Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

kızlar az önce internette dolaştımda benim yapmaya çalıştığım şey taş devri egzersizi oluyormuş sizlerde netten bir bakım bana fikirlerinizi söylermisiniz yada bu konuda deneyimi olanlar varmı?

slm arkadaşlar iki gündür bilgisayarım yoktu yazamadım ama diyete ve koşuya dewam:)) dün sabah yarım saat akşam da tam bir buçuk saat koştum hızımı alamadım:) ama şuan bi değişiklik yok.bide sabah kaktığım gibi egzersiz yapıyorum. bakın onu size tavsiye ederim çünkü 4,5 yıl önce ben sadece sabah ilk uyandığım anda 5dk mı o egzersize ayırdım diyette yapmadım az yiyordum 3.5ayda tam 15kilo verdim.şimdi yine başlıyorum inşaallah sonuca bakalım. bide gerçekten bazı arkadaşlar mükemmel gidiyor okuyunca daha da hevesleniyorum çok azimliler paylaştıkları için tşk ediyorum:))

kızlar buarada ben hergün 4 bardak yeşil çay içiyorum sizede tavsiye ederim yağ yakımında işe yarıyormuş

ya bende çok içmek istiyorum ama içemiyorum bitkisel çaylar.bide ben şekersiz çay içemiyorum o yüzden diyete başladığımdan beri siyah çay bile içmedim. sadece bütün gün su içiyorum bazen 3lt yi buluyo...

kızlar az önce internette dolaştımda benim yapmaya çalıştığım şey taş devri egzersizi oluyormuş sizlerde netten bir bakım bana fikirlerinizi söylermisiniz yada bu konuda deneyimi olanlar varmı?

siz söyleyince az önce baktım okudum bana mantıklı geldi bende öyle yapmayı deneyeceğim belki fark olur denemekten zarar gelmez.

egzersizimi tamamladım 30 dk 10 defa 10.2 de koştum 5.0 da yürüdüm bu gün 2 gün olduama şunu söylemeliyim dün yapmıştımya bu gün sanki hiç spor yapmamış gibi ki ben 20 gündür 9 km falan yürüyorum heryerim bacaklarımın iç kısmı karın bölgem hamlamış gibi ağrıyor ben böyle devam etmeye kararlıyım bu egzersiz için koşu bandı tam ideal bu arada ben bu konuyla ilgili konu açtım taş devri egzersizi diye bakalım yapanlar varmı nasıl gelişmeler olmuş diye

bugün 45 dak yürüdüm 5.5 hızda artık farkettimde 6. günüm ve benim bacaklarım artık alıştı yürümeye hamlamıyorum tartıya çıkıyorum aynıyım hala aynıyım sinir oldum

canım ben çayımı hiç karıştırmıyorum valla şekersiz hayatta çay içemem çayın hastasıyım bu özgürlüğümden hiç vazgeçmem sadece 1.5 şeker atıyorum 2 atıyordum sadece bukadar azalttım bitkisel çay olarak yeşil çaya şeker atmıyorum ilk yadırgarsın ama sonra hemen alışıyorsun tavsiye ederim

bugün 45 dak yürüdüm 5.5 hızda artık farkettimde 6. günüm ve benim bacaklarım artık alıştı yürümeye hamlamıyorum tartıya çıkıyorum aynıyım hala aynıyım sinir oldum

5.5 hızda zayıflaman biraz zor vücudun şekillenebilir ancak tempoyu artırsan en azından 6.0 6.1 ile başlasan zaman içinde kilo kaybını fark edeceksin ama koşu bandı zayıflatmaktan çok şekillendiriyo vücudu

teşekküe ederim canım ilk fırsatta deneyeceğim inşaallah içebilirim...

bu arada dün akşamdan beri diyeti bozdum 1 günlük annemlere geldim.yarın tekrar başlamak istiyorum ama kalmaya misafir geliyor bakalım nasıl olacak :/

haklısın canım ben bugün telde konuşurken yürüdüm :) yeter artık nefes nefese kaldın diyolardı bugün 5.5 yürüdüm ama 2 gündür 6 da yürüyordum sen kilo verebildinmi

haklısın canım ben bugün telde konuşurken yürüdüm :) yeter artık nefes nefese kaldın diyolardı bugün 5.5 yürüdüm ama 2 gündür 6 da yürüyordum sen kilo verebildinmi

koşu bandında nefesini doğru kullanırsan hemen nefes nefese kalmazsın hem de daha uzun süre dayanabilirsin :)
ben 3 kilo verdim ama düzenli olarak her gün yaptım ritmik olarak hızımı artırıp 15dk da koşmaya ayırdım sonra yavaş yavaş düşürdüm yine ama 6.1 ile başlayıp 6.1 ile tamamladım ayrıca mümkün olduğunca büyük adım atmaya çalış ki popon da sıkılaşsın

1 ayda 3 kilo süper maşallah sana :) ben yürürken popoma bakıyorum elim orda sıkılaşacak ya hani peki diyet yaptınmı

walla gerçekten öyle insan dayanamıyor yiyor o an ama sonrası..bide kalorileri o kadar yüksek ki bir dilim yesen kaç km koşmak gerekiyor eritmek için, yemesi 1dk eritmesi 1saat....

hiç sorma canım ya ben ki çayı hiç boş içmezdim abur cubura bayılırım birden kesince sudan çıkmış balık gibi oluyor insan tek çay da içilmiyor nasıl alışmışsam zaten benim canım sürekli şeker ama bıraktım 2 kere yedim ama baya yedim (( şimdi takıntı kaldı her ambalajın calorisi nekadar bakmaya başladım

metabolizmayla da ilgili sanırım ama şu var ben doğum yapmadım yanlış anlaşılma olmasın süt verdiğiniz için rejim ne kadar doğru olur bilmiyorum ama karbonhidratı kestim yalnızca onun dışında kibrit kutusu kadar şundan, şu kadar yeşil çay falan öyle şeyler denemedim hayatım boyunca

ben malesef başından beri oğlumu emziremiyorum o yüzden diyet yapabiliyorum ama dediğin gibi metobolizma kişiden kişiye değişiyor bende hergün tartılıyorum buna nasıl engel olucam bilmiyorum sabırsızım ben ya

tartılmadan ziyade vücut ölçülerini bi yere not etseydin ilk etapta, farkı görebilirdin aslında koşu bandı çok çabuk sıkılaştırıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…