• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koton marka bakarmısnız?

FeArLeS_gRiL

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
318
Yer
Ankara
Arkadaşlar modogram internet sitesinden kotonun 1 tane pantolunu aldım modeli rengi harika 2 tane daha almak istiyorm ama bu markanın pontolnları iyimi sizce renk atarmı tüylenme yaparmı sizce ?

Arkadaşlar modogram internet sitesinden kotonun 1 tane pantolunu aldım modeli rengi harika 2 tane daha almak istiyorm ama bu markanın pontolnları iyimi sizce renk atarmı tüylenme yaparmı sizce ?

hayıır kotonun pantolonları çok kullanışlı 30 derecede yıkarsan da sorun olmaz :)

Modagram pahali. Arastirma yaparak daha ucuza bulabilirsiniz.kargo bedava diyor ama her urune kargo parasini koyuyor.
Ayrica kotonun urunleri iyidir. Bir sorun olacagini sanmiyorum.
Gule gule kullanin

Merhaba ya koton.com dan alisveris yapan var mi sorun yasadiniz mi veya memnun kaldiniz mi acil

kesinlikle herhangi bir sorun yaşamadım kargo çok hızlı olmasa da 3. gün elimdeydi ürünüm

Hmm cok teskkur ederim sikayetvar a bircok sorun yazilmis da tedirgin oldum ben de cok sagolun iyi gunler

Back
X