Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

bu galiba biraz yaş ve metabolizmayla alakalı gayet güzel vermişsin bence ben ilk hafta sadece 3kilo verdimdiğer haftalar 1.50 2.00kilo falan şuanda 1ayda toplam 8kilo vermiş oldum inşaalla böyle devam eder

bu galiba biraz yaş ve metabolizmayla alakalı gayet güzel vermişsin bence ben ilk hafta sadece 3kilo verdimdiğer haftalar 1.50 2.00kilo falan şuanda 1ayda toplam 8kilo vermiş oldum inşaalla böyle devam eder

Doğru söylüyorsun yaş ve metabolizma kilo vermekte çok etkili. Ben 35 yaşıma kadar çok rahat kilo verebilen biriydim. Hatta bir dönem 70 kiloya çıkmıştım da sonra rejim bile yapmadan 3,5 ayda 17 kilo birden verip 53 e düşmüştüm. Şimdi nerdeee , iki yıla yakındır kilo vermeye çalışıyorum, iki kere rejim yapmayı bile denedim hiç veremeyince moralim bozuldu bıraktım. ama şimdi bırakmak yok inşallah önce 60 ı sonra da 58 i görücem...

Senin maşallah hakkaten nazar değmesin verdiğin kilo gayet güzel, inşallah böyle devam eder arzu ettiğin kiloya inersin , hepimiz ineriz

ya bana sor o aşkı, ayrılacaktık da yeni düzeldik... gene de eskisi gibi süper değiliz ama naparsın, koca olsa bi dert olmasa bi dert, demezdim bu lafı da dedirtti sonunda... allahım sağlık versin de gerisi olur gider...

ya başına gelenlere üzüldüm,elinde belge olduktan sonra korkma, neyse ki belge var, geç gelir azcık ve sinirlerini oynatırlar yakında gelir inşallah. bazen oluyor böyle şeyler,herkesin başına gelebilir üzülme

oyy, düşük kalorili beslenmenin sonu bu oluyo demek ki, örnek olsun bize... toparlarsın merak etme,daha yeni başladık, süren var daha hadi bakalım, babaya da bravo yani, nasıl gaza getiriyo bundan sonra dikkat edersin ...

ben gene yürümedim bugün...

yaşalrımızı merak ettim ben ve enrde yaşıyoruz, çalışıyo muyuz, tanışalım bari, madem koşmuyoruz
ben 28 yaşındayım, muğlada oturuyorum muğlalıyım.

Selam,

Dilerim eşinle aranız daha da düzelir ve o ayrılmayı düşünme günleri geride kalır bir daha da gelmez. İnsan anlaşacağı , bir ömür mutlu olacağı birini istiyor yanında, malum yalnızlık Allah'a mahsus. Ama işte hiçkimse kusursuz olmadığından mutluluğu yakalamak hayli zor...

Ben 39 yaşındayım ( çaktırmayın 6 gün sonra 40'ıma giriyorum ) . Ispartalıyım, 1990 da üniversiteyi kazanıp gittiğimden beri İstanbul da yaşıyorum , 19,5 yıllık bankacıyım ,
6 ay kadar önce istifa ettim , 3 aydır Isparta'da annemlerle beraberim. Nisan sonu en geç Mayıs başı gibi evlenip Londra'ya gitmeyi umut ediyorum. Müstakbel eşimle 4 yıldır beraberiz ve o 3 yıldan biraz fazladır Londra'da, kısmetse evlenip ben de gidince orada yaşamaya devam etmek ve biran önce çocuk sahibi olmak istiyoruz.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim, en çok kilo veren kazansın

slm canım ben devam ediyom koşmaya diyete gelince bırakma sakın istersen yarışalım seninle benimde şuanlık 10kilo gazada gelmiş oluruz

Diyeti bırakmıyorum,
Eskı beslenmeme bakarsak hersekılde dıyet yapıyor gb duruyorum , başladığım gunden beri 1500 kaloriyi hiç geçmedim.
Sadece soyle bırsey oldu bugun 6.günüm
1400-1200 - 1100 kalorıye kadar duşurmuşken aldıgım besın değerini, birden dün gece 1440'lara vurunca hastalandım .
Ya evde sürekli, et börek,makarna pilav yiyen bırı olunca ben cok zorlanıyorum ( şevkim kırılıyor acıkcası
Sen ne dıyetı yapıyordun
Kaç saat hangı hızda kosuyordn ?
Gunluk yarış yapalım mı ?
En hızlı ve en cok saat koşan gb :)) ne bılıyım.

