Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

evet canım,gram gram gidiyor, inşallah devam eder...
51 le hamile kalmıştım, en azından 51e inmek istiyorum, eski kıyafetlere tamamen girmek için :) şimdi de giriyorum ama göbek ve üst bacak kısmı sıkıyor, ben de üstüme yapışan şeyleri sevmiyorum. kotta seviyorum da bluzda sevmiyorum, dar kot üzerine az bol ve uzun şeyleri seviyorum :)
ben günde bi kez tartılıyorum, o da sabah. kilomu ona göre biliyorum, akşam tartıldığımda 56 küsur çıkıyor zaten, normaldir.
ya akşam nasıl yürüyüş yapıyosun bravo, haşatım çıkar benim o saatte, faydası olmaz gibi geliyor bana ama :44: metabolizma yavaşlıyor malum o vakitte, boşa yorulmuş olursun sanki, yine de uzman gözüyle nedir bilemiyorum. akşam süt kilo aldırır derler, kuzenim kilo almak için süt içerdi akşamları , herkesin bünyesi farklı tabi. miden neden ağrıyor acaba :26: inşallah geçici bi ağrıdır...
4kilon kalmış hedefe ne güzel bende derim bigün belki 4kilo kaldı diye :8:benimde haşatım çıkıyor ama o yorgunlukta güzelde şöyle faydası oluyomuş osaatte yağ yakıomuş metabolizma çalışmaya devam ediyomuş diye biliyorum artık doğrumudur bilmiyorum:44:daha önceki diyetlerimde içiyodum ben tarçınlı süt hatta geçen ayda ilk haftalarda içiyodum tarçınlı yarım yağlı sütü akşamki yürüyüşlerde ağrıyor heralde aç karnına yapptığım için :26:

Merhabalarr:) ben de kosu bandi tembellerindenim bugun 35 dk yaklasik 3 km falan yurudum. Pms oldugum için gun boyunca gordugum her seye saldirdim:(((,.. Yalniz benim problemim gobekten gidiyo ama bacakta bir milim incelme göremiyorum:((.. Bu boyle devam eder mi acaba:/ cunku vucudumun en çok goze batan fazlaliklari ust bacakta.(genlerden dolayi alt bacakta kalin) 83 kilodan yuruyerek 77ye indim...

Merhaba,

6 kiloyu yürüyerek ne kadar sürede verdin aceba :))

Hayır o günleri ben de görücek miyim diye merak ediyorum da ...

4kilon kalmış hedefe ne güzel bende derim bigün belki 4kilo kaldı diye :8:benimde haşatım çıkıyor ama o yorgunlukta güzelde şöyle faydası oluyomuş osaatte yağ yakıomuş metabolizma çalışmaya devam ediyomuş diye biliyorum artık doğrumudur bilmiyorum:44:daha önceki diyetlerimde içiyodum ben tarçınlı süt hatta geçen ayda ilk haftalarda içiyodum tarçınlı yarım yağlı sütü akşamki yürüyüşlerde ağrıyor heralde aç karnına yapptığım için :26:
hıı mantıklı olabilir akşam metabolizmayı çalıştırması...inşallah öyledir de faydasını görürsün emeklerinin :34:
evet az kaldı kilo, sen de söylersin inş bi gün :))) :46:
aç karnına olabilir, ona d açare yok şimdilik sanırım, iyice güçten düşme de :34:
Merhaba,

6 kiloyu yürüyerek ne kadar sürede verdin aceba :))

Hayır o günleri ben de görücek miyim diye merak ediyorum da ...

görürsün görürsün :46:

mrb kızlar..koşu bandında 2 ay koştum düğüne hazırlanırken ve 7 kilo verdim..hırs yapmıştım ve zaman azdı düzenli bir şekilde hergün 1 saat koştum termal eşofman giyerek:))
akşamları hiç birşey yemedim günde 2 dilim kepek ekmek onun dışında herşey :)

Kızlar merhaba,
Topiği şöyle geçmişten bugüne bi okuyayım dedim başa çıkamadım :(
Ama kimler gelmişşş kimler geçmiş bu topikten
Şimdi merakımı cezbeden konu şu ; artık buraya yazmayan arkadaşların hepsi istediği fizik ölçülerine kavuştu mu ??
Kavuştularsa hepsini tebrik ediyorum :1:
Yoksa hepsinin koşu bantları mı arızalandı ??
Onun çözümü var servis gelir yapar di mi ama bir haftalık bir uzaklaşma tamam da daha fazlası niye :1:
Yoksa buradaki sohbetten mi sıkıldılar ??
Halbuki koşu bandı kullanmaya yeni başlayan biri olarak ben habire bişeyler yazıyorum burası hareketli olsun da girip okudukça birbirimizi motive edelim diye...

