bir haftada sinir olduysan ooooooo iş kötü.bacım sen o kiloyu 1 haftada mı aldın ki 1 haftada verecen hııı?benimki 40 güne dayandı daha 2 kilo.
sana sonsözüm SABREEEEEEEEEEEET....
buraya da yazmazsam çatlardım pamuk ben hamileyimm :109:
hamile kalmak için resmi prosedürlere uyma zorunluluğu yok diye biliyodum
inanmıyorum süper bir haber hani imkansızdı :))) nekadar şimdi kaç haftalık miniğin canım gözün aydın anlat azıcık merak ettim :)))
canım ünlüleremi özendin :)))) nasıl oldu bu iş bekar değilmiydin
evli değilim canım ama ailem, birlikte olduğum adam ve onun ailesi durumu biliyolar.. bilmiyorum şimdiden tepki toplamaya başladım belki prosedüre uyup birer yüzük takarız bebiş gelmeden :)
15 haftalıkmış bugün öğrendimm
aklıma ilk sen geldin biliyo musun? sonra açtım senin hamilelik süreci başlıklarını okudum hemen :)
3 aydır adet olmuyodum ama kistlerden ötürü sanıyodum meğersem bebişim bana süpriz yapmış :))
selaaam yasmin.yürüyüşün bitti mi?
valla kuru kayısı daha iyiymiş en azından tatlı ihtiyacını gideriyor kandırıyormu seni bari :))) benimde bebeğim 3.5 aylık doğum sonrası kilolar malum senin bebeğin kaç aylık veya kaç yaşında Allah bağışlasın canım
ewet birazz :)) sağol canım seninkini de allah bağışlasın benim kızım 2.5 yaşında baya büyüdü.doğum sonrası çok kolay kilo verdim şimdi baya aldım.
ayy kızlar yaa moralim çok bozuk ne güzel diyetteydim koşumu muhakkak yapıyordum ama pazar akşamı görümcem kalmaya geldi daha az önce gitti ama bu üç günde bütün verdiğimi geri aldım genişledim onu ye bunu ye güzel şeyler oluyo bide gezmeye gidice...( tekrar yarından itibaren başlıyorum inşaallah tartılıp ölçümü alacağım ona göre tempolu günler beni bekliyor inş.sizde destek olun lütfennn (( moral buluyorum sizdenn....
bi misafir geldiği zamn öyle okuyo.bozma moralini.yarın başlarsın.
yemeği yapıp yürüyeceğim inş.yokmu yürüyeeen?
ben okulun lojmanında kaldığım için evim çok yakın yemeğimi bir gün önceden yapıyorum öğlen yiroruz akşamda salata meyve süt falan geçiştiriyoruz ben halimden memnunum ama eşim yakında isyan edecek:) benim sayemde eşimde geçen sene 3 kilo bu sene 4 kilo verdi sadeece bana biraz ayak uydurarak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?