Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

Yav ben de yazmıyım dedim ama anlaşılabilecek bir takma isim de bulamadım naapayım
hani ötekilere bulunuyor gidenin gittiği , hepsinin orada olduğu vs de buna ne bulayım

Baktım ben o dıyetten daha az yiyorum ama daha fazla çeşit karıstırıyorum.
Bunun sebebi ben sebze sevmıyorum,
Benım sebze anlayısım ; havuç,maydonoz dan öteye gitmiyor :)
Protein ağırlıklı beslenıyorum.

- Yumurta+peynir+yoğurt+tavuk
- Mısır gevreği+yoğurt
- Meyve
- Haşlanmış patates
- Havuç salatası gb..

Sen spor salonundan deneyimlisin ya bısey sorucam ; Benım kosu bandım da 47 dk. 5.0 km. 210 kalorı yakmıs gorunuyorum.
Ama ınternetten baktıgımda aynı değerler de yakılan kalorı : 355 olarak gorunuyor.
Bu banttan banda değişken bişeymi ki ?

Benim spor salonunda kullandığım koşu bandında hem km hem hız ayarı vardı. Atıyorum 5 km yi saatte 10 km hızla yürüyordun, yani yarım saatte bitiriyordun gibi. Hızı ve yürünen km sayısını arttırdıkça yaktığın kalori artıyordu. Ama tabi bu ayarları ben yapmadığım için çok bilmiyorum. Spor hocasının ayarladığı banda çıkıp yürüyordum ben :)

Yediğin besinlerin birarada tüketilip tüketilmemesi gerektiğini de araştır bence canım o zaman. Birlikte yendiği zaman kalori değerlerini yükselten gıdalar var bildiğim kadarıyla, yani mesela nişasta zengini bir yiyecek ile şeker zengini bir yiyeceğin birlikte yenmemesi gerek gibi. Ayrıca ben bir yerde okumuştum diyetteki kişilerin patates ( çünkü nişasta açısından zengin ) , havuç - mısır ( bunlarda şeker açısından zengin ) çok az hatta mümkünse hiç tüketmemeleri gerektiği, meyveyi de günde 2 porsiyondan fazla ( 1 porsiyon dedikleri de mesela 1 elma ya da 1 portakal oluyor ) tüketmeleri gerektiği yazıyordu. Bi de internette bir link bulmuştum istesen oradan da bir bak kaç dk yaptığında kaç kalori yakabileceğini

Kaç kalori, kaç kilo: Yağ yakma hesap makinesi

Öbür mesajına cevap yazamadım canım 100 mesajı doldurmamışım daha yeni üye sayılıyorum ya

sende boy var, ne güzel, kiloyu verirsin de boy uzatılmıyo şte ona sinir oluyorm :))) keşke boyum olaydı kilom da oladı :)))
hadi hayırlı olsun,verirsin, sende gaz var zaten,öyl görünüyor
ben içkiyi zarar ya da günah olduğundan değil de eski erkek arkadaşımı bi kez sarhoş görmüştüm, o günden beri tiksiniyorum içenlerden falan :) tadını da sevmem hiç, o yüzden :)
ben hiç yedikelrmden kesmiyorum ki ya... hayatım boyunca öyle diyete girmedim, diyabet hastasıyım zaten, yıkllardır sağlıklı besleniyorum, genelde tabi, her zaman değil :)

bence bu hesaplama doğru, ben de 5.0 la başlayıp 6.0 la bitiriyorum yürüyüşü. 60 dk yürüyorum, 280-300 arası bi yağ yakımı görünüyor, bana da az geldi ama öyle demek ki. yaklaşk 5km de yürümüş görünüyorum. hızı arttınca kalori de artıyor.

ya bu sitede hesap yaptım da moralim bozuldu. haftada 5 gün 300 dk toplam tempolu egzersiz yaparsam 56 kilodan 51 e 1 yıl sonra düşeceğim yazıyor...
ben hiç spor yapmadan yediklerime dikkat etsem zaten 1 yılda düşerim bu kiloya,niye yürüyeyim ki sinir oldum...