9 gün oldu koşu bandım kurulalı, 1 kez mola verdim, kalan 8 gündür hiç değilse 40 dk 5,5 hızla yürüyüş yapmayı aksatmadım. Yarından itibaren de hedefim günde ikiye çıkarmak.

O yüzden çok değil 1-1,5 ay önce burada olup artık yazmayan arkadaşları tecrübeli topikçiler olarak aramızda görmek istiyorum şahsen :1:

Herkese iyi geceler

hıı mantıklı olabilir akşam metabolizmayı çalıştırması...inşallah öyledir de faydasını görürsün emeklerinin :34:
evet az kaldı kilo, sen de söylersin inş bi gün :))) :46:
aç karnına olabilir, ona d açare yok şimdilik sanırım, iyice güçten düşme de :34:

görürsün görürsün :46:
inşaallah cnm 88benim kilonun kırılma noktası bu kilodan düşersem istediğim kiloya gelirim inşaallah benim şimdilik hedefim 70 yada 65 tedavi durumları olmazsa 58e düşmeyi isterim akşam 9da tarçınlı süt içtim spor yaparken ağrım olmadı

Kızlar merhaba,
Topiği şöyle geçmişten bugüne bi okuyayım dedim başa çıkamadım :(
Ama kimler gelmişşş kimler geçmiş bu topikten
Şimdi merakımı cezbeden konu şu ; artık buraya yazmayan arkadaşların hepsi istediği fizik ölçülerine kavuştu mu ??
Kavuştularsa hepsini tebrik ediyorum :1:
Yoksa hepsinin koşu bantları mı arızalandı ??
Onun çözümü var servis gelir yapar di mi ama bir haftalık bir uzaklaşma tamam da daha fazlası niye :1:
Yoksa buradaki sohbetten mi sıkıldılar ??
Halbuki koşu bandı kullanmaya yeni başlayan biri olarak ben habire bişeyler yazıyorum burası hareketli olsun da girip okudukça birbirimizi motive edelim diye...

9 gün oldu koşu bandım kurulalı, 1 kez mola verdim, kalan 8 gündür hiç değilse 40 dk 5,5 hızla yürüyüş yapmayı aksatmadım. Yarından itibaren de hedefim günde ikiye çıkarmak.

O yüzden çok değil 1-1,5 ay önce burada olup artık yazmayan arkadaşları tecrübeli topikçiler olarak aramızda görmek istiyorum şahsen :1:

Herkese iyi geceler
evet ya düzenli yazsalarda bizde motive olsak ben 41günde 10.30 verdim motive etmişimdir umarım sende artır daha hızlı gidicek kiloların birbirimizi motive edelim

bende her akşam 5.5 hızla 5km yürüyorum. 20 gün kadar oldu 7 kilo verdim ama çok sıkı diyet yapıyorum.çok acıkırsam kessn diye 2si bir arada neskafe içiyorum o bayağı bir tutuyor beni.

yürüyüşten sonra yer hareketleri yapıyorum mekik çekiyorum bacak hareketleri falan yapıyorum.akşam 7-7.30 dan sonra birşey yemiyorum.76 küsur ile başladım 69.3 oldum

bende her akşam 5.5 hızla 5km yürüyorum. 20 gün kadar oldu 7 kilo verdim ama çok sıkı diyet yapıyorum.çok acıkırsam kessn diye 2si bir arada neskafe içiyorum o bayağı bir tutuyor beni.

yürüyüşten sonra yer hareketleri yapıyorum mekik çekiyorum bacak hareketleri falan yapıyorum.akşam 7-7.30 dan sonra birşey yemiyorum.76 küsur ile başladım 69.3 oldum
tebrikler sende güzel kilo vermişsin :8:kızlaarrrrrr pasta kursu eğitimi alıcamm ama diyete devam tabiki:1:yaniii öyle olmalı olmak zorundaa:8:

:46:Bravo sana :nazar:maşallah yani ne güzel sonuç almışsın darısı benim başıma.Akşamları bende kestim salatanın üstüne keten tohumu kattım oda tok tuttu fazla yiyemedim.Diyetsiz spor olmuyo cnm olduğum yerde sayıp duruyodum hep.

20 gunde 7 kılo cok iyi
Yemek lıstenı paylasırmısın ?
Kaç adet mekik çekiyorsun ve kaç saat kosu bandında kalıyorsun ( sımdılık sorularım bu kadar )

-
Benim koşu bandım hala köşe süsü vazıfesi goruyor
Bugun servısı arayıp gereken sozlerı soyledım, ya bugun yada yarın kesin olarak gelıceklermiş!..

Kaybettiğim 1 haftayı kapatmam lazım o bır haftada 2 kılo vermelıydım ama yalan oldu , mutsuzum

maşallah süpersin :nazar: irade meselesi resmen, aha da örnek :46:

tuana, pasta kursu mu ay ne güzel, çok severim :56: sen de çok iyi gidiyosun, yavaş yavaş ve kalıcı olucak seninki belli.

ylnzeskici, buraya bayağı süredir yazan yoktu,ben yazdım sanırım ,sizlerle birlikte tekrar aktifleşti, yazanlar uzun süre girmemişler belli ki, bence kilo veremedi bıraktı onlar :1: yoksa kaybolup gitmezlerdi

tandoorii, sen de başlarsın mutsuz olma, bend e çok ara verdim, vereceğim kilo az diye oyalanıp duruyorum ben...
bugün kızımı dr a götürdük rutin kontrol, kipada falan gezdik, belki azcık faydası olmuştur, demin de balık salata yedik, daha da yemem bugün, meyve, çay...

maşallah süpersin :nazar: irade meselesi resmen, aha da örnek :46:

tuana, pasta kursu mu ay ne güzel, çok severim :56: sen de çok iyi gidiyosun, yavaş yavaş ve kalıcı olucak seninki belli.

ylnzeskici, buraya bayağı süredir yazan yoktu,ben yazdım sanırım ,sizlerle birlikte tekrar aktifleşti, yazanlar uzun süre girmemişler belli ki, bence kilo veremedi bıraktı onlar :1: yoksa kaybolup gitmezlerdi

tandoorii, sen de başlarsın mutsuz olma, bend e çok ara verdim, vereceğim kilo az diye oyalanıp duruyorum ben...
bugün kızımı dr a götürdük rutin kontrol, kipada falan gezdik, belki azcık faydası olmuştur, demin de balık salata yedik, daha da yemem bugün, meyve, çay...

Ben de öyle düşündüm ama keşke bırakmasalarmış , birlikten kuvvet doğar, ne kadar çok insan burayı takip eder ve sık sık yazarsa o kadar birbirimize destek oluruz diye düşünüyorum...
Ben diyetimin 29. günündeyim ve bu sabah itibariyle 75,8 i gördüm yani 4,2 kg vermişim. Tabi koşu bandım son bir haftadır var, bir aydır diyetle beraber yürüyüş te yapıyor olsaydım bu rakam daha yüksek olurdu herhalde :((
Neyse buna da şükür tabii...
Önümde iki aydan biraz az olduğunu düşündüğüm bir sürem ve vermem gereken 15,8 kilom var. 11 Mart'a kadar en az 9 kilosunu vermeliyim ki geriye kalan zamanda 7 kiloyu halletmeye çalışayım. Sizlerin desteği olmasaydı motivasyonum bozulup bırakabilirdim ve eminim o zaman da yine mutsuz olurdum. Şimdi en azından bir umudum var , buraya yazanları okudukça, "mümkün değil" den vazgeçip "neden olmasın" diyebiliyorum...

Tandoorii cim sen de mutsuz olma lütfen, umarım bir an önce servis gelir ve sen yine o geçen haftalardaki azminle devam edersin...

sabah : 1 bardak ılık sirkeli su, 1 dilim çavdarlı ekmek, 1 yk lor peyniri,3 lokma kaşar peyniri,maydonoz,domates,1 kupa tatlandırıcılı çay,
ara : 3 kupa yeşil çay

Malum bugün okullar açıldı , yeğenime öğle yemeği hazırla, okuldan çıkınca almaya git derken benim sabah planladığım yürüyüş yattı , bir de okuldan getirdim yarım saat onun koşu bandıyla oynamasına yardım ettim :)
ama yarın kim ne yaparsa yapsın öğleden önce bir posta yürümeyi düşünüyorum...

öğlen : 3 köfte, 1 kase yoğurt, 1 yk marul salatası, 2 hurma, 2 sade soda
ara : 3 ceviz , 2 yk lor peyniri

17.30-18.15 arası 45 dk 5,5 hızda koşu bandında yürüyüş

akşam: 1 tabak yoğurtlu brokoli, 1 küçük turp limonlu, 2 sade soda

Saat 21 gibi de 2 tane hurma yemeyi düşünüyorum tatlı yerine...

Son düzenleme:
ylnzeskci,
ne güzel anlatmışsın,gerçekten motive ediyor insanı, ben de ilk koşu bandımda yürümeye karar verdiğimde hemen nete başvurdum, kilo verenler var mı, nasıl yapmışlar ne kadar yürümüşler falan diye. kk dan bi kaç sayfa çıktı ama hiç biri aktif değildi maalesef, içlerinden bu sayfaya yazdım, başlık bana uygundu :) iyi ki de yazmışım :)

biraz daha aktif çalışırsan olucak gibi göünüyor valla, şimdi kilo verme başlarda zor oluyor ama bi vermeye başlayınca metabolizma hızlanıyo mu noluyosa patır patır gidiyo kilolar,daha hızlı .... ben de bebişi yeni uyuttum bi bakayım dedim, yalnızım bu gece, eşim görevde :( korkuyorum çok ama yapacak ibşey yok :18:

ylnzeskci,
ne güzel anlatmışsın,gerçekten motive ediyor insanı, ben de ilk koşu bandımda yürümeye karar verdiğimde hemen nete başvurdum, kilo verenler var mı, nasıl yapmışlar ne kadar yürümüşler falan diye. kk dan bi kaç sayfa çıktı ama hiç biri aktif değildi maalesef, içlerinden bu sayfaya yazdım, başlık bana uygundu :) iyi ki de yazmışım :)

biraz daha aktif çalışırsan olucak gibi göünüyor valla, şimdi kilo verme başlarda zor oluyor ama bi vermeye başlayınca metabolizma hızlanıyo mu noluyosa patır patır gidiyo kilolar,daha hızlı .... ben de bebişi yeni uyuttum bi bakayım dedim, yalnızım bu gece, eşim görevde :( korkuyorum çok ama yapacak ibşey yok :18:

İnşallah hızlanır yaa bu bir ayı zor bitirdim desem yeri var, evde pişen hiçbir yemeği yemedim neredeyse, kendime bişeyler hazırlamaya çalıştım diyete uygun olsun diye.
Annem de önce pişirdiklerinden yemiyorum diye üzüldü , sonra baktı ki ben debeleniyorum kendime uygun bişeyler yiyeyim diye , bu sefer benim yiyebileceğim yemekler yapmanın derdine düştü :)
İnşallah şu bandın yardımıyla ve metabolizmam da hızlanırsa bu ay ciddi bir kilo kaybı hedefliyorum noolu birbirimizi yalnız bırakmayalım...
Evet iyi ki de yazmışsın bak tanıştık arkadaş olduk ne güzel :)
Gerçekten burda yapılan her olumlu yorum insanı gaza getiriyor tam ipin ucunu bırakıverecekmiş gibi hissederken silkelenip yeniden umutlanıyorsun...

Canım korkma, Allah seni ve bebişini tüm kötülüklerden korusun. Kendini korkacak bişey yok diye telkin et bence, Allah korusun başınıza kötü birşey gelecek olsa eşin evdeyken de gelir o yüzden aklına kötü şeyler getirmemeye çalış ( yirmi yıl boyunca yalnız yaşamış biri olarak söylüyorum bunu ama lütfen yanlış anlama )

YLNZESKC : ...............birlikten kuvvet doğar, ne kadar çok insan burayı takip eder ve sık sık yazarsa o kadar birbirimize destek oluruz diye düşünüyorm...........COK DOGRU.
arkadaslar ben de bebegım hastalandı dıe yapamıodum spor son ıkı gundur.emzırdıgım ıcın - halkbukı 1 haftada gıtmıstı 2 kılo fln
ya ama alıskanlık olmus kosup terleyesım gelıo. kendımı eksık hıssttım spor yapmadıgım gunlerde. ıns ben de bı an once baslarım. BU SAYFA VE YAZILANLAR BANA SEVK vERIO GERCEKTEN. spor yapmayınca ıstahım bı arttı. abur cubur. yemekler. ekmekler. doyamıorum sankı. gec kalmıslık hıssı var spor yapamadıgım ıcın.kılo vermek ıstyorm. verdıgım kıloları da almak ıstemıorum :(

Son düzenleme:
bende aldım koşu bandı vede bugün başlıycam Allah izin verirse..
hergün yedıklerimi yaptıklarımı yazacağım buraya Allah hepimize irade versin..

Back
X