15 günde en az 2 kilo.senin metobolizman maşallah jet heralde.nerde 15 günde 2 kilo.ozaman benim şimdiye 5 kilo gitmesi gerekiyordu.
ben yaklaşık 20 gündür tempolu yürüyorum ortalama günlük 9 km falan haftanın 6 günü şeklinde vucüdumun alıştığını düşünüyorum bu tempoya ve yürüyüşümü 30 - 40 dk lık süre içinde 10 kere hızlanıp yavaşlayarak yürüme koşma şekilnde değiştiriyorum inş bu gün daha yürümedim ama bu şekilde yürüyeceğim aslında bunun saatlerce yürümekten daha faydalı olduğunu okumuştum bu konuda bir bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim
valla o zamanlar 20 yasındaydım verıodum haftada 1 kılo kosu bandıyla
suan 24 oldum bakalım yıne jet mıyım:)
mıllet ayda 10 kg verıo esas onlar jet valla
koşu bandıylamı 10 kilo veriyo.hapla falandır.Allah aşkına vücuda yazık ya 1 ayda 10 kilo.kanser artıyo işte bunların yüzünden.sağlıklı beslencen spor yapacan.
koşu bandıylamı 10 kilo veriyo.hapla falandır.Allah aşkına vücuda yazık ya 1 ayda 10 kilo.kanser artıyo işte bunların yüzünden.sağlıklı beslencen spor yapacan.
ya ne bılım okuyoruz her yerde ayda 10 klıo werenlerı haftada 3 4 kılo werenlerı bıle gordum
toplamda kaç kilo verdin ozamanlar peki.
benim komşum zayıflıyo.yoğurda bitkisel deyip birşeyler katıyo yiyor.değin gibi hızlı gidiyo.nekadar sağlıklı
neyse canım biz kendimize bakalım.iyi ben seni takip edeyim bakalım nekadar vercen hergün yaz unutma nekadar koştuğunu.nekadar verdiğini ok?
hayatımda hıc 64 u gormemıstım ben o ara unı falan fılan derken odum 64 40 beden gıyıodum
boyum 170
basladım ıste
3 kusr ayda 36 beden ve 50 kılo olmustum
sonradan 1 kac kılo daha gıttı 47 oldum
ve yıne 50 de sabıtlendım
10 ay once ewlendım ve 10 kılo aldım yıne
sımdı tekrar eskı halıme donmeye calsıorm
60 kiloysan boyda 170 süpersin işte
60 kiloysan boyda 170 süpersin işte
yok ıste ole degıl hergun yuruyodm ben ewlnnce bıraktım o yuzden bıcımsız yag depoladım bel kısmımda ve selulıt olustu sıkılasmam ve 10 kg vermem lazım
benim boy 167 kilo 66.6kilo gitse yeter diyom.ideal kilom 58 59 benim.diyette yapıyomuydun.
50 kiloyla ay çok zayıf olursun yaaa.bence diyet yapma sadece koş sıkılaş
ewet yapıodum baya sıkıydım
suanda yapıorm
cok abur cubur yıodm suan hıc yemıorm
pılav makarna yok
sabahh 2 dılım ekmegım var
aksam ya ızgara
yada yagsz sebe yemegı yıorm
aralarda meyve salata yogurt
yagsz sut vs oseklde 6 ogun gbı yapıorm
çocuk falan mı oldu niye okadar kilo aldın.
güzel valla.peki gitmedi mi hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?