Yaa belki de yanlış yapmışlardır hani internette her bulduğumuzun doğruluğunun da bir garantisi yok ne bileyim. Kalori harcama cetveli diye bişey bulmuştum ben , onda da 20 dk yürüyüş yapmak 72 kalori harcatır diyordu, buna göre tandoori nin yaklaşık 150 kalori falan harcamış olması lazım bu da başka bir hesap
kafa karıştırıcı yani, iyisimi biz koşu bandımızda yazanı doğru kabul edelim , bi spor hocası falan olsa doğrusunu öğrensek iyi de benim tanıdığım yok maalesef

Kızlaaar birşey diycem.
Benim diyet topiğinde arkadaşlardan biri Lesi yapıyorum sabahları dedi. O ne ki dedim meğer Leslie Sansone adında bir kadın Exercise Tv de Walk at Home diye bir tür egzersiz yaptırıyormuş youtube videoları var, bugün öğlen iki videosunu birleştirdim toplam yarım saat civarında izleyerek yaptım hoşuma gitti, sadece yürüyüşle yetinmek istemeyenler deneyebilir belki, bu egzersizde vücudun bayaa bi çalışıyor heryeri :) 3 miles dedikleri 46 dk lık bir programda var o daha uzun ve daha fazla hareket yaptırıyor. Hele bir de Walking Cardo Shape up My favorite - YouTube var ki akıllara zarar :)

1. bölüm: http://www.youtube.com/...h?v=ndvjwkalgdk&feature=fvw
2. bölüm: http://www.youtube.com/...g8b4p57jnsq&feature=channel

Ben taktım zayıflamaya ya gecem gündüzüm birbirine girdi iyice. Dün öğlene doğru saat 11.30 da kalkmıştım, henüz hiç yatmadım şu vakte kadar
Bi de sabahtan beri koşu bandı sipariş verdiğim firmadan iki kere aradılar parayı ne zaman göndereceksiniz diye Allahım aklım çıkıyodu az daha, paralarını dün gönderdim halbuki hesaplarına ve dün bilgi de verdim paranızı gönderdim diye ama ya onlar şaştı ya benim her zamanki kısmetsizliğime bi aksilik çıktı

bimiyorum ki doğru mu yanlış mı... eğer doğruysa çok zor kilo vermek ...(( benim de yok tanıdığım, düşüneyim bi yine de...

hmm ben zor yürüyorum,herhalde bunları hiç yapamam :))) ama paylaşman güzel , belki denemek isteyn arkadaşlar olur, fikir olur...
ayy uykusuz nasıl duruyosun, uyuyamadın mı yoksa uykuya fırsat mı olmadı nette araştırmaktan :) vücudun dengesini bozma aman

o kadar para arada kaynıcaktı demek, inşllah sorun olmaz, korktun ya ondan geldi başına pimpirik seni
bugün yürümedim ben yine... yemek yapmam alzım ama üşeniyorum, bebek uyurken hazır yapsam iyi olcktı ama...:44: bi meyve yiyim ben en iyisi

Sorma yaa sakınılan göze çöp batar derler ya inşallah aklıma gelen başıma gelmez , sabah 10 da bi aradılar , 12.30 da bi daha aradılar , en son sorun yok bugün çıkarıyoruz kargonuzu dediler, yarın ya da öbürgün gelmezse yandım ben marmara çırası gibi ((
uykusuzluğum bugünlerde biraz yatınca kafadakiler yüzünden uyuyamamaktan , biraz da nette araştırma yaparken vakit geçtiğinden. Denge menge kalmadı zaten bir süredir...

