Koşu bandı önerileriniz, Koşu bandı yorumları

Hangi marka koşu bandı kullanıyorsunuz ?

• Altis

OY: 0 0,0%
  • Buffalo

• Fox Fitness

• Kettler

• Life Fitness

• Nordictrack

• Rovera

• Teamwork

• Voyager

• Ankete Katılan
    7
Seninki nasıl birsey canım. Çok fazla kullanmadiysan ve uygun fiyata olursa neden olmasın :)
Voit canım markası.baya özellikli bir şey.10 kez belki bindim üstüne.öyyyle yer kaplıyor boşuna.eşime çok zulmetmiştim alsin diye. Kullanamayınca satalim dedim.inadına istemedi satmayı.kaça aldık hatırlamıyorum. Ne kadar eder hiç bilmiyorum. Bir araştırayım ,eşimle konuşayım.döneyim sana.nerde oturuyorsun canım?

Voit canım markası.baya özellikli bir şey.10 kez belki bindim üstüne.öyyyle yer kaplıyor boşuna.eşime çok zulmetmiştim alsin diye. Kullanamayınca satalim dedim.inadına istemedi satmayı.kaça aldık hatırlamıyorum. Ne kadar eder hiç bilmiyorum. Bir araştırayım ,eşimle konuşayım.döneyim sana.nerde oturuyorsun canım?
Özel mesaj gönderdim sana canim

Başka fikri olan yok mu arkadaşlar. Özellikle kullananlar yorum yaparsa sevinirim. Basen eritmek için ise yarar mı.

Benimki Dynamic.. memnunum, şimdiye kadar hiç arıza çıkartmadı ve evet güzel kilo verdiriyor eğer hiç ara vermeden yaparsan..

Benimki yer kaplamıyor band kısmı yukarı doğru kalkıyor. beni cezbeden emniyetinin olması yani düşme yaralanma olasılığın yok ve hiç sesi çıkmıyor apartman olunca bu da önemli bi faktör vs. o zamanlar indirimde tam donanımlı diye verdiğim 1600 TL ye yazık günah valla. şimdi fiyatına baktım 2.560 TL olmuş. bir nevi yatırım olmuş
sizin aldığınız koşu bandının markası ne? ses yapmaması önemli çünkü

Son düzenleyen: Moderatör:
Voit markası hakkında bilgisi olan var mı merak ediyorum ... office office sen hala kullanıyor musun ?

Son düzenleme:
Voit markası hakkında bilgisi olan var mı merak ediyorum ... office office sen hala kullanıyor musun ?

kullanıyorum patron resmen 7 seneye yaklaştı ben alalı, hala çalışıyor bir kere bile servis gelmedi :) Voit de çok iyi diyorlar ama Dynamic'e bakmadan karar verme derim..

ben Voit kullanıyorum, bir ara ultima almıştım çok ses yaptığı için iade ettim, tanınmış markalar tercih edilmeli. ultima koşu bandının çıkardığı sesi duymak isteyenler videoya bakabilir. uyarı sesi fazla açmayın.

Back
X