Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

kızlar günlük 10 km yürüsem yani toplamda günde 2 saat oluyor çok olmaz dimi zayıflayamıyorum hemen gitsin kilocuklar göbeğim gitsin önce ya

tartılmadan ziyade vücut ölçülerini bi yere not etseydin ilk etapta, farkı görebilirdin aslında koşu bandı çok çabuk sıkılaştırıyo :)

canım aslında kalçam 105 di 2 gün sonra 104 oldu haklısın :))) zaten sıkılaşmak istiyorum özellikle göbeğim onun içinde mekik çekicem

kızlar günlük 10 km yürüsem yani toplamda günde 2 saat oluyor çok olmaz dimi zayıflayamıyorum hemen gitsin kilocuklar göbeğim gitsin önce ya
bak ben 5 km'yi 40 dakikada yürümeye çalışıyorum canım önemli olan ne kadar yürüdüğünden ziyade vücudunu ne kadar çalıştırdığın :) hadi kolay gelsin..

Merhaba bende yürüyüş bandı alıp vede spor yapmak istiyorum çocuklardan dolayı dışarı gıtmeye vaktım pek olmuyor hangi özellik ve marka olması konusunda yardımcı olabılırmısınız?Yalnış yere yazdıysam şimdiden kusura balmayın kullananlar olarak sızden tavsıye almak amacıyla buraya yazıyorum.

bak ben 5 km'yi 40 dakikada yürümeye çalışıyorum canım önemli olan ne kadar yürüdüğünden ziyade vücudunu ne kadar çalıştırdığın :) hadi kolay gelsin..

canım 5 km yi 40 dakikada nasıl yapıyorsun hızlamı alakalı bende onu çözmeye çalışıyodum :)))) gülme ama

canım 5 km yi 40 dakikada nasıl yapıyorsun hızlamı alakalı bende onu çözmeye çalışıyodum :)))) gülme ama

normalde okula yetişmek zorunda olduğum için ister istemez hızlı yürümek durumundayım canım ama sen annesin hiç kıyamıyorum sen yavaş yavaş kendini yormadan yapmaya çalış zaten bebekle uğraşmak yeterince yoruyodur bir de ev işleri vs :) umarım ben de bi gün anne olup böyle konular açarım

evet canım gün boyu bebek yoruyor insanı zaten ama bu koşuşturmaya okadar alıştımki şimdiki tek sorunum bu 10 kilomu vermek eminim verince benden mutlusu olmayacak :) inşallah birgün sende anne olursun evli değilsin galiba dimi

üstesinden gelebileceğine inanıyorum canım bu yürüyüşlere bir de zamanın olursa, internette videolar var göbek bölgesi için onlardan oluşan 10 dakikalık egzersiz eklersen sanıyorum daha mutlu olacaksın

evli değilim ancak kistlerim olduğu için gebe kalma konusunda ciddi endişelerim var 23 yaşındayım

inşallah birgün mutlu bir evlilik yaparsın canım gebe kalma konusunda hiç takılma tedavisi olan bişeyden hiç korkma canım içini ferah tut kesinlikle hamile olacaksın bende bekarken hep çocuğum olsa diye hayal kurardım ama Allah büyük istediğini veriyor mutlaka bak birgünde senden bahsedeceğiz :)

inşallah canım o günleri iple çekiyorum :)

İyigeceler hepinize bende koşu bandında yürüyorum ve hemen hemen hergün önceleri 45 dk yürüyordum şimdi 60 dkyya çıkardım.Sizlere birşey danışmak istedim.Koşu bandını hangi saatlerde kullanmak daha iyi kilo verdirir.Ben genelde akşama doğru spor yapıyorum.Tempolu yürüyorum.Kimisi sabah aç karnına kimide öğleden sonra sağlıklı diyor siz nasıl yapıyorsunuz?

sabah aç karnına pek önermiyorlar canım ben kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonra yürüyorum canım

koşubantı hakkında sormak istediğim birşey var; koşubantının eğimi yokuş olursa kilo vermek daha zor olurmuş zira; eğim kas kütlesini çoğalttığı için kaslan bacaklarda incelme daha zor oluyormuş...... diye duydum kullananlara sormak istiyorum gerçektende öylemi eğim vermek sıkıntı olurmu zayıflama için teşekkürler arkadaşlar...

bu günkü egzersizimi tamamladım 30 dk da 10 kere1 dk 10.0 da koştum 5.0 da yürüdümayrıca bu diyet günüm öğrencierim bile alıştılar bu gün öğrencilerimden birisi bana ikramda bulunacak ama soruyor öğretmenim rejimdemisiniz diye diğer bir öğrencimde cevap veriyor evet öğretmenimiz cuma günü akşamına kadar diyette diye:) çok güldüm ya canlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…