Düşük kaloriden evet aynen öle,
Ama 1,5 ayda vermem gereken 10 kılo varken 1000 kalorının ustune cıkmamam gerekıyormus.
Ben daha 1000 kalorıye ınemedım kı 1200-1400 arası dolanıyorum .
25 yasındayım ben

Geçmiş olsun canım. Şevkini kırmamaya çalış, eğer evde sürekli sevdiğin yiyecekler pişiyorsa nefsini köreltecek kadar birer ikişer kaşık ye bırak belki o zaman hem yemiş olursun hem de çok kalori almazsın...

bende eskiden çabuk verirdim ama çabuk alıyorum insülin direnci olduğu için bakalım bu sefer baya vermek istiyorum bu kilolar gitcek inşaallah göbekte erimeye başlamışken bırakmamam lazım

bende 32yaşındayım istanbulda yaşıyorum herkesin ideal kilosuna kavuşmasını diliyorum

senin için normal demekki kilo vermzdin yoksa sadece 6dan sonra yemesende yeter heralde spor zaten yapıyosun ya benim diyetim baya ağır yani bana göre ağırsabah 1 üçgen peynir _1haşlanmış yumurta 3zeytin 1dilim kepek ekmeği __öğlen salata yoğurt 1dilim k.ekmeği__ara 1elma 1bardak tarçınlı süt y.paket diyet bisküvi _akşam salata yoğurt 1dilim k.ekmeği sen koşu bandında nerdeyse koşuyon ben yürüyom okadar cesaretim yok 5.50_6.00 arası yürüyorum ben ama kilo yarışı olabilir

kızlar l_carnitin duydunuzmu spordan önce alınca daha fazla yağ yakmayı sağlıyomuş ben alıcaktım kısmet olmadı daha

amin canım,gerçekten öyle, bi ömür geçirmek istiyosun ama arada oluyor böyle. şükür buna da...biz 2,5 yıllık evliyiz, herşey mükemmeldi, ta ki bebeğim oldu ve k.valide bize yerleşmeye karar verene dek... nefret ediyorum ondan, inşallah bi daha karışmaz ilişkimize.

inşallah siz de çoook mutlu olursunuz eşin ne iş yapıyor londrada ve hazır mısın yurt dışında yaşamaya :)))

ben ingilizce öğretmeniyim bu arada, söylemeyi unutmuşum

hmm o zaman sen daha iyi bilirsin kendini, vücudunu ve kalorilerini :) ben kalori hesabı yapmıyorum ya ondan yabancıyım... yaşın müsait verirsin, hadi bakalım

Son düzenleme:
Ben hipotroid hastasıyım ilaç kullanıyorum kızlar buna rağmen kolay kılo veren bırıyım.( nazar değmesin )
Tek gereklı olan şey boğazımı tutup spor yapmak :)
Spor kısmı tamam da boğaz kısmı işte bazen kaçıyor ..
Bugun toplam aldığım kalorı : 1100
Bugunu ıyı kapattım sayılır.

l carnitine ıyıkı hatırlattınız ben eczaneden almıştım , duruyor ona bir bakayım.
Bana eczanede ki tanıdıgım ; spordan 25 dk. önce almamı soylemıştı,
Enerji verdiği için daha fazla spor yapmanızı sağlıyor buda daha fazla yağ yakmaya donusuyor.
Yoksa l carnitine kendı basına yağ yakma özelliği yok imiş.
Yağ yakımı için daha kuvvetli urunler var ama onlarda dr yada spor hocası eşliğinde kullanmalıymış.
Aman dıyelım bosverın ..

Kızlarr sureklı yazın nolur ,
Herkes gram bıle verse yazsın ,
Kostugunu , yurudugunu yazsın :))
Hırs yapalım

Sağol canım bugun daha iyim :)
Ya sureklı bırılerı canlı tutarsa bende gaza gelıyorum ama işte amann bosver ye dıyenler olunca galıba ıradesızım.
Bir de spora cok guvenıyorum

Aslında 1,5 ay gb bır kısıtlamam olmasa ben su halımle zaten yaza kadar cok rahat kılo vermış olucam.
Ama zaman kısıtlı olunca hem sıkıntıya dusuyorum hemde korkuya ..

Bu arada neyaptın ? konustun mu fırmayla sorun halloldumu araya hafta sonu gırmeden hallolur inş kosu bandın

Canım benim de zaman kısıtlamam var o yüzden ben de gerginim seni çok iyi anlıyorum.İşte birbirimizi gaza getirelim yazalım çizelim, bu iş tek başına zor ama birlikten kuvvet doğar hesabı paylaşımlarımızla destek bulabiliriz.

