Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

ben hafta sonu ara veriyorum hafta içi yürüyorum.5.4 5.3 ile ,45- 50 dakikada en fazla 130 kalori yaktığım gözüküyor.benim koşubandımda bir sorun mu var acaba ?

hızın az olduğu içindir. ben de 5.5 ve genelikle 5.8le yürüyorum 60 dakda 400 kaloriyi anca geçiyor ki arkadaş 9 a kadar çıkıyor o yüzden :)

ylnzeskci :5::5::5: hadi geeeel nerelere gittin bakim... kilo veriyo musun bakalım kaybolduğundan beri :23:

tuana sen nerelerdesin, bugün gelmemişsin :53:inşallah yolundadır herşey...

veee sahalara döndüm :52: 60 dk 5 km yurüyüş yaptım sabah, çok mutluyum,özlemişim :16:
pc den vampir günlüklerini izledim bi de, sıkılmadım hiç :34:

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var biliyorum burası zayıflamak isteyenlerın yazıştığı yer ama belkı aranızdan bırının basına gelmiştir gecen cuma bacağım komple kaynar sudan yandı su an plastık cerraha gidiyorum fakat kadın her gıtmemde bacağımı jiletle kazıyor yanık derecem 2 bir bılgınız var mı bu doktorun yaptığı doğrumu basınıza boyle bır sey geldı mı

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var biliyorum burası zayıflamak isteyenlerın yazıştığı yer ama belkı aranızdan bırının basına gelmiştir gecen cuma bacağım komple kaynar sudan yandı su an plastık cerraha gidiyorum fakat kadın her gıtmemde bacağımı jiletle kazıyor yanık derecem 2 bir bılgınız var mı bu doktorun yaptığı doğrumu basınıza boyle bır sey geldı mı

ayy geçmiş lsun yaaa :18: nasıl oldu bu kaza hay allah... başıma gelmedi benim, dr un bildiği vardır herhalde, bu dr olmayanlar da soyar yanık yerleri diye biliyorum ama :44: emin değilim...

veee sahalara döndüm :52: 60 dk 5 km yurüyüş yaptım sabah, çok mutluyum,özlemişim :16:
pc den vampir günlüklerini izledim bi de, sıkılmadım hiç :34:

Hosgeldın dıyelım o zaman 5 km. cok az deılmı sıkılmıyormusunuz ? genelde bırcok arkds aynı hızda uzun zaman dılımınde yuruyor ama ben mesela yarım saatten sonra aynı hızda olmaktan sıkılıyorum banttan ınesım gelıyor .

Cok geçmiş olsun yanık cok acı veren bırseydır Allah şifa versın ama benım bır bılgım yok aslında burdan yardım alamazsınız doktora soru sıtelerı var ıstersenız oraya mj bırakın belkı yardımları dokunur bir de yıgenım sobada yakmıstı ama onada dr.krem ve pansuman vermıstı jıletlendıgını hıc duymadım yanıgın

arkadaşlar bende koşu bandına biniyorum sabah akşam 30 dk yapıyorum az mı süresi sizce?

İnsan vucudu 45.dk sonra yağ yakmaya baslıyormus , eğer sureyı uzayabılıyorsanız uzatın ama burda yaşınızın kılonuzun ve hareket sıklıgınızın da etkısı var bunları bılmeden yetıp yetmedıgını soylemeke yanlıs olur

Bugun 50 dk 5.5 - 6.0 ile 255 kalori yakmıs gorunuyorum ; internetten hesapladıgım da yaktıgım kalori 430 gorunuyor
Ben kendı bandımı baz alıyorum mecburen
Aldığım kalori : 1600 cıvarı
1600-255 = 1345 kalorı ıle geceyı bıtırıyorum..
9 hayat cayını da ıcmeye devam edıyorum .

sabah sporu 30 dakika 5.0 hızla yürüdüm koşu bantında. 30 dk da akşam yürüsem süper olacak.

basen problemi olanlar çapraz yürüsün. basen bölgesini kasarak sağ bacağı sola sol bacağı sağa atarak yürüyün. benim basen problemim olmadığı halde hep bu şekilde yürüdüm. kalçalarım acayip şekillendi. biraz daha devam edersem eşim sokağa bile çıkartmayacak.

