , bacaklarım acayip inceldi ( ya da bana öyle geliyor bilmiyorum) , göbeğim öyle duruyor, ama yumuşadı sanki biraz...
Canım şaşırmazlar mı hiçbayaa kilo verdin kesinlikle çok fark ediliyordur eminim. Hele bi o 20 yi de verdin mi bak sen o zaman insanların suratındaki şaşkınlık ifadesine
ben kendi adıma konuşayım bazı konularda haklısındır ama bana 1saat spor fayda etmiyo 3saat yapıncada veremiyorum 2saat bana iyi geliyo bide ben koşamıyorum koşu bandında 5.00hızında yürüyorum bi zararı olmaz heralde hormonların nasıl bozuldu anlamadımslm arkadaşlar. takip ediyorum biliyosunuz. öncedendemi vardı bu farkında değilim ama birkaçgündür birşey farkettim. bazı arkadaşların spor saati çok uzun. günde bir saatten fazla yapılan egzersiz, özellikle de ardarda hergün yapıldığında kas zedelenmesine neden olur. vücudun kendini onarmasına müsade etmezseniz hem kasınızın kabarması sonucu kilonuz da çok düşüklük göremezsiniz hemde ilerisi için sakatlanma riskiniz artar..
ayrıca kilo verdikten sonra korumanızda çok zor olacak çünkü vücudunuz yüksek efora alışmış olacak. mehmet öz ve bilimum beslenme spor uzmanlarının görüşlerine bakın sağlıklı kalmak için 30, 45 dk kilo vermek için 1 saat derler. üstüne çıkmayın arkadaşlar lütfen. kendi hormonlarını spor yaparak kaydırmış biri olarak söylüyorum (kas yapacaktım güya)
seviyorum sizi azimli hatunlar yanlış anlamayın sakın öpüyorum
başka efor sarfettiğiniz bir konu yoksa sadece 3 saat normal yürüyüşün tabiki zararı olmaz arkadaşım. ben topiği başından itibaren okumadım son dönem takip ettiklerimden yola çıkarak konuşuyorum. kas yapmak istememenizin bir önemi yok eyer egzersiz yapıyosanız ve düzgün besleniyosanız vücut birtaraftan yağ yakıp birtaraftan da kas yapacaktır bu kaçınılmaz. ama bu kötü birşey değil.kas yapmak ayrı bişey kas şişirmek ayrı. kastettiğim bu değildi.
bukadar egzersizde illaki şişlik olacaktır bu yürüyüş olsa bile nazcizane fikrim 1 gün bile olsa ara verip birşey yapmadan dinlenmeniz. böylece hem daha hızlı kilo verdiğinizi göreceksziniz hemde ilerisine yatırım kaslarınızın kendisini onarmasına müsade edeceksiniz. tabiki tercih sizin. benim ağzım yandı bunda sizinde başınıza gelsin istemiyorum inanın hepsi bukabenim herneyse bilinçli tüketici olduğunuz için ben de çok çok teşekkür ederim anlayışınız içinde
bu arada bunları yazarken bir yandanda hala eliptik bisikletle koşu bantarı linklerini inceliyorum :)) öpüyorum hepinizi çıtırlar iyi geceler.
göbeğinde erimiştir sana öyle geliyodur cnm kendin okadar farketmezsin için rahat etmiyosa göbek için hareketlerde yapabilirsin benim göbek umutsuz vaka ya nasıl toparlar bilmiyorum neyse moralimi bozmayım şu 20kiloyuda vereyimde onuda ozaman düşünürüm bu akşam misafir vardı acayip zayıflamışsın diyolar 8kilo daha versen yeter diyolar bende 20daha vericem dedim ozamanda çok zayıf olursun diyolaree millet alışkın değil zayıf halime
ben kendi adıma konuşayım bazı konularda haklısındır ama bana 1saat spor fayda etmiyo 3saat yapıncada veremiyorum 2saat bana iyi geliyo bide ben koşamıyorum koşu bandında 5.00hızında yürüyorum bi zararı olmaz heralde hormonların nasıl bozuldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?