Daha bu sabah 70 dk yürüdüm koşu bandında.
Özellikle erken kalkıyorum, çocuklar uyurken, sabah yapayım diye. Akşam onların vaktinden çalmak istemiyorum.
Hem de güne daha zinde başlıyorum.
Dün sabah da yürüdüm yine koşu bandında. 60 dk.
Bacaklarımda hiç selülit yok.
40 yaşında bir kadına göre de gayet fıstık gibiyim, spor sayesinde.
Evet açık havada yürümek daha iyi, ama sabah evde uyuyan çocukları kime bırakıp çıkayım?
Yağmurlu, karlı, soğuk havada nasıl dışarıda yürüyeyim?
Yazın çok güneşli havada, çok sıcakta dışarıda nasıl yürüyeyim?
mp3 çalarımda hareketli, motive edici şarkılar var. Kulaklık takıyorum, kimseyi rahatsız etmeden geçip bitiyor süre.
Geceleri erken yattığım için de dizileri izleyemiyorum normal saatinde. Bazı günler (dün sabah ve bu sabah olduğu gibi) ipadi koyuyorum önüme, yine kulaklık takıp kaçırdığım diziyi izliyorum.
Bazen youtube'dan videolar izliyorum, sağlıklı beslenme, sabah rutini, çantamda ne var gibi şeyler.
Koşu bandını aktif kullanan biriyim. Hiç bir zaman üstüne bir şeyler asmak için kullanmadım.
İkinci el almıştım, 10 sene oldu ben alalı. Hala çalışıyor, memnunum. Dizime, kalçama bir şey olmadı.
Eğer, "evet, egzersiz benim için yüzümü yıkamak, dişimi fırçalamak, yemek yemek gibi hayatımın bir parçası olacak, olmalı" diyorsanız en azından ikinci el alıp deneyin.
Sorularınıza gelince, normal gürültünün başladığı saatlerde çok gürültü yapmıyor. Ama gece 12'den sonra etraf sessizleşince kullanmıyorum, eminim uğultu olur.
Elektrik faturasında ise aşırı bir ödeme yapmıyorum. Aylık 90 civarı geliyor. Ama evde çok elektrikli alet var.