- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
canım hem diyet hem yürüyüş yapıyorum.diyet diyince çok sıkı değil ama önce çok çikolata abur cubur yiyodum onları kestim.beyaz ekmek yemiyorum.1 paket kepek ekmeğini 5-6 günde bitiriyorum.sabah nesfit yada 2 dilim kepek ekmeği domates salatalık peynir yeşil biber.öğlen akşam ne yemek varsa ekmeksiz yada 1 dilim kepek ekmeğiyle yiyorum.tabi doyası pizza kebap yediğim günlerde oldu.haftada 1 kez mesela.ama diğer öğünde dengeledim o öğünü hafif geçtim yani.canım nisanda başladım şimdiye kadar 8 kilo verdim.ama hergün yürüyemedim çünkü küçük bebeğim var bazen aksattım.başkada birşey yapmadım canım.görünüşümde çok fark var tabi.resmen inceldim.çok hafifledim.
Benimde küçük bebeğim var:))geçen ay eşim koşu bandı almış bana.1aydır kullanıyorum.2 haftadırda günde yarım saat jillian michaels'in videosunu yapıyorum.bazen 10-15 dk.kondisyon bisikleti kullanıyorum.Ab-rocet mekik aletinin 25 dakika kadar videosu var onuda yapıyorum bazen.geçen hafta tartıldım.tartıda 4-5 kg vermiş gibi görünüyorum ama görüntü olarak bişey farketmiyorum ben sanki