Sen ne yemek yapıcan var mı kafanda bir proje, meyveni yerken bi yandan düşünürsün hazırlayıp ocağa da koydun mu bebek uyanana dek azcık da yürürsün... yemeğin de anca hazır olur zaten. akşam saat kaçta yiyosunuz bilmiyorum ama
bak ben iki cümlede senin işleri bitiriverdim gördün mü ne kolay he he
dövme sakın beni vallaa şaka yapıyom

yok canım takma,gelir bi kaç güne inşallah emanetler :)))

yok kız dövmem yemek düşündüm,dünden çorba var, yanına buzluktan patlıcan ve biber közleme çıkardım salata yapıcam,bi de tavuk göğsü çıkardım, onu da baharatlayıp 2 çeviririm tavada oldu bitti, akşam çok yemiyoz zaten, bazen tok oluyo eşim, belli olmaz,şimdiden yapmıyim. 5te gelince bakarız artık :) ortakal yedim geldim :)))
bugün yürüyeme ya, bandı ikiye katladı eşim dünden ben yürüyüş yaparken sıkılıyorum diye düzenek kuracak duvara. anlatıyim :) eski laptopumun klavyesini ve onun eski laptopunun ekranını birleştirdik, duvara d onları taşıyacak L şeklinde bişey yaptırdı marangoza, onu takacak, ordan ister t v ister nette film izliycem yürürken :))) oda dağınık yani şimdi orda...
bi de yürürsem terleyiveririm hemen ben, duş almak istemiyorum şimdi, kurbağaya döndüm artık

Son düzenleme:

Eşinin sana olan aşkına hayran kaldım :))
Umarım benim eşim de bana bu kadar ilgili davranır her zaman...
Ben nasıl uyuyum şimdi adamlar bi daha aradı, öğlen sorun yok demişlerdi şimdi para hesaplarımızda görünmüyo kargonuzu gönderemiyoruz diyorlar, ahh ben niye hep aklıma gelen başıma gelir Allahım yaa

Ohoo muhabbet koyulaşmış ama koşan eden yok :))

Bugun moralim bozuk benım,
Babam kanıma girdi oturduk bir güzel akşam yemeği yedik..
Yediklerimi yazmak ıstemıyorum yuhh dersınız dıye ben yedıkten sonra dedım cunku..
Suan nefes alamıyorum 5.gunde resmen su koyvermıs oldum..

sadece akşam aldıgım kalori : 1146
Sabah kahvaltısı da : 300
Etti mi sana hepsi : 1446
Uçtum resmen ..
Suan ama cok rahatsızım .
5 gundur neredeyse sıfır kalorıyle ve boş olan miğdemde suan depremler var..
Artık bunun telafısı olarak 5 gunde aç gezerim ..
Bır dengeye oturtamadım beslenmemi
Ya cok dusuk kaloride kalıyorum yada fazla alıp mıgdemı rahatsız edıyorum..
Biraz kendime gelince 1 saatte 300 kaloriye çıkmaya calısıcam .
Bugun 22 dk.da 102 kalori yakmıstım.
Mekık hariç

Baban senin hırsını görüp iddia yüzünden hastalanacağından falan korkmuş olmasın ? aman dikkat et kendine aç gezme aç durunca zayıflayamıyor insan sonra da saldırıp bir sürü yiyosun çektiğin açlık yanına kar kalıyo

Benim başıma geleni okudun mu
Koşu bandı sipariş ettiğim firma dün saat 14:55 de gönderdiğim parayı bulamıyor , hesaplarımızda görünmüyor diyorlar yarın bi daha bakarız diyorlar yarın 3. gün böyle saçmalık olur mu , hani bankacı olmasam paranın bir bankadan bir bankaya 3 günde gideceğine inanabilirim de ben 19 yıllık bankacıyım yaa beni çıldırttılar bu gün.
İyi ki de yatıp uyumamışım gündüz, sabah 10 da başladılar aramaya para yok diye 5 kere, işlemin dekontunu gönderdim tamam dediler akşamüstü gene arıyorlar tamam demiştik ama finanscılarımız parayı göremiyo diye
Bankanızı arayın hesaba geçmedilerse havuzda bekliyordur çünkü iade de etmemişler diyorum tınnnn , bankalarının telefonunu istiyorum ben arıyım diye vermiyorlar , müdürünüzle yetkilinizle görüşeyim diyorum sitelerindeki çevrimiçi destek hattından yazıyorum habire ordaki yazışmayı kapatıyorlar, telefon açıyorum mesai bitti herkes gitti yarın arayın diyorlar kabus gibi, dün saat 11.30 da uyanmıştım ve halaa uyumadım iyi mi sinirimden bi de midem ağrıyo, annem babam da meraklandılar , sinirliyim dokunmayın bana dedim bişey anlatmadım iyice telaş yapmasınlar diye...
O yüzden ben daha bir süre yürüyüş kervanına katılamıcam

