Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin arkasından konuşan, başkalarının yanındayken de senin arkandan konuşur. Sonradan yüzüme gülüyor, arkamdan konuşuyor die üzülmekten iyidir hiç arkadaşının olmaması. Ya nie hiç arkadaşın olmuyor onu da anlamış değilim ya! Başka kimse yok mu ki çevrende, tek o bahsettiğin kişi kalmamıştır ya. Değil mi? :uhm:
böyle bi arkadaşım var malesef.onun hakkında karar veremiyorum bi türlü.bana bi zararı yok aslında ama herkesin arkasından konuşan,gidip geldiğimiz insanlar hakkında bile sallayan biri...nefret ediyorum dediği kişilerle görüşen hiçbişey yokmuş gibi davranan biri.sadece politiğim diyo:)kesin benim arkamdanda konuşuyodur:)
Herkesin arkasından konuşan, başkalarının yanındayken de senin arkandan konuşur. Sonradan yüzüme gülüyor, arkamdan konuşuyor die üzülmekten iyidir hiç arkadaşının olmaması. Ya nie hiç arkadaşın olmuyor onu da anlamış değilim ya! Başka kimse yok mu ki çevrende, tek o bahsettiğin kişi kalmamıştır ya. Değil mi? :uhm: