Yine ben ...
Bilenler vardır daha yeni konu acmistim dava acilali iki ay olmuştu .. Sıkıştım sanki ... Amcamı aramış babası demiş "baristiralim bunları " amcam da ;
"Onlar karar verdiyse doğru karar vermişlerdir . Ben birşey diyemem en başında yaptığı hatalarda yapılması gerekeni şimdi yapmışlar "demiş .
Babası da " cahillik etmiş " falan demiş
Öyle konu devam etmiş . Bugün de kendisi bana mesaj atmış "kızımı bana neden gostermiyorsun .izin günlerim cumartesi die pazar calisiyorum die ben neden kızımı göremiyorum "yazmış ... Görüş günü pazar ,pazar çalıştığı için ,cumartesi görmek istiyor ... Ve bana çocuğumu gostermiyorsun diyor . Ben de daha önceden yazmıştım .bugün cevap vermedim ama .senin görüş günü ve saati belli o gün gel gör bişe demiyorum ki ben die ... Şimdi vicdanima oynuyor ... Nasıl senin canın ciğerinse benim de öyle ... Vicdanın nasıl el veriyor senin .kızımı görmek istiyorum die .
Ben kötü bir anne miyim şimdi ? Ne yapabilirim ,kızımı sana birakmicam die tehditler eden adam bana vicdan yaptırıyor şimdi ... Kafayı yicem galiba ?
NOT: arkadaşlar eksik yazdım galiba . Güncelleme gereği duydum ... Uzaklaştırma kararı var ve bunu ben ihlal edersem karar düşecek ! Artı ben kızımı düşündüğüm için bir çok şeye de boyun eğdim ... Kendi vicdanımi rahatlatmak ,yada kendimi haklı göstermeye çalışmak için demiyorum bunu .....
O kadar çok düşündüm ,o kadar çok üzüldüm ki ... Kızımı bir aile ortamında buyutememekten ,onun bu eksik tarafını tam anlamı ile asla dolduramayacak olmaktan , onu böyle bı yaşama mecbur bırakmaktan,,, gibi gibi ... Yazsam uzun die siz okumazsiniz ,yada o kadar uzun ben yazamam ... Sırf kızıma bunları yaşatmamak için defalarca hatasını affetmis ve bu hatasını affetmedigim için de simdi suçlu olan biriyim onların gözünde !