Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

canım hem diyet hem yürüyüş yapıyorum.diyet diyince çok sıkı değil ama önce çok çikolata abur cubur yiyodum onları kestim.beyaz ekmek yemiyorum.1 paket kepek ekmeğini 5-6 günde bitiriyorum.sabah nesfit yada 2 dilim kepek ekmeği domates salatalık peynir yeşil biber.öğlen akşam ne yemek varsa ekmeksiz yada 1 dilim kepek ekmeğiyle yiyorum.tabi doyası pizza kebap yediğim günlerde oldu.haftada 1 kez mesela.ama diğer öğünde dengeledim o öğünü hafif geçtim yani.canım nisanda başladım şimdiye kadar 8 kilo verdim.ama hergün yürüyemedim çünkü küçük bebeğim var bazen aksattım.başkada birşey yapmadım canım.görünüşümde çok fark var tabi.resmen inceldim.çok hafifledim.

Benimde küçük bebeğim var:))geçen ay eşim koşu bandı almış bana.1aydır kullanıyorum.2 haftadırda günde yarım saat jillian michaels'in videosunu yapıyorum.bazen 10-15 dk.kondisyon bisikleti kullanıyorum.Ab-rocet mekik aletinin 25 dakika kadar videosu var onuda yapıyorum bazen.geçen hafta tartıldım.tartıda 4-5 kg vermiş gibi görünüyorum ama görüntü olarak bişey farketmiyorum ben sanki:( 83.200'düm 78.400 çıktım tartıda:S(benimde aksattığım zamanlar oluyor)

Benimde küçük bebeğim var:))geçen ay eşim koşu bandı almış bana.1aydır kullanıyorum.2 haftadırda günde yarım saat jillian michaels'in videosunu yapıyorum.bazen 10-15 dk.kondisyon bisikleti kullanıyorum.Ab-rocet mekik aletinin 25 dakika kadar videosu var onuda yapıyorum bazen.geçen hafta tartıldım.tartıda 4-5 kg vermiş gibi görünüyorum ama görüntü olarak bişey farketmiyorum ben sanki:( 83.200'düm 78.400 çıktım tartıda:S(benimde aksattığım zamanlar oluyor)

bence çok iyi bi başlangıç olmuş.iyi vermişsin devam et sakın vazgeçme illaki fark etmiştir sana öyle geliyodur.bende kendimi önce öyle hissediyodum.ama eşim her fırsatta ne kadar zayıfladın diyodu bana.

umarım öyledir.Sen neler yapıyorsun değişim devam ediyormu?:) ben 5 gündür saldım kendimi:(

öfff çok iradesizim ben neye başlasam yarım kalıyor.jillian a başladım 5 günde bıraktım koşu bandım var 1 ay kadar düzenli yaptım yine bıraktım.dukan ve karatay da yarım kaldı ne olacak benim bu halim :(:2:

umarım öyledir.Sen neler yapıyorsun değişim devam ediyormu?:) ben 5 gündür saldım kendimi:([/QUOTE

ben bir kilo daha vermişim 9 kilo oldu toplamda.2 günlüğüne arkadaşın düğününe gittik şehir dışına otelde kaldık açıkbüfeye dalıp bozdum biraz ama eve döndüğüm anda eski düzene devam ettim.yarın yürüyüşümüde yapmaya başlıycam inşallah dahada veririm.sakın ipin ucunu bırakma devam.günde 3 kez yeşil çay iç çok faydası oluyo.ben ginkolusuna taktım bu aralar.çok güzel.eskiden en büyük zevkim bilgisayar başında çikolata yemekti.şimdi yeşil çay içmek oldu ama 3 fincandan fazla içemiyorum malesef fazlası zararmış çünkü.işlerimi bitiriyorum alıyorum elime bi kupa yeşil çayımı yudumlaya yudumlaya tv izliyorum bilsisayara takılıyorum dene bence çok keyifli.

umarım öyledir.Sen neler yapıyorsun değişim devam ediyormu?:) ben 5 gündür saldım kendimi:(

ben bir kilo daha vermişim 9 kilo oldu toplamda.2 günlüğüne arkadaşın düğününe gittik şehir dışına otelde kaldık açıkbüfeye dalıp bozdum biraz ama eve döndüğüm anda eski düzene devam ettim.yarın yürüyüşümüde yapmaya başlıycam inşallah dahada veririm.sakın ipin ucunu bırakma devam.günde 3 kez yeşil çay iç çok faydası oluyo.ben ginkolusuna taktım bu aralar.çok güzel.eskiden en büyük zevkim bilgisayar başında çikolata yemekti.şimdi yeşil çay içmek oldu ama 3 fincandan fazla içemiyorum malesef fazlası zararmış çünkü.işlerimi bitiriyorum alıyorum elime bi kupa yeşil çayımı yudumlaya yudumlaya tv izliyorum bilsisayara takılıyorum dene bence çok keyifli.