Hosgeldın dıyelım o zaman 5 km. cok az deılmı sıkılmıyormusunuz ? genelde bırcok arkds aynı hızda uzun zaman dılımınde yuruyor ama ben mesela yarım saatten sonra aynı hızda olmaktan sıkılıyorum banttan ınesım gelıyor
hoşbulduk
ara verdim ya ben,yeniden başaldım,zorlamak istemiyorum kendimi. benim 2 kilom kaldı vermem gereken, o yüzden kasmıyorum, önceden de 5.5 la başlayıp 5.8le devam ediordum. koşmuyorum, kas yapmak istemem, kilo veriyim yeter bana. bugün 5.5 le yürüdüm hep, 60 dk yine, 330 muydu kalori neydi, bakmadım en son öyle bi rakam gördüm.
ben alt yazılı yabancı dizi izliyorum o yüzdne aynı hız sıkmıyor beni, hatta iyi oluyor...
sabah sporu 30 dakika 5.0 hızla yürüdüm koşu bantında. 30 dk da akşam yürüsem süper olacak.

basen problemi olanlar çapraz yürüsün. basen bölgesini kasarak sağ bacağı sola sol bacağı sağa atarak yürüyün. benim basen problemim olmadığı halde hep bu şekilde yürüdüm. kalçalarım acayip şekillendi. biraz daha devam edersem eşim sokağa bile çıkartmayacak.

çapraz yürüyüş mi, ay düşeriz kız nasıl olcak öyle catwalk :1:
basen dedikleri üst bacak oluyo de mi, bi türlü aklımda tutamıyorum orayı :) kalça üstü değil altı de m i ? orası benim de sorun, selülit var :31:

hoşbulduk

çapraz yürüyüş mi, ay düşeriz kız nasıl olcak öyle catwalk :1:
basen dedikleri üst bacak oluyo de mi, bi türlü aklımda tutamıyorum orayı :) kalça üstü değil altı de m i ? orası benim de sorun, selülit var :31:

evet kalça yan altındaki fazlalıklar. çapraz yürüyüşle düşülmez ama çapraz koşu düşürebilir. ben 6,0 hıza kadar rahat yapıyorum düşmeden. herkes farklı tabi kuzenim 7 ile yaparken kızkardeşim 3 ile yapıyor.

evet kalça yan altındaki fazlalıklar. çapraz yürüyüşle düşülmez ama çapraz koşu düşürebilir. ben 6,0 hıza kadar rahat yapıyorum düşmeden. herkes farklı tabi kuzenim 7 ile yaparken kızkardeşim 3 ile yapıyor.

Anlamadım desem ayıp olur mu :)
bantta çapraz nasıl yuruyorsunuz kalça fazlalıgı dedıgınız hanı belın altında kalcada bırıken yaglarmı ( bılıyorum cok cahılım )

aynen... ara vermiştim, başlamayı düşünüyorum ama o gün gelmiyo bi türlü :))) bakalm bu hafta başlamalıyım :4:

tuanacım nazar mı değdi, nazar da koymuştuk :nazar::nazar::nazar::50::50::50: vermeye devam edersin inşallah canım, içimizde en çok sen ve yalnzeskci dikkat ediyor zaten, aman diyim :53::34:
kilom düşmüyo birsüredir nazar değdi galiba 84lerde kaldım ama spora devam :34:bi şu zinciri kırsam 10güne kadar reglde olurum hızlanır belki

ben hafta sonu ara veriyorum hafta içi yürüyorum.5.4 5.3 ile ,45- 50 dakikada en fazla 130 kalori yaktığım gözüküyor.benim koşubandımda bir sorun mu var acaba ?
bende 5.0 hızında 150anca yakıyorum

hızın az olduğu içindir. ben de 5.5 ve genelikle 5.8le yürüyorum 60 dakda 400 kaloriyi anca geçiyor ki arkadaş 9 a kadar çıkıyor o yüzden :)

ylnzeskci :5::5::5: hadi geeeel nerelere gittin bakim... kilo veriyo musun bakalım kaybolduğundan beri :23:

tuana sen nerelerdesin, bugün gelmemişsin :53:inşallah yolundadır herşey...
kilo vermem dışında herşey yolunda :55:

30dakkadan daha fazla yapmaya çalışsan canım çünkü 30dakkadan sonra başlıyo yağ yakımı diye biliyorum bu arada kilo verebildinmi:44:benimde vücut hatlarım çıkmaya başladı artık bi 10kilo daha verince daha çok belli olur heralde

Hosgeldın dıyelım o zaman 5 km. cok az deılmı sıkılmıyormusunuz ? genelde bırcok arkds aynı hızda uzun zaman dılımınde yuruyor ama ben mesela yarım saatten sonra aynı hızda olmaktan sıkılıyorum banttan ınesım gelıyor .

