bende 3 ay once dogum yaptım ve 30 kilo fazlam var gıyecek kıyafetım olmadıgı ıçın 2 ay dısarı cıkmadım ama sımdı kabullendım kosu bandı aldım bı haftada 2.5 kılo verdım 3 gun 30 dk yuruyerek yemekden kısamıyorum sut lazım kızışıma dogumdan sonra 6 kılo aldım gerı bol su içmek lazım su içmeyı bırakınca kılo alıyorum annelik cok guzel de kılolar olmasa
kızlar selam,
benim de yaklaşık 2,5 yaşında bir oğlum var..
kilolu hamile kaldım, hamileliğimde de 13 kg eklendi.
83 kg bitirdim hamileliği, oğlumun ilk doğumgününde 56 kiloydum

yurtdışı seyahatinde "onu da tadayım, bunu da tadayım" derken şimdi 58 kiloyum, taktım kafaya 50 kiloya düşeceğim :)
koşu bandına gelince..
şu an spor salonuna üyeyim ancak üye olmadan önce havalar güzel olmadığı zamanlar ya da dışarıya çıkmaya üşendiğimde hep koşu bandımdan yararlandım, bana sadece yürümek ilk etapta 14 kg verdirdi. Sonraki dirençli kilomu diyetisyen+yürüyüşle verdim, son 5-6 kg kala da sıkılaşma egzersizleri (pilates gibi) uyguladım. Şimdi ne bir çatlağım, ne bir sarkmam var.
şu an koşu bandımı satmayı düşünüyorum, memnun olmadığımdan değil, sadece spor salonuna düzenli gittiğim için..
sakın koşu bandınızdan şüphe duymayın, hergün 1 saat yürüyüş yapın, koşmanıza bile gerek yok, bir de yediklerinize dikkat edip bol sıvı tüketin, akşam 19.00 dan sonra çok yemek yemeyin, bak nasıl kilo vereceksiniz

emziren annelere gelince..
-hergün bol sıvı tüketin (en az 2,5 lt)
-öğünleri atlamayın
-bir öğünde et/kuru baklagilller ile bol salata ve 2 dilim esmer ekmek, diğer öğünde ise sebze+yoğurt ile 2 dilim esmer ekmek yiyin (ya da ekmek yerine 2-3 kaşık dolusu pilav/makarna)
-ara öğünlerde mutlaka meyve+ceviz+kuru incir+kayısı gibi şeyler tüketin
-ve hergün bebeğinizle beraber yürüyün (hava güzel olmazsa AVM içlerinde)
bak nasıl zayıflıyorsunuz

sevgiler