Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

bir haftada sinir olduysan ooooooo iş kötü.bacım sen o kiloyu 1 haftada mı aldın ki 1 haftada verecen hııı?benimki 40 güne dayandı daha 2 kilo.
sana sonsözüm SABREEEEEEEEEEEET....

canım ama ben diyette yapıyorum kaçamaklar illaki oluyor haziran ilk hastası sünnet var ve ben zayıflamalıyım ondan acele ediyorum sabırsızım ben malesef

inanmıyorum süper bir haber hani imkansızdı :))) nekadar şimdi kaç haftalık miniğin canım gözün aydın anlat azıcık merak ettim :)))

15 haftalıkmış bugün öğrendimm
aklıma ilk sen geldin biliyo musun? sonra açtım senin hamilelik süreci başlıklarını okudum hemen :)
3 aydır adet olmuyodum ama kistlerden ötürü sanıyodum meğersem bebişim bana süpriz yapmış :))

canım ünlüleremi özendin :)))) nasıl oldu bu iş bekar değilmiydin

evli değilim canım ama ailem, birlikte olduğum adam ve onun ailesi durumu biliyolar.. bilmiyorum şimdiden tepki toplamaya başladım belki prosedüre uyup birer yüzük takarız bebiş gelmeden :)

evli değilim canım ama ailem, birlikte olduğum adam ve onun ailesi durumu biliyolar.. bilmiyorum şimdiden tepki toplamaya başladım belki prosedüre uyup birer yüzük takarız bebiş gelmeden :)

ikiniz arasında sorun olmayabilir tabiki ama aileleler açısından sorun olabilir bu sizin kararınız canım ben bişey diyemem bana tebrik etmek düşer :)

ayy yoksa içinemi doğdu senin ogün bende hamile olmak istiyorum demiştin oysaki bebeğin anne ben burdayım diyomuş :) hayırlı olsun canım tekrardan ama sen yinede türk gelenek adetlerimize göre tak yüzüğü

selaaam yasmin.yürüyüşün bitti mi?

bu öğrencilerim evde misafirimdi zaman geçti yürümeyecektim saat 9 bucuk oldu oturamadım kendimi suçlu hissettim kalktım yürüdüm yine 30 dk 10 kez 10.0 da koştum 5.0 da yürüdüm :) en azından bu süreç içinde 3bucuk km yürümüş oluyorum şimdide yeşil çay yaptım içiyorum sen naptın canım

bu egzersizi deneme sürecindeyim 30 dk çok az gibi geliyor ama bu şekilde yaptığım egzersizde 30 dk ancak dayanabiliyorum ki ben bir yürümede14 km bile yürüyebilen birisiyimay inş bu deneyimim olumlu olur 4. günüm bir hafat dolsun 2. hafta 11.0da koşacağım 10 kez 3.hafta 12.0 da koşacağım 10 kezyani önümde 3 hafta var inş en azında 57 olurum hedefim bu şimdilik

ayy kızlar yaa moralim çok bozuk ne güzel diyetteydim koşumu muhakkak yapıyordum ama pazar akşamı görümcem kalmaya geldi daha az önce gitti ama bu üç günde bütün verdiğimi geri aldım genişledim onu ye bunu ye güzel şeyler oluyo bide gezmeye gidice... ( tekrar yarından itibaren başlıyorum inşaallah tartılıp ölçümü alacağım ona göre tempolu günler beni bekliyor inş.sizde destek olun lütfennn (( moral buluyorum sizdenn....

bi misafir geldiği zamn öyle okuyo.bozma moralini.yarın başlarsın.

yemeği yapıp yürüyeceğim inş.yokmu yürüyeeen?

ben okulun lojmanında kaldığım için evim çok yakın yemeğimi bir gün önceden yapıyorum öğlen yiroruz akşamda salata meyve süt falan geçiştiriyoruz ben halimden memnunum ama eşim yakında isyan edecek:) benim sayemde eşimde geçen sene 3 kilo bu sene 4 kilo verdi sadeece bana biraz ayak uydurarak:)

dün nöbetim vardı bizim burdada nihayet havalar düzelti nöbette çocuklarla 40 dk badminton oynadım ama cayıp güzel oldu zaten şu 3 haftalık sürecimi tamamlayayım ondan sonrasını okula gelerek çocuklarla badminton oynamayı düşünüyorum hemde oğluşum okulda vakit geçirir tabi bide anne anne diye peşimde gezmese daha iyi olacak ama bu gün kendimi acayip zayıf hissediyorum tartılmadım ama bir ara moralim bozuktu tartı o kadar şeye göre eksilmiyor diye ama geçti atlattım tartı göstermesse göstermesin demi bedenim inceliyorya birde vucüt kas yaptıktan sonra yağları eritirmiş d,iye okudum tatile gitmeden iyice kasyapayımda tatilde kaslarım ne yersem yiyeyim beni korusun demi ama

ben akşamları kendim tadına bile bakmasamda yemek yapıyorum eşime.eşim zaten zayıf dahada zayıflamasın.öğlen okulda oluyoruz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…