- 22 Eylül 2015
- 131
- 176
- 23
- 39
- Konu Sahibi deniz54321
-
eğer katlanabilir olanlardan alırsam müsait :)eviniz koyacak yer açısından müsait mi?
sonra atacak yer arıyollaaa
evet aslında ikinci el de düşünüyorum ama işte nasıl güvenicem bilmiyorumSes için aldığınız aletin özelliklerine dikkat etmeniz lazım.
2 yıl önce aldım ama ailemin evinde kaldığı için markasını hatırlamıyorum lakin ucuz etin yahnisi daima sert olur, bunu unutmayın.
1800tl civarına almıştım, ev için ideal ürünlerden biriydi.
Ayrıca satılan koşu bandı alt pedleri de sesin alt kata gidişini bayağı önlüyor.
İkinci el de düşünebilirsiniz, emin olun bir süre sonra kullanmayacaksınız çünkü.
evet bende daha önce spor salonuna gittiğimde oradaki hoca da eliptik bisikletin daha fazla kalori yaktığını söylemişti. onunda fiyatlarına bakayım. teşekkürler :)alakasız olacak ama ben farklı olarak eliptik bisiklet önereceğim.daha kısa zamanda daha fazla kalori yakarsınız.biz decathlondan aldık memnunum.daha önce yürüme bandı kullandım koşma ayak sesi oluyor.manyetik eliptik bisikletimde sıfır ses.
canım sana dost tavsiyesi alma lütfen tek diyeceğim bu olmuyo koşulmuyor bir süre sonra sıkılıyor insan ben her türlü konforu sağladım karşıma tv müzik yok olmuyor nefret ediyorum satacam üç ay kullandım.eşim alam üç ay sonra atacak yer arayacaksın dedi yok dedim ben öle yapmam başkaları gibi dedim ama öle olmadı.kızlar ben koşu bandı almak istiyorum ama bir kaç şey aklıma takıldı. alt kata çok mu gürültü gidiyor? bir de elektrik faturası çok mu kabarık gelecek (en çok bu konuda şikayet duydum) bu konuda önerdiğiniz bir marka vs var mı? ya da şuna mutlaka dikkat et dediğiniz bir özellik?
Ben bir evde görmüştüm. Balkon geniş manzaraya karşı balkona koymuşlar koşu bandını sabah sabah hava yapar gibi koşuyor du hatun. Bende o sıra acaba manzara için mi balkonda ses çıkardığı için mi diye düşündüm. Spor salonunda baya ses oluyor çünkükızlar ben koşu bandı almak istiyorum ama bir kaç şey aklıma takıldı. alt kata çok mu gürültü gidiyor? bir de elektrik faturası çok mu kabarık gelecek (en çok bu konuda şikayet duydum) bu konuda önerdiğiniz bir marka vs var mı? ya da şuna mutlaka dikkat et dediğiniz bir özellik?
Çık dışarıda mis gibi temiz havada yürü, koş. Evde bir süre sonra ütülenecek çamaşırların yığıldığı, boşa yer kaplayan bir alet olarak kalıyor. Dizlere de zararlı, sert zeminde koşmak. Çık tartan pisti olan bir park bul orda yürü/koş.kızlar ben koşu bandı almak istiyorum ama bir kaç şey aklıma takıldı. alt kata çok mu gürültü gidiyor? bir de elektrik faturası çok mu kabarık gelecek (en çok bu konuda şikayet duydum) bu konuda önerdiğiniz bir marka vs var mı? ya da şuna mutlaka dikkat et dediğiniz bir özellik?
eviniz koyacak yer açısından müsait mi?
sonra atacak yer arıyollaaa
ÇOK HAKLISINIZDaha bu sabah 70 dk yürüdüm koşu bandında.
Özellikle erken kalkıyorum, çocuklar uyurken, sabah yapayım diye. Akşam onların vaktinden çalmak istemiyorum.
Hem de güne daha zinde başlıyorum.
Dün sabah da yürüdüm yine koşu bandında. 60 dk.
Bacaklarımda hiç selülit yok.
40 yaşında bir kadına göre de gayet fıstık gibiyim, spor sayesinde.
Evet açık havada yürümek daha iyi, ama sabah evde uyuyan çocukları kime bırakıp çıkayım?
Yağmurlu, karlı, soğuk havada nasıl dışarıda yürüyeyim?
Yazın çok güneşli havada, çok sıcakta dışarıda nasıl yürüyeyim?
mp3 çalarımda hareketli, motive edici şarkılar var. Kulaklık takıyorum, kimseyi rahatsız etmeden geçip bitiyor süre.
Geceleri erken yattığım için de dizileri izleyemiyorum normal saatinde. Bazı günler (dün sabah ve bu sabah olduğu gibi) ipadi koyuyorum önüme, yine kulaklık takıp kaçırdığım diziyi izliyorum.
Bazen youtube'dan videolar izliyorum, sağlıklı beslenme, sabah rutini, çantamda ne var gibi şeyler.
Koşu bandını aktif kullanan biriyim. Hiç bir zaman üstüne bir şeyler asmak için kullanmadım.
İkinci el almıştım, 10 sene oldu ben alalı. Hala çalışıyor, memnunum. Dizime, kalçama bir şey olmadı.
Eğer, "evet, egzersiz benim için yüzümü yıkamak, dişimi fırçalamak, yemek yemek gibi hayatımın bir parçası olacak, olmalı" diyorsanız en azından ikinci el alıp deneyin.
Sorularınıza gelince, normal gürültünün başladığı saatlerde çok gürültü yapmıyor. Ama gece 12'den sonra etraf sessizleşince kullanmıyorum, eminim uğultu olur.
Elektrik faturasında ise aşırı bir ödeme yapmıyorum. Aylık 90 civarı geliyor. Ama evde çok elektrikli alet var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?