Koşu bandı önerileriniz, Koşu bandı yorumları

Hangi marka koşu bandı kullanıyorsunuz ?

• Altis

OY: 0 0,0%
  • Buffalo

• Fox Fitness

• Kettler

• Life Fitness

• Nordictrack

• Rovera

• Teamwork

• Voyager

• Ankete Katılan
    7

Sakizkutusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
424
108
Kızlar Merhaba kullandığım psikolojik ilaçlar yüzünden bayagi kilo aldım. Ve bu kilolar sadece basen ve göbekte birikmiş durumda. Bunun için bir kosu bandi almayi düşünüyorum. Umarım iradeli bir şekilde kullanırım.
Yalnız çok fazla pahalı olduğundan dolayı ikinci el almayi düşünüyorum zira çoğu kişi alıp pek kullanmiyor bir köşede duruyor. (Normalde ikinci el eşya pek almam.)

-Manyetik mi daha iyidir motorlu mu ikisi arasındaki fark ne.
-Elektrik hepsi aynı mı yakıyor
-hangi marka iyidir
-bakımı nasıl yapılıyor arıza çok çıkarır mi

Yardımcı olursanız sevinirim.

Tek bildiğim menisküs yırtılması sorunu çıkarabileceği.

Ben onun için gittim eliptik bisiklet aldım yine aynı sorun.

Başka bilgim yok maalesef.

Altıs markasi guzeldir , fiyatta uygun.
İyi kullandıktan sonra bozulmazda.
bakimi da cok kolay bi spreyi var onu skyrsn arada o da zemini kuru olmasın biraz yağlı olsun diye.

Zayiflayacagim diye kalca,diz,topuk,eklemlerinize yuklenmeyin de uc asagi bes yukari hemen hepsi ayni.Sizin yerinizde olsam acik havada yururdum.Kosu bandinda sarfettiginiz efor disarida yurudugunuzun belki yarisi kadar cunku.

Açık hava fikrine katılıyorum. Ben aldım da noldu? duruyo öylece

En nihayetinde ayaginin altindan mekanizma kayiyor gidiyor.Oksijen kana karismiyor.Ben gecen yil salona gittim de lanet bant yuzunden kalcami sakatladim.1 senedir kemikler birbirine surtuyor kalcamda.Pismanim.Hee tabi bi de evde o kadar yer kaplamasi var.Buyuk para ayrica..Ama acik havada ihtiyac olan tek sey ayakkabi.
Bunlari soyleyelim de konu sahibi arkadasa yine yardimci olan olacaktir.

En nihayetinde ayaginin altindan mekanizma kayiyor gidiyor.Oksijen kana karismiyor.Ben gecen yil salona gittim de lanet bant yuzunden kalcami sakatladim.1 senedir kemikler birbirine surtuyor kalcamda.Pismanim.Hee tabi bi de evde o kadar yer kaplamasi var.Buyuk para ayrica..Ama acik havada ihtiyac olan tek sey ayakkabi.
Bunlari soyleyelim de konu sahibi arkadasa yine yardimci olan olacaktir.
Benimki yer kaplamıyor band kısmı yukarı doğru kalkıyor. beni cezbeden emniyetinin olması yani düşme yaralanma olasılığın yok ve hiç sesi çıkmıyor apartman olunca bu da önemli bi faktör vs. o zamanlar indirimde tam donanımlı diye verdiğim 1600 TL ye yazık günah valla. şimdi fiyatına baktım 2.560 TL olmuş. bir nevi yatırım olmuş :KK70::KK70::KK70::KK70: ama gereksiz bir yatırım tabi :KK53:

Acik havada yürüyüşü yapamıyorum maalesef. Pek evden çıkan bi insan değilim. O yüzden kosu bandi istiyorum.
salona yazıldim diğer aletleri sevmediğim için bıraktım. Yürüyüşü sevdim.
peki motorlu ve manyetik arasındaki fark ne.

