Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

herkese merhaba,
bende 12 kilo verdim. :) nasıl mı?
bundan tam 4 ay önceydi.
safra kesesi ameliyatı için narkozu ayarlamak adına tartıya çıkartıldım.
işte o andan sonra ameliyat olacağıma değil kiloma üzüldüm. beni tartan adam utanmadan 76 kilo olduğumu ameliyathanede
herkesin içinde bağıra bağıra söyledi anestezi uzmanına ve ben şok oldum tabi ki...:14::18::17:
hayatımda ilk defa 70 olmuş birde utanmadan üstüne 6 kilo daha almışım o güne kadar farkında değildim :) ilginç tabi
:72::72::72::72::72::72::72:
neyse hamdolsun ameliyat iyi geçti. dr 2 ay diyet verdi. çikolata,yumurta ve kızartma yasak hala daha yemiyorum.
zaten safra kesesi sindirim sisteminde önemli rol aldığı için korkudan rejimi iyice abartıp porsiyonlarımı çok küçülttüm.
1 ay sonra kendiliğinden kilolar gitmeye başladı.
herkes çok zayıfladın dedikçe çok mutlu oldum ve gaza gelip evde süs duran koşu bandını kullanmaya karar verdim.
2 aydır koşu bandını düzenli kullanıyorum kondisyonum iyice arttı, hızlandım ve süre uzadı. (koşu bandının karşısına tv koymaya imkanınız varsa sıkılmadan uzun süre yürüyebilrsiniz.)
sabahları normal kahvaltı.öğlen meyve ara öğünde yoğurt yada yarım simit,akşamlarıda tavuklu salata yada sebze yemeği yiyorum.
yatmadan yada saat 22:00 gibi kuru kayısı yiyorum.
bunu yaşam tarzı haline getirmeyi planlıyorum ve burayı hep takip ediyorum.
herkese bol iradeli günler diliyoruumm:54::54::54:

Herkese selam!
Bugun de 4 mil yurudum ama ne yurume! 2 gundur hantallastim. Yok aksam giderim, yok yarin sabah giderim, hadi yemekten sonra cart curt diye diye kendimi kandirip durdum. Sonunda popomu kaldirip spora gittim. 3 milde birakacaktim ama hadi dedim 15 dk daha yuruyeyim de yapmisken tam yapayim su sporu. Zaten hizli hizli yurudum mesafe tamamlansin diye :52:
Sonrasinda yine karin egzersizleriyle tamamladim gunluk sporumu oh be.

ben hergün 90 dakika tempolu yürüyorum artı haftanın 3 günü fıtness gidiyorum toplam haftalık sporum 720 dakika ama gram inmiyor aşagıya yediklerime dikkat ediyorum .morelim çok bozuldu bu sabah diyeti bozdum simit yedim öglen börek yedim

kızlar beni hatırlayan vardır aranızda demi unutmadınız:) ben yürümeye ara vermiştim tam başlayacaktım aranıza dönecektim ama tam kesin değil ama hamileyim galiba sizlerle paylaşmak istedim eğer değilsem haziranda bende aranızdayım sizleri takip ediyorum ben kilolarımdan kurtuldum diye biraz boşlamıştım yürüyüşü ama alışkanlıktan mı bilmiyorum ama kilo almadım ama yürümediğim için sanki simit bölgem sallanıyormuş sıkılığım gitmiş gibi geliyor yani size söylemek istediğim gr inmiyor tartı desekte inanın kızlar sıkılaşmak çok büüyk bir artı sizlere kolay gelsin:)

kızlar beni hatırlayan vardır aranızda demi unutmadınız:) ben yürümeye ara vermiştim tam başlayacaktım aranıza dönecektim ama tam kesin değil ama hamileyim galiba sizlerle paylaşmak istedim eğer değilsem haziranda bende aranızdayım sizleri takip ediyorum ben kilolarımdan kurtuldum diye biraz boşlamıştım yürüyüşü ama alışkanlıktan mı bilmiyorum ama kilo almadım ama yürümediğim için sanki simit bölgem sallanıyormuş sıkılığım gitmiş gibi geliyor yani size söylemek istediğim gr inmiyor tartı desekte inanın kızlar sıkılaşmak çok büüyk bir artı sizlere kolay gelsin:)

hayırlı olsun canım bu kandil günü güzel bi haber inşallah doğrudur :49::nazar:allah gönlünden geçeni nasip etsin:emir_bebek:

canımmm benimm ne güzel bir haber hayırlı bebişler olur inşallah :D

hayırlı olsun ya ne güzel haber

günaydınlar arkadaşlar sabah bir saat açık havada yürüdüm dün akşamda 1 saat yürüyüş bandında 6km hızda yürüdüm herkese güzel bir gün diliyorum :D

Back
X