Firma ile bugün tekrar konuştum 2 gün önce geçmiş görünüyormuş hesaplarına ( beni dün boşu boşuna üzdüler yıprattılar yanii, finansçılarının b. yemesi bence bakmadılar hesaplara yok dediler geçiştirdiler. Neyse bugün çıkarıyoruz cuma elinizde olur dediler bakalım sözlerine güvenmek durumundayım inşallah cuma gün ulaşır da ben de bir an önce teknik servisi arayıp kurdurmaya çalışırım.

kızlar l_carnitin duydunuzmu spordan önce alınca daha fazla yağ yakmayı sağlıyomuş ben alıcaktım kısmet olmadı daha

Yaa oldu mu şimdi bir laf attın ortaya bir saattir çıkamadım ilaçla ilgili yazılanları okuycam derken ,
bir de bir sürü var ben artık bugece de bunun için sabahlarım sağol yanii

Şaka şaka ben duymamıştım hiç sen yazınca bir bakayım dedim belki de kullanmakta fayda vardır ne bileyim bizim asıl derdimiz yağlarımız değil mi sonuçta spor da yapıyoruz ( yapıyorsunuz ben de yeni başlıyorum ama yapıcam hırs yaptım hem de çok pis yapıcam )

l.carnitinin var ve kullanmıyosunçok faydalıymış benim kadın doğum doktorum bile kullanıyımmı diye sorduğumda kullan demişti çok faydalıymış bende hafta sonu arkadaşıma gidicem büyük ihtimalle spor yapamıyacam ama diyet aynen devam bu arada kaç kilosun cnm sakıncası yoksa

Tamam gaz olayına varım :) ben zaten sureklı yazıyorum ne yıyıom ne ıcıom herseyi ortaya dokuyorum.
Dedikleri gün teslim ediyorlar yanı en azından bende öyle olmuştu, sende de oyle olur inş
hadı bakalım aynı kosu bandı ıle kaç kılo verıcez
ben ozellıkle senın değerlerını merak edıyorum.
Ben ınternetten hesaplayınca cok kalorı yakmıs gozukuyorum, ama bant az kalorı gosterıyor anlamadım
Ben yınede bandımın kalorısını goz onune alıyorum tabı.

Var ama spor yapmadan işe yaramaz dedıklerı için kullanmamıştım.
Iyı aklıma getırdınız , sımdı koşmadan 25 dk. once alıcam bakalım neolcak
ucuyormusum ben :))
yaa ben kılomu yazmasam olmaz mı ( cok utanıyorum da
zaten bu iddia olayıda boyle cıktı, bana seslı bır sekılde kaç kılo oldugumu soyledı arkadaslarım
sonra sen bu kıloyu asla veremezsın falan dıye alay edınce bende ıddıaya gırdım durum vahım yanı :)

sabah 40 dk akşam 30 dk yürüdüm kızlar spordan önce türk kahvesi için özelliklede sabah aç karnına metopolizmayı acayip çalıştırıyor

sabah 40 dk akşam 30 dk yürüdüm kızlar spordan önce türk kahvesi için özelliklede sabah aç karnına metopolizmayı acayip çalıştırıyor

Sabah aç karnına şekersiz mi ?
ben sabah kalktıgım da cok halsiz oluyorum 15 dk.falan kendıme gelemiyorum.
Halbukı sabah çıkabılsem banda bende ne guzel olurdu .
Ben öğlen ve akşamları çıkıyorum, bazen sadece akşamları yemekten sonra cıkıyorum.
en az yarım saat en fazla 50 dk. yurume-koşu olarak 5.5 - 6.0 hızda yapıyorum
aralarda 8.0 cıkarıyorum 3-5 dk. kosuyorum nabzım tavan yapıyor :)

Tamam anlaştık. Ama ben kalori hesabı yapmıyorum, şu diyet listesine uymaya çalışıyorum ( Ayça Kaya'nın 1 haftada 3,5 kilo verdiren diyet listesi )
Tabi her ne kadar uysam da daha 1 haftada 3,5 kilo vermeyi beceremedim ama ben bir süredir çok hareketsiz yaşıyorum onun da etkisi olabilir o kadar verememiş olmamda.

Bak bugün yediklerim mesela;

-2 küçük dilim çavdarlı ekmek , 1 büyük dilim beyaz peynir, limonlu maydonoz ve domates, 4 zeytin, 2 kupa çay tatlandırıcılı ( normalde tatlandırıcı da koymamaya çalışıyorum ama bugünlerde yine canım tatlı çekmeye başladı, başka da hiçbir şekilde şeker tüketmediğim için hiç değilse sabah kahvaltısında 2 kupada kendime izin verdim)
-3 kupa yeşil çay
-Yarım kase yoğurt
-10 tane badem
-1 tabak lahana yemeği ( etsiz ), 1 kase yoğurt
-3 kupa yeşil çay

Birazdan da 1 elma yiycem o kadar.

Burda bir arkadaştan öğrendiğim Leslie Sansone yürü ve incel programı ile dün 30 dk egzersiz yaptım , bugün 45 dk.
14 ocak ta başladım rejime 80 kg ile, bu sabah tartıldığımda 76,9 gördüm. Boyum 1,70 cm , önce 60 kg ikinci olarak da 58 kg olmak hedefim.
Şimdilik böyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…