Cok geçmiş olsun yanık cok acı veren bırseydır Allah şifa versın ama benım bır bılgım yok aslında burdan yardım alamazsınız doktora soru sıtelerı var ıstersenız oraya mj bırakın belkı yardımları dokunur bir de yıgenım sobada yakmıstı ama onada dr.krem ve pansuman vermıstı jıletlendıgını hıc duymadım yanıgın

İnsan vucudu 45.dk sonra yağ yakmaya baslıyormus , eğer sureyı uzayabılıyorsanız uzatın ama burda yaşınızın kılonuzun ve hareket sıklıgınızın da etkısı var bunları bılmeden yetıp yetmedıgını soylemeke yanlıs olur
anladım teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu

ay ben de anlamadım, dediğim gibi herhalde, kalçanın alt kısmı bacağın üst kısmındaki yağlar, cengiz abazoğlu bugün söylüyodu basenleri var orayı örtmeli dar giymemelisin diye :))) koşmak imkansız olur gerçekten ama yürümek işte düz halde 5.8le hızlı oluyor yürüyüş, çapraz çok zor olur benim için, yavaşlatır beni :) ama kilo vermem bittikten sonra sıkılaşma çısından deneyebilirim. sağol canım...

tuana dönmüş :52::52::52: niye girmedin bakim :20: kilo vermedin diye mi, aman olsun kız, verirsin gene,bıakma buraları

ay ben de anlamadım, dediğim gibi herhalde, kalçanın alt kısmı bacağın üst kısmındaki yağlar, cengiz abazoğlu bugün söylüyodu basenleri var orayı örtmeli dar giymemelisin diye :))) koşmak imkansız olur gerçekten ama yürümek işte düz halde 5.8le hızlı oluyor yürüyüş, çapraz çok zor olur benim için, yavaşlatır beni :) ama kilo vermem bittikten sonra sıkılaşma çısından deneyebilirim. sağol canım...

evet kalçayla bacağın birleştiği yerdeki yağ kütleleri.

http://www.kozmetikcerrahi.com/resimler4/lipovaka.jpg

tuana dönmüş :52::52::52: niye girmedin bakim :20: kilo vermedin diye mi, aman olsun kız, verirsin gene,bıakma buraları
veremeyince moralde gidiyo galiba neyse vereceğime inanıyorum sende başlamışsın tekrar spora sevindim senin adına :)

Bugun alınan kalori : 1500
Harcanan kalori : 510 ( sabah 260 , akşam 250 )

İnternet hesabına göre : 1211 kalorı yakmıs duruyorum lakin 1 kg.almıs duruyorum tartıda şaka gb..

İyi aksamlar arkadaslar kosu bandm geldi kurulumunu yaptık bi panelinde bi de yan cıtasında catlak var yarın firmayı arayıp degiştirmelerini isticem umarım problem yasamam ;( Benim kosu bandım dynamic v200 iyi hos ama sanırım otomAtik eğimli oldugundan dolayı gıcırtısıı cook fazla geliyor bant calısırken ses cok az ama yurumeye baslayınca gacır gucur sesler inanılmaz artıyo egimi arttırınca ses kesiliyor ama ben duz yolda anca yurudum hep egimli kullanamam ki ;( aranızda boyle bisey yasayan varmı? Yoksa yalnızmıyım bu konuda eğimli alarak hata mı ettim acaba ;((

İyi aksamlar arkadaslar kosu bandm geldi kurulumunu yaptık bi panelinde bi de yan cıtasında catlak var yarın firmayı arayıp degiştirmelerini isticem umarım problem yasamam ;( Benim kosu bandım dynamic v200 iyi hos ama sanırım otomAtik eğimli oldugundan dolayı gıcırtısıı cook fazla geliyor bant calısırken ses cok az ama yurumeye baslayınca gacır gucur sesler inanılmaz artıyo egimi arttırınca ses kesiliyor ama ben duz yolda anca yurudum hep egimli kullanamam ki ;( aranızda boyle bisey yasayan varmı? Yoksa yalnızmıyım bu konuda eğimli alarak hata mı ettim acaba ;((

Hayrlı olsun bandın cnm hosgeldın aramıza ,
kurulumu servıs yapsaydı keske catlak cıktı demıssın belkı sorun cıkarabılır fırma inş sorun cıkmaz tabı.
bahsettıgın gacur gucur sesler benım bandım da yok hızı cok arttırınca ayak sesımden kaynaklanan sesler cıkıyor
Otomatık eğimli alarak kesınlıkle hata etmemıssın ben sımdı keske otomatık egımlı alsaydım dıyorum egım kalorı yakımı acısından onemlı.

bende yazın aldım koşu bandını bazen hırslanıp hergün kullandım bazen hiç ellemedim, şu 2 ay öncesine kadar kullanmayı bırakmıştım pzt tekrar yürüyüşe başlayacagım ,elbette faydası oluyor, sonuçta beslenmeylede desteklenince kilolar gidiyor, önemli olan bunu yaşam şekline sokmak yani bugün yürüyorum yarın yürümüyorum diyenler için bir ürün değil. ben kısacası kg fazlalığım olduğu için aldım fırst bulsamda hergün düzenli kullansam ama çocuklardan fırsat pek bulamıyorum ancak uyuduklarında , o da ses yapıyor :(

Back
X