öfff çok iradesizim ben neye başlasam yarım kalıyor.jillian a başladım 5 günde bıraktım koşu bandım var 1 ay kadar düzenli yaptım yine bıraktım.dukan ve karatay da yarım kaldı ne olacak benim bu halim :(:2:

benden sana tavsiye canım jilian zor onu bırak o diyetleride bırak.sadece yürüyüş yap beyaz ekmeği kes kepek ekmeğinden az ye abur cuburu kes.bence yeter.demekki sen zora gelemiyosun benim gibi.herşeyi bırakıp hiç bişey yapmıyacağına kolay yöntemlerle zayıfla bari yarım bırakmazsın.

kızlar benim de 8 kilo fazlam var 63 kiloyum 55 e düşmek istiyorum kocişimin de göbeği var o yüzden koşu bandı aldık şimdi ben günde kaç dakika ve hangi ayarda koşmalıyım? bu arada bebek istiyoruz bu yüzden de fazla yüklenmek istemiyorum kendime hamile kalırsam diye sizce nasıl yapmalıyım?:26:

bizim evde koşu bandı var ama ben yüzüne bakmıyorum dışarıda yürümeyi daha çok seviyorum ama tabi vakti olmayanlar için koşu bandı daha pratik ama pek kullanılmıyor ne yazıkki iyi bir çamaşırlık oluyor ama:9:

bende pistlere geri göndüm :) 4 gündür düzenli her akşam 45 dk tempolu yürüyorum 20 dk bisiklet çeviriyorum ve yer hareketleri yapıyorum mekik falan , ayrıca çorba diyet yapıyorum 3 öğün çorba içiyorum yanında 1 dilim kepek ekmeğiyle birlikte.akşamları çok acıkıyorum doğal olarak o zamanda bazen bir kase yoğurt bir bardak süt ya da çok çok az meyve yiyorum.yeşil çay içiyorum şimdilik. yakında şu 9 lu çay var ondan alıp ona başlayacağım faydasını görenleri okuyorum baya bir etkiliymiş sanırım. onun dışında 4 günde 1 kilo 300 gr eksildim bakalım şimdilik böyle koşu bandı çok faydalı ama bırakmamak lazım benimkinin karşısında tvde var bu aralar olimpiyatları izleyerek yapıyorum ordaki kızlar taş gibi malum hırslarınıyorum bakıp bakıp :) tavsiye ederim insan kıskanıyor ya :)

Bende daha önce zayıflarken koşu bandı oldukça fayda sağladı. Dünden beri diyet eşliğinde bende başladım koşu bandına.Vücudumu inanılmaz sıkılaştırıyor tavsiye ederim.

ben de bi hevesle koşu bandı alıp askı olarak kullananlardanım maalesef :( ama yeniden başlamaya karar verdim. evde hiç bişey yapmadan oturuyorum da bi kalkıp 2 dk yürümüyorum var ya..

yap canım çok faydası var ben devam ediyorum tm 1 hafta oldu hiç bırakmadım hergün mutlaka en az 45 dk koşu bandı sonra yer hareketleri en sonra 25-30 dk bisiklet çeviriyorum.inşallah zayıflayacağım 3 kilo kadar verdim ama çorba diyeti yapıyorum hem sağlıklı besleniyorum çünkü sebze çorbaları tavuk çorbaları yapıyorum hem de zayıflıyorum bir haftada verdim bu kiloyu üstelik inşallah bırakmayacağım 10 kilo9 kadar vermem gerekiyor bakalım inşallah olacak. 75 kilo ile başladım 72.3 lerdeyim şuan.

o kadar sıkılıyorum ki zaman geçmiyor orda yürürken. müzik dinliyorum falan ama yok dayanamıyorum. tv nin karşısında olsa daha kolay olur ama öyle bi şansım da yok

selam kızlar , bende evde yürüyüş bantını askı olarak kullananlardanım, ama artık karar verdim 10 kilo verene kadar devam edicem,umarım istikrar sağlarım suan 60 kg'yum
basenler aldı başını gidiyooo:( ilk işim aksama bantı acmak :)

yap canım çok faydası var ben devam ediyorum tm 1 hafta oldu hiç bırakmadım hergün mutlaka en az 45 dk koşu bandı sonra yer hareketleri en sonra 25-30 dk bisiklet çeviriyorum.inşallah zayıflayacağım 3 kilo kadar verdim ama çorba diyeti yapıyorum hem sağlıklı besleniyorum çünkü sebze çorbaları tavuk çorbaları yapıyorum hem de zayıflıyorum bir haftada verdim bu kiloyu üstelik inşallah bırakmayacağım 10 kilo9 kadar vermem gerekiyor bakalım inşallah olacak. 75 kilo ile başladım 72.3 lerdeyim şuan.

çok güzel kilo vermişsin canım bu çorba diyeti nasıl bişey bi de 45 dakka kaç hızda biniyosun koşu bandına?:26: benim de acil kilo vermem lazım kilolar almış başını yürümüş dün şok geçirdim tartıda 65 olmuşum artık etrafımdakiler de söylemeye başladı kilo almışsın diye iyice moralim bozuluyo valla :43:

aslında 60 dk falan yaparım da bende sıkılıyorum :) koşu bandında 6. hızda yürüyorum ben. çorba diyeti de 3 öğün çorba içilerek yapılıyor kolay zaten çorba tokta tutuyor aralarda çok acıkınca eti form falan yiyorum gece acıkınca da yoğurt içine salatalık falan.

benim koşu bandımın karşısında tv var ondan uzun uzun yürüyebiliyorum yoksa boş duvara baka baka olmuyor o iş.eğer laptopunuz varsa koşu bandına çıkmadan önce bir film yada dizi hazırlayın pcyide görebileceğiniz bir yere koyup hem izleyin hem yürüyün tv yokken ben öyle yapıyordum zaman geçiyor o zaman.özellikle yabancı diziler çok iyi oluyor.

Back
X