Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

sözde bende kullanıcam hala eşim tanıdık bi eczaneden getirtcekti hala getirtcek sıvısı daha etkili diye duymuştum bide

gelişmeleri bekliyorum canım kilon benimkinden azdır yinede kilon bizamanlar kaynanam banada zayıfla sana şunu bunu alcam demişti ama ben iddiaya girince olmuyo galiba bende ters tepiyo amannn kilo veriyimde kendi hediyelerimi kendim alırım eşim sadece kiredi kartını versin yeter bende 100 kiloydum bende kimseye söylemem kilomu en yakın arkadaşım bide eşim bilir bide siz

menün güzele benziyo benim diyetisyen baya bonkördü ama çok yavaş gidiyodu kilom gerçi spor yapmıyodum yeşil çayı sallamamı kullanıyosun ?ben üst demliğe 1çay kaşığı teneke kutudaki yeşil çaydan bir sallama elma çayı bir çubuk tarçın koyup demliyorum 4 fincendan fazlası zarar diye duymuştum bide kızlar biliyosunuzdur belki yemeğin suyunu yememiz gerekiyomuş bütün yağı suyunda kalıyomuş ya kızlar sabah sıcak su içeyim dedim sıcak suyu koydum bardak kırıldı masa su içinde kaldı

selam kızlarr bende katıldım aranıza 9 ay önce dogum yaptım 19 kılo aldım 7 kılosunu veremedım 62 kıloyum suan fıtness salonuna gıdıorum haftada 4 5 gunn dıkkat edıyorum yedıklerıem sıkılasmam lazımmmmmmmmmmmm

evet cnm aç karına şekersiz yarım saat sonrada koşu bandına pazt. bu yana 1,200 gr verdim kahve iştahımı azalttığı için çokda zorlanmyorum hamile ikende 30 kilo aldım 24 gitti nerdeyse kaldı 7 kilom

hoşgeldin cnm benimde son 7 kilom var inşallah kurtuluruz kısa zamanda bende 9 ay önce yaptım doğumumu sen yine benden iyi almışsın kilonu ben 30 birde 3 hafta erken doğum yaptım

merhaba geçen yıl sigara bırakma ilacı kullandım 3 ayda 20 kilo aldım. 8 kiloda önceden vardı. Sigarayı bıraktım ama kilo almam durmayınca ilacı bırakıp tekrar sigaraya başladım. Kilo almam durdu. Geçen yıldan beri aynı kilodaydım. Bu ayın 13ünde başladım koşu bantıyla hergün 1 saat 5.5 6 arası yürüdüm ve 28 olan fazla kilom 30a çıktı. Spor yapmasam daha iyiydi. Çektiğim ağrılarda cabası.

evet cnm aç karına şekersiz yarım saat sonrada koşu bandına pazt. bu yana 1,200 gr verdim kahve iştahımı azalttığı için çokda zorlanmyorum hamile ikende 30 kilo aldım 24 gitti nerdeyse kaldı 7 kilom

Tebrık edıyorum senı aç karnına nasıl sekersız acı kahveyı ıcıyorsun benım sabah aç karnına ıcebıldıgım teksey su
cok gusel kılo vermıssın , masallah dıyım nazar değmesın.

a,s
Hosgeldınız :) fıtness salonuna gıtmenız cok buyuk avantaj

merhaba , hosgeldınız
Eğer nasılsa kosu bandına cıkıyorum dıyıp yemenızı kısmadıysanız kosu bandında sadece gunluk taktıgınız kalorıye yardım edersınız.
Benım tavsıyem : yedıklerınızın kalorı değerlerını hesaplayın,
Almanız gereken kalorıden 500-700 kalorı arası eksıltın bakın nasıl kılo kaybedıyorsunuz tabı sporla bırlıkte, kolay gelsın

