Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kotondaki elbiseye bayıldım var mı bunun gibi elbiseler varsa nerde vardır?
bugun kotonda bir elbise beğendim şifondan dökümü falan çok hoş ama birazcık kısa ben bunu giyemembuna benzer elbiselerin satıldığı mağazaları gören duyan söylerse çok sevinirim:))resmi eklemeyi başarırım inş:)
kendim çalıp kendim oynuyo hissettim kendimi 92kişiden bir tane bile iyi ya da kötü evet ya da hayır gördüm ya da görmedim vs bir cvp gelmemiş yalnızım dostlarım yalnızım artıkk
biliyorum görmüştüm bu elbiseyi..koton bu şekilde hoş elbiseleri var kısa üstüne birde içindeki astarıda çok kısa...
görsem bende alıcam canım inan görmedim...
ben dün epey bir dolaştım kızılayda ataürk bolvarı boyunca dediğim elbiseden bir çok yerde gördüm ben size söyleyeyim nerde olduğunu:)mine de evette de ve o hizadaki he rmağazada var fakat benim denediklerim diz kapağımın üstüne çıktığı için ne kadar heves etmiş olsa da alamadım sıhhıye ordu evinin karşısında kozmetikçi var onun hemen yanında bir mağaza var fakat adını bilmiyorum orda bir elbise beğendim gerçek fiatı 68.5 20liraya satılıyor kiba rbir elbis etarzı olanlar bir bakabilriler resmini eklicem çok belli olmasa da fikriniz olur,bir diğeri gene o yol üzerinde kızılaya doğru giderken burç mağazası var orda bir sürü çeşit elbiseler var günlük kullanabileceğiniz türden ama şık elbiseler fiatlarıda pahalı değil öyle 40 50civarı ordan bir elbise aldım ama yaka ve kol kısmı çok katlı yani aslan yelesi gibi duruyor sonradan pişman oldum gibi sizce de aslan yelesi gibi mi:)günlük kullanım için elbise arayanlar atatürk bulvarı üstündeki mağazalara baksın bence bi:)