Acik havada yürüyüşü yapamıyorum maalesef. Pek evden çıkan bi insan değilim. O yüzden kosu bandi istiyorum.
salona yazıldim diğer aletleri sevmediğim için bıraktım. Yürüyüşü sevdim.
peki motorlu ve manyetik arasındaki fark ne.
aradaki farkı bilmiyorum ben beğendim aldım. özellikleri cezbetti :)

benimkinin özellikleri şunlarmış ayrıca çıtı çıkmıyor. Tv vs rahat izliyorsun :KK66:

Motor Gücü Sürekli : 2 AV hp
Taşıma Kapasitesi : 120 kg
Yürüyüş Alanı : 45 x 130 cm
Eğim : 15 %
Otomatik Eğim : Var
Gösterge Bilgileri : Nabız, hız, eğim, mesafe, zaman, kalori, body fat ve saat.
Hız : 16 km
Garanti Süresi : 60 aymotor-24ay cihaz
Program Sayısı : 19 adet
Kurulu Ebatları : 168 x 75 x 135 cm
Zemin Türü : Soft Flex
Cihazın Ağırlığı : 62 kg
Katlanmış Ebatları : 102 x 75 x 150 cm
Diğer Özellikler : Mp3 ve hoparlör bulunmaktadır.Kollarda hız ve eğim arttırma tuşları bulunmaktadır. Rosh ve Ce belgeleri mevcuttur. Body Fat özelliği ile vücuttaki yağ oranını ölçer. EFS Yavaş düşme sistemi mevcuttur. Katlanabilir. Elden nabız ölçer.

Koşu bandı yerine eliptik bisikleti tercih etmenizi öneririm. Daha fazla kalori yakmanıza neden oluyor. Ben NordicTrack E5.0 kullanıyorum, bir kaç ay önce 1,400 TL'ye almıştım çokta memnunum.

Koşu bandı yerine eliptik bisikleti tercih etmenizi öneririm. Daha fazla kalori yakmanıza neden oluyor. Ben NordicTrack E5.0 kullanıyorum, bir kaç ay önce 1,400 TL'ye almıştım çokta memnunum.
Eliptik te çok sıkılıyorum hiç sevmedim boş yere alırım yani almış olsam :KK43:

Manyetik senin hareketine göre hareket ediyormuş sanırım arkadaşlar. Ben motorlu olsam daha iyi olacak sanırım.

merhabalar, bursada sporcu besinleri ve fitness ekipmanları sattığımız bir dükkanımız var eşimle işletiyoruz. size tavsiyem eliptik bisiklet almanız. hem koşu bandı gibi dizlerinize yüklenmez hem de çalışması daha zevklidir. piyasa da bir çok marka var fiyat fiyat değişiyor ama biz bu aralar en çok altis bio satıyoruz eliptik bisiklette.oldukça sağlam evladiyelik kullanırsınız. hem 2. el koşu bandı parasıyla altis bio 1. el alabilirsiniz. bizdeki fiyatı 550 tl ama internette belki daha ucuza bile bulabilirsiniz.

Fox Fitness SV3 Masaj + Mekik Fonksiyonlu 2.25 Hp Motorlu Koşu Bandı Twister Hediyeli olan ürünü almıştık.Gayet güzel bir ürün fakat açık havayı tercih ediyorum.

merhabalar, bursada sporcu besinleri ve fitness ekipmanları sattığımız bir dükkanımız var eşimle işletiyoruz. size tavsiyem eliptik bisiklet almanız. hem koşu bandı gibi dizlerinize yüklenmez hem de çalışması daha zevklidir. piyasa da bir çok marka var fiyat fiyat değişiyor ama biz bu aralar en çok altis bio satıyoruz eliptik bisiklette.oldukça sağlam evladiyelik kullanırsınız. hem 2. el koşu bandı parasıyla altis bio 1. el alabilirsiniz. bizdeki fiyatı 550 tl ama internette belki daha ucuza bile bulabilirsiniz.
Eliptik sevmiyorum işte sorun orda :KK43:

X