Canım aslında menü bundan fazla şey içeriyor da ben hepsini yemeye vakit bulamıyorum , çünkü normal insanlar gibi yaşamıyorum ben, örneğin evvelki gün 37 saat uyumadıktan sonra yatıp uyudum 12 saat, ee öğlene doğru kalkınca menüyü azaltmak zorunda kalıyorum, aslında uymaya çalıştığım liste Dr. Ayça Kaya'nın 1 haftada 3,5 kg verdiren diyet listesi. Onuda burada bir topikte buldum başladım, ama spor yapmayınca, hareketsiz de yaşayınca haftada 3,5 kg falan verilmiyor maalesef. Liste de şöyle;

Sabah 7.30-8.00 : 1 dilim peynir veya 1 yumurta, 1-2 dilim çavdar ekmeği, bolca maydonoz-roka-dereotu-tere, 3-4 zeytin, şekersiz çay,
Ara 10.00 : 1 çay bardağı süt veya yoğurt ( süte azıcık kahve konulabilir - metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı oluyormuş ),
Öğlen 12.00 : Izgara et veya 1 yumurta ( sabah yumurta yenmediyse ), 1-2 dilim çavdar ekmeği, bol salata, 1 bardak ayran,
İkindi 16.00-16.30 : 1 bardak yoğurt, 2 kaşık yulaf kepeği , 1 meyve,
Akşam 18.30-19.00 : 1 kase çorba, 4-5 kaşık zeytinyağlı sebze yemeği, 1 kase yoğurt , 1 meyve
Gün içinde en az 2,5 lt su ,

Kadın videosunda diyor ki ; bu listeyi uygulayıp yattığınız ve sabah kalktığınızda 500 gr verdiğinizi görüceksiniz !!!, bu yoruma göre evet her gün 500 gr verirsen haftada 3,5 kg vermiş oluyorsun. Ama kazın ayağı öyle değil işte

Ben yeşil çayı hiç sevmediğim için içip içemeyeceğimden emin olamadım ve sallamasını aldım. Çalışırken bankada arkadaşlarım vardı kızlar normal çay içmezlerdi, bütün gün yeşil çay içerlerdi ve inceciklerdi. Hatta bir tanesi bebek yapmaya çalışıyordu da ben ona sürekli bak yeşil çay hamileler için zararlıymış, sen ya hamileysen içme şunu diyordum, olsun bebeğim de alışsın diyordu :)

Neyse ben de bi yazmaya başlayınca canını çıkarıyorum de mi , okurken sıkılıyormusunuz acep...

listen gayet güzel sen zaten kilo verip vermediğine bakarak lizteyi kendine göre çevirirsin en önemlisi uyku sorunu bende öğleye kadar uyurdum artık eşim işe gittikten sonra uyumuyorum ama senin kafan doludur evlilik arefesi istesende şuanlık düzene girmez heralde yeşilçayı sade bende içemem heralde çubuk tarçın koyunca daha güzel sanki tadı yaz cnm ben sıkılmıyorum

Bugun 550 kalorilik bir kahvaltıdan sonra ev temizliğin yaptım,
hazır efor sarf etmısken kosu bandına cıkayım dedim 47 dk. 5.5-6.0 km. 240 kalori yakarak yuruyusu bıtırdım.
Şimdi oturdum ara öğünüm olan salatamı yıyorum..

Akşam yatmadan öncede Jilian M.30day programında kaldıgım 1.levelden devam edıcem sporuma.

Bu arada bısey sorucam kızlar ; Regl oncesı kılo verılır mi alınır mı ?
bir topıkte verılmedıgı yazılmış, ben de bugun tartıldım verdıgım 1,5 kıloyu almıs gozukuyorum ama gobek ve bel cevremde fark ettıgım bır ıncelme var

Tanıdık beden öğretmeniyle görüştüm az su içtiğim için ödem oluşmuş olabilir dedi. günde 2 bardağı zor içerim doğrudur. Tekrar başlasammı işe yarıyormu gerçekten koşu bantı tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Nacizane fikrimi sorarsanız her türlü hareket hiç hareket etmemekten iyidir. Hele ki sorunuzdan anladığım kadarıyla koşu bandınız mevcut, tekrar başlamamanız için bir sebep var mı

