• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü bir anne miyim ben?

Git mahkemeye derdini anlat de.
Beni ilgilendiren bir konu değil ,çocugumla gorusturmuyorsun demen için görüş gününde gelip çocuğu sana vermemem gerekiyor . Öyle bir durum da yok . Git avukatinla konuş gün değişikliği iste dedim

Bilmiyorum öyle birşey hiç farketmedim sigara da içmiyorum diyordu ama leş gibi kokuyordu sorunca da iş yerinde çay içtiğimiