- 6 Ağustos 2009
- 1.055
- 4
- 358
4kilon kalmış hedefe ne güzel bende derim bigün belki 4kilo kaldı diyeevet canım,gram gram gidiyor, inşallah devam eder...
51 le hamile kalmıştım, en azından 51e inmek istiyorum, eski kıyafetlere tamamen girmek için :) şimdi de giriyorum ama göbek ve üst bacak kısmı sıkıyor, ben de üstüme yapışan şeyleri sevmiyorum. kotta seviyorum da bluzda sevmiyorum, dar kot üzerine az bol ve uzun şeyleri seviyorum :)
ben günde bi kez tartılıyorum, o da sabah. kilomu ona göre biliyorum, akşam tartıldığımda 56 küsur çıkıyor zaten, normaldir.
ya akşam nasıl yürüyüş yapıyosun bravo, haşatım çıkar benim o saatte, faydası olmaz gibi geliyor bana ama :44: metabolizma yavaşlıyor malum o vakitte, boşa yorulmuş olursun sanki, yine de uzman gözüyle nedir bilemiyorum. akşam süt kilo aldırır derler, kuzenim kilo almak için süt içerdi akşamları , herkesin bünyesi farklı tabi. miden neden ağrıyor acaba :26: inşallah geçici bi ağrıdır...
 benimde haşatım çıkıyor ama o yorgunlukta güzelde şöyle faydası oluyomuş osaatte yağ yakıomuş metabolizma çalışmaya devam ediyomuş diye biliyorum artık doğrumudur bilmiyorum:44:daha önceki diyetlerimde içiyodum ben tarçınlı süt hatta geçen ayda ilk haftalarda içiyodum tarçınlı yarım yağlı sütü akşamki yürüyüşlerde ağrıyor heralde aç karnına yapptığım için :26:
benimde haşatım çıkıyor ama o yorgunlukta güzelde şöyle faydası oluyomuş osaatte yağ yakıomuş metabolizma çalışmaya devam ediyomuş diye biliyorum artık doğrumudur bilmiyorum:44:daha önceki diyetlerimde içiyodum ben tarçınlı süt hatta geçen ayda ilk haftalarda içiyodum tarçınlı yarım yağlı sütü akşamki yürüyüşlerde ağrıyor heralde aç karnına yapptığım için :26: 

((,.. Yalniz benim problemim gobekten gidiyo ama bacakta bir milim incelme göremiyorum
((,.. Yalniz benim problemim gobekten gidiyo ama bacakta bir milim incelme göremiyorum 

maşallah yani ne güzel sonuç almışsın darısı benim başıma.Akşamları bende kestim salatanın üstüne keten tohumu kattım oda tok tuttu fazla yiyemedim.Diyetsiz spor olmuyo cnm olduğum yerde sayıp duruyodum hep.
maşallah yani ne güzel sonuç almışsın darısı benim başıma.Akşamları bende kestim salatanın üstüne keten tohumu kattım oda tok tuttu fazla yiyemedim.Diyetsiz spor olmuyo cnm olduğum yerde sayıp duruyodum hep.
 sen de çok iyi gidiyosun, yavaş yavaş ve kalıcı olucak seninki belli.
 sen de çok iyi gidiyosun, yavaş yavaş ve kalıcı olucak seninki belli.