Biz burda alalım bir koşu bandı diye kendimizi paralıyoruz , siz bence elinizde var olan imkanı kullanın her türlü, tabi eğer kullanmanıza engel bir durumunuz yoksa, yanlış anlaşılmasın söylediğim

evet koşu bantım var ama 3 hafta hergün 1 saat koşup 2 kilo aldım yine koşarsam yine kilo alırım diye korkuyorum

Benim bildiğim kadarıyla regl öncesi vücut su topluyor, ödem ve şişkinlik oluyor. O nedenle kilo almış görünmen normal olabilir.
Bence regl döneminde kendini kaybetme ve yediklerine dikkat etmeye devam et, tatlı krizlerine girsen de hafif şeylerle atlatmaya çalış ( rejim yapan arkadaşların birbirlerine önerileri sütlü tatlılar yenmesi şeklinde ) , benim önerim de kuru kayısı ya da kuru erik ye, elma ye tatlı isteğini bastırmaya çalış.
Koşu bandından soğumamak için de bence hızını yükseltmeden düşük seviyelerde hiç değilse günde bir yarım saat yürü ( İşe veya kursa gidip gelirken otobüs durağına yürümen gerektiğini düşün, regl olsan da her gün yürüyorsun değil mi o yolu )
Nacizane fikrim budur efendim, ne derece kabul görür bilemem tabii takdir sizin

evet koşu bantım var ama 3 hafta hergün 1 saat koşup 2 kilo aldım yine koşarsam yine kilo alırım diye korkuyorum

Peki bu 3 haftalık süre zarfında yediklerinize de dikkat ettiniz mi , yani normalde kilo almanıza sebep olan yeme alışkanlıklarınızdan vazgeçip , daha az kalorili ve dengeli beslenmeyi denediniz mi ?
Çünkü bildiğim kadarıyla sporla kilo verebilmek için vücuda günlük alınan kaloriden daha fazla kalori yakılması gerekiyor

normalde devamlı kilo alan biri değilim sigara bırakma ilacı yüzünden 20 kilo aldım ilacı bırakalı bir yıl oldu bir yıldır kilom hiç değişmedi (100 200 gr oynamalar hariç) hep aynı. yediklerime dikkat ettim desem yalan olur eskiden nasılsa şimdide aynı nasılsa kilo almıyorum üstüne birde spor yapınca zayıflarım sandım ama olmadı 80i hiç görmemiştim spor sayesinde görmüş oldum. günde 2 3 bardak su içerim. onun etkisi olabileceğini söylediler. bol suyla tekrar başlayacağım.

Valla bende oyle umud edıyorum,
Zaten kendımı cok rahatsız hıssedıyorum, sureklı bır sıslık var kendımı tasıyamıyorum
Halbukı hergun hatta sabah akşam spor yapan bırı böyle hıssetmemelı..
Kosu bandından soğumak mı :))
Gece ınsanların rahatsız olmayacagını bılsem hıc ınmıycem ustunden , maşallah bız kendısıyle cok ıyı anlasıyoruz
Yeşil çayı arttırmayı dusunuyorum normalde 1 bardak ıcıyordum 2 bardağa çıkarıcam .

Tuzlu yıyorsanız vucudunuz ödem tutuyordur,
yada benım gb regl oncesıne denk gelmıssenız tartıda yanlıs rakamları goruyor olabılırsınız.
Ama neolursa olsun hareket etmenın zararı olmaz.

Koşu bandından soğuma yı sadece regl dönemin için söylemiştim yaa. Hani halsizlik , sancı vs oluyor ya

bende 3 ay once dogum yaptım ve 30 kilo fazlam var gıyecek kıyafetım olmadıgı ıçın 2 ay dısarı cıkmadım ama sımdı kabullendım kosu bandı aldım bı haftada 2.5 kılo verdım 3 gun 30 dk yuruyerek yemekden kısamıyorum sut lazım kızışıma dogumdan sonra 6 kılo aldım gerı bol su içmek lazım su içmeyı bırakınca kılo alıyorum annelik cok guzel de kılolar olmasa

kıyamam ya başlık çok hoş ; bende şişmanım :))
1 haftada 2,5 kılo verebıldıysenız ne mutlu size , demek kı yaza kadar siz de çıtır bir anne olucaksınız
Hoşgeldınız aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…