bak işde ne kötü ya amman bu hastane hep böyle zaten benim 2 tane akrabam zaten şikayetçiydi bende memnun değilim ama doktorum için o hastaneye mecburum. birde arkadaslar ikili testi o hastanede yaptıramıyorum yer yokmuş sizce nerde yaptırayım neresi maddi açıdan uygun?
Ben sonunda gittim Medipol e ama pekte memnun kalmadım muayene ücreti 10 dediler 25 e çıkarmışlar Leyla Hn bile yoğunluk çok eskisi kadar ilgilenemiyoruz dedi kadın açıkça kalitenin düştüğünden bahsetti malesef bidaha da gitmeyi düşünmüyorum
hospitulum nerde cnm açık adres veya tel nosu verebilirmisin birde ben devlet hastanesinden randevu aldım onlar ikili testi yapıyomuş hemde emekli sandıgı oldugumdan ücretsiz olcak yani devlet karşılıycak sizlerde öyle yapın birde devlet hastanesinden bana sadece oltrasonla bebegin ense kalınlıgı ölçülcek gerkli görülürse kan istencek dendi sizdede öylemi oldu arkadaslar birde bu ultrason vajinadan değil dimi çünkü benim düşük tehlikem var yasak
hospitulum nerde cnm açık adres veya tel nosu verebilirmisin birde ben devlet hastanesinden randevu aldım onlar ikili testi yapıyomuş hemde emekli sandıgı oldugumdan ücretsiz olcak yani devlet karşılıycak sizlerde öyle yapın birde devlet hastanesinden bana sadece oltrasonla bebegin ense kalınlıgı ölçülcek gerkli görülürse kan istencek dendi sizdede öylemi oldu arkadaslar birde bu ultrason vajinadan değil dimi çünkü benim düşük tehlikem var yasak
HospitaliumMedical Group burdan bakabilirsin
Canım vaktin varsa devlette yaptır bedavaya ne iyi . İlk ense kalınlığını ölçtü normaldi ama kanda aldılar yokya karından bakıyorlar:CüvCüv:
Ewet canım kadın doğumda muayene ücreti artmış ssk 25 normali ne kadar sormadım. Ne bilim bahsettikleri gibi bir izlenim yaratmadı bende tamam dr çok tatlı dilli baştan beri gitsem neyse de yolu baya yarılamışken değmez diye düşündüm hastane değişirip Medipol e gelmeye
Ewet canım kadın doğumda muayene ücreti artmış ssk 25 normali ne kadar sormadım. Ne bilim bahsettikleri gibi bir izlenim yaratmadı bende tamam dr çok tatlı dilli baştan beri gitsem neyse de yolu baya yarılamışken değmez diye düşündüm hastane değişirip Medipol e gelmeye
Doğru sölüyosun.Sanırım hasta çok olduğu için dr da haklı olarak yarıdan başlamak istememiştir.Rahat ilgilenemiyceği için.Ben hamilelik önceside ona gidiyordum.
Hangi doktora gidiyosun canım ben de randevu aldım Leyla hanımdan ama doluydu 28 Ekim e verdiler çok merak ediyorum. Doktorları ilgilimi acaba ben istiyorum ki şu ay şunları yapman şunları yemen lazım vs işte ilgilensin ben hissedimki ona daha çok güvenim.
bende medipole gidiyorum seval pataya o daha önce deltadaydı ona gidiyordum sonra medipole geçti ondan o hastaneye gidiyorum iyi bi doktor 1 yıldır hamiş kalamıyordum onun tedavsiyle kaldım. iyi bi doktor herşeyi anlatıyor sorularıma benim anlayacagım şekilde cavap veriyor. ama hastaneden memnun değilim çok paracı bi hastane..doktorum için ordayım yani
paracımı:1shok:şu anda muayene ücretleri devletten sonra en iyi ve en donanımlı hastane medipol.ayrıca ben çok biliyorum diş için gidipte dahiliyeyede gelmişken şunu sorayım dediğimi.kesinlikle para talep etmiyorlar.hele tahlil sonucunu göstermek için asla.bi yanlış anlaşılma var sanırım sizin işinizde:1closedeyes:
medıpol paracı degıl her ozel hastane gıbı maddıyat onemlı tabı bazılarının kapısından bıle gırılmıyor arkadaslar parasız.ustelık onceden 50 mılyondu muayene sonra 10 dustu sımdıde 25 mıs sanırım
o kadar yogunlugun ıcınde o kadar sorunlar olur muhakkak.dr larıda cok ıyı ben gıttıgım surece cok memnun kaldım tahlıl gostermek ıcın vs para odemedım.
ben doğumumu medipolde yaptım.doktorumda leyla hanımdı.inanılmaz memnunum.hem hastaneden hem doktordan.tavsie ederim yani..
paracımı:1shok:şu anda muayene ücretleri devletten sonra en iyi ve en donanımlı hastane medipol.ayrıca ben çok biliyorum diş için gidipte dahiliyeyede gelmişken şunu sorayım dediğimi.kesinlikle para talep etmiyorlar.hele tahlil sonucunu göstermek için asla.bi yanlış anlaşılma var sanırım sizin işinizde:1closedeyes:
mrblr 26 haftalık hamileyim tavsiye üzerine seval hanıma gttim yaklaşık 4 ayımı onunla geçirdim gayet memmunum ve tahlil sonuçlarına randevu almadan gidiyorum hiçde para ödemedim tam teşekküllü bir hastane