Koşuyolu Medipol e giden yada orda doğum yapmış olan arkadaşlar

PureHate

Uğur böcüğüm (ÖzLem)
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
1.119
2
116
Diğer
Merhaba bayanlar ben Hospitalium Çamlıca Hastanesi ne gidiyorum da Medipol e geçmek

istiyorum acaba aranızda var mı Medipol e giden, orda doğum yapan memnun kalan
:1hug:

Hangi doktora gidiyosun canım ben de randevu aldım Leyla hanımdan ama doluydu 28 Ekim e verdiler çok merak ediyorum. Doktorları ilgilimi acaba ben istiyorum ki şu ay şunları yapman şunları yemen lazım vs işte ilgilensin ben hissedimki ona daha çok güvenim.

hamılelıgım oncesınden bu yana medıpole gıdıyorum
hamılelıgımın 3.ayında pınar hanımın ayrılısı ıle leyla hanıma gecıs yaptık rutın kontrollerımızde
son ayımdayım doktorumla ıyı anlasıyorum ve memnunum
cok yogun bır doktor gece gunduz hastalarının dogumuna kendısı gırıyor
bazen onun adına uzuluyorum ama ılgılı bır doktor herseyı detaylı anlatıyor

tabı hasta doktor ılıskısı gorecelı bır kavramdır
herkesın beklentılerı farklıdır
hastane olarakta yengemlerde orada dogum yaptı, yenı dogan yogun bakım unıtesı var ve hastaneden cıktıktan sonra da arayarak bılgı alısverısınde bulunuyorlar

Ben de Leyla hanıma gidiyorum ve çok memnunum Hakan Apaydın ıda tavsiye ederim ikiside çok iyi drlar...

Ben de son haftalarımdayım ama hastane değiştirmeyi düşünüyorum. Medipolü aradım leyla hanım için 27 ekime gün veriyorlar almadım randevu. ben her hafta gidiyorum artık randevu alamazsam nasıl her hafta gidebilirim? son ayında olan anne adayları siz nasıl yapıyorsunuz bir aylık randevuyu birden mi alıyorsunuz? bir de medipol de epiduralle doğum yapan var mı?

bende medipole gidiyorum seval pataya o daha önce deltadaydı ona gidiyordum sonra medipole geçti ondan o hastaneye gidiyorum iyi bi doktor 1 yıldır hamiş kalamıyordum onun tedavsiyle kaldım. iyi bi doktor herşeyi anlatıyor sorularıma benim anlayacagım şekilde cavap veriyor. ama hastaneden memnun değilim çok paracı bi hastane..doktorum için ordayım yani

Canım Leyla Hanımın hastası çok olduğu için öyle gün alman normal ilk defa gidiceğin için yine iyi almışsın.İlk defa gittikten sonra o zaten diğer randevuyu muayene sırasında kendi veriyor.Ama 27 ekime kadar her hafta gitmen gerektiği için zor bir durum...

Ne bakımdan paracı merak ettim?
SSK muayene ücreti 10 ytl daha ne olsun 10 gün ücretsiz tekrar gitme hakkın var.Ayrıntılı USG vs.. uygun bence fiyatlar diğer özel hastanelere göre uygun...

Bende hamileliğimin 6. ayına kadar medipole gıttım tecrubelı bır hastane o yonden avantajlı ancak sonrasında hem hastane hemde doktoru tavsıye uzerıne degıstırdım medical park göztepeye gectım doktorumda mehtap hnm cok memnun kaldım doğumdan da takıplerden de.. ıyıkı tavsıyelere kulak asmısım..

Ne bakımdan paracı merak ettim?
SSK muayene ücreti 10 ytl daha ne olsun 10 gün ücretsiz tekrar gitme hakkın var.Ayrıntılı USG vs.. uygun bence fiyatlar diğer özel hastanelere göre uygun...

ben emekli sandıgıyım ve bizimkisi 35 ytl orda diger hastanelere göre çok ayrıca zaten 10 gün geçtikden sonra çağırıyorlar böylece her gidişinde ücretini ödüyorsun ve bir tahlil yaptırdıkdan sonra sonucunu göstermeye bile para alıyorlar eger yatırmazsan tahlilini yaptıramıyosun vb.. daha sayıyıymmı benim yaşadıklarıma göre paracı hemde çok paracı bi hastane önce insan sağlığı değil maddiyat önemli ama doktorumdan memnunumyasakkelime

Emekli sandığına pahalıymış muayene 10 gün geçince çağırıyorlar evet ama ayda bir gidiyorsun zaten yani o kasti bişey değil.Tahlile gelince ödemeden sonucunu göstermesi imkansız sonra nasıl kimse parasını ödemez.Aynnı ameliyattan sonra paranı ödemeden hastaneden çıkamıycağın gibi aynı şey yani bence bunlar paracılığını göstermiyor.Bütün hastaneler böyle çalışıyor en azından özel olan

ben emeklı sandıgına uygulanan fıatı bılmıyorum ama ben hıcbır zaman yaptrıdıgım sonucları doktora gostermek ıcın para vermedım
laboratuvardan sonucları aldıktan sonra dırekt doktora cıkıp sekreterıne sonuc kagıtlarını vererek gosterdım hep hıc para ıstemedıler anlamadım valla
ama ozel hastanelerle kıyaslandıgında bana fıatları pahalı gelmedı gayet uygun ama ssk calısanıyım ben tabıı

hım herkese farklı uygulama gibi bişey olmuş bu:)) walla 15 günde 1 beni çağırıyor sebebi miyomdan kaynaklanıyor galiba ama sonuç göstermeye mutlaka para istiyorlar benden istediler neyse kısaca siz memnunsunuz ben değilim fikrimi söyledim inş hepimiz hayırlı hamilelik geçirip bebegimizi kucagımıza alırız

bende doktor kontrollerinde vizite sürem doldutsa para veriyorum ayrica test sonuçlarini göstermek için hiç muayne parasi ödemedim hatta ve hatta bazi durumlarda acil gitmem gerektiğinde birak muayne ücretini sirabile almiyorum doktorum sağolsun gel hemen bi bakalim diyo ve kapisina dikiliyorum.bu ararda doktorum banu hanim çok severim kendisini bana da eşimede çok iyi davraniyor her muaynede bebeğimi ultrasonda eşimede göstermeden asla göndermiyor babasida merak eder o da bir görsün diyoo hoş bi kadin doktor olrakta iyibir hekim olduğunu düşünüyorum.

walla iyiymiş doktorunun böyle yaklaşımı ya seval hanımda iyi ama ücret konusunda falan değilde yani öyle gidip acil falansa b,le paranı ödetiyo banu hanımı hiç görmedim değiştirsemmi acaba onamı görünsem ama 1 yıldır sevale bebek için tedavi oldum şimdi ayıp olur dimi?:CüvCüv:

walla ben doktorum için gitmeye başladım mediple seval hanıma geçen kanamam oldu ama en yakın hasaneye gittim mecburen medipol bana uzak doktorumla telle görüştüm çarşamba gidicem işde bakalım ne diycek 8. haftamda kanamam oldu üff ya inş bişey olmaz

Ben sonunda gittim Medipol e ama pekte memnun kalmadım muayene ücreti 10 dediler 25 e çıkarmışlar Leyla Hn bile yoğunluk çok eskisi kadar ilgilenemiyoruz dedi kadın açıkça kalitenin düştüğünden bahsetti malesef bidaha da gitmeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…