Ne dıyorsun
EE sımdı sıteye gırdım canlı destek hattı açık..
Sen nasıl işlem yaptın bılmıyorum ama ben ınternetten kartımla 10 taksıt yaptım
hıç sorun falan da olmadı.
İşlem 1.gun onaylanmadı gorunuyordu
Yardımcı olayım beraber yapalm dedıler ben işgillendim yok ben sonra baakrım dedım.
Kendım 2.gun denedim onaylandı ve hemen işleme konuldu hafta sonu idi birde..
18 ocaktan 21 ocakta kosu bandı elımdeydı akşam üzeri.

Çok üzüldüm ya
hatta kendımı suclu hıssettım
ben önermiştim
Ama bısey yapmazlar sonucta resmi işlem değil mi
İnşallah en kısa zamanda sorunsuz bırsekılde bandını alırsın

Ben taksit yapmıycağım için kredi kartıyla değil eft/havaleyle ödeme seçeneğini seçtim ve önceden adamlarla da konuştum. siparişi girdikten birkaç dakika sonra onların verdikleri banka şube hesap no.suna parayı gönderdim, gönderdiğime dair de sitelerindeki havale bildirimini doldurdum, ayrıca canlı destek hattından da tekrar yazdım
ayne n bunları yaptığımı.
benim elimde parayı gönderdiğime dair belge var ama adamlar finans tarafını yürütmeyi beceremiyorlar bence, çoğu insan da kredi kartıyla işlem yapıyor, o tür işlemlerin finans bölümündekilere çok fazla işyükü yok muhtemelen vsvs
aman neyse olan oldu artık bir çaresi bulunur elbet napayım şu anda elimden gelen bişey yok
Canım sen niye suçlu hissedesin senle alakası yok, bir sürü marka içinden abimin isteklerine en çok uyanı o oldu tesadüf yani, artı o markanın bizim buradaki mağazalarda satılmıyor olması da beni biraz mecbur bıraktı
inşallah canım sağol. Varya benim hiçbir işim kolaylıkla oluvermiyor, herşeyim mücadele, sıkıntı,stress, nişanlımın da öyle nolacak ikimiz biraraya gelince bir artı edecek miyiz merak ediyorum doğrusu

Hım o zaman sıkıntıyada gırme,
havale ıle ılgılı netten laptop almıstım benımde sıkıntım olmuştu.
Arayıp bır guzel kavga cıkarınca ben işim ne hıkmetse hemen hallolmustu :))
Bir de bu adı gecen sıte sanırım daha amatör , tam oturmamıs bıseyler ordanda sorun cıkmıs olabılır ama inş duzelıcektrı.
- nin - ye karşılığı + dır inş cok gusel olur hersey sızın ıcın.
buraya yaz haberlerını merak ederım ben.

inşallah canım çok sağol e işte gelsin biran önce de ben de başlıyım yaaaa
daha evlenecem adam beni 4 yıl önceki incecik halimle istiyo
evlilik ve mutlulukta da inşallah herkesin gönlünce olsun herşey !
tabii ki yazarım :)) kilo vermek var ama burdan kopmak yokk...

slm canım ben devam ediyom koşmaya diyete gelince bırakma sakın istersen yarışalım seninle benimde şuanlık 10kilo gazada gelmiş oluruz

ya çok üzüldüm inşaallah daha fazla sorun yaşamadan gelir koşu bandın terslikler benide genelde bulur hiç bi işim kolay olmuyo benimde inşaallah çok güzel gelin olursun canım

sağol canım inşallah
benim 17 kilo vermem gerekiyor , koşu bandına da çok mu bel bağlıyorum acaba, aslında sadece rejimle iki haftada 3 kilo verdim, spor yaparsam daha fazla veririm diye umud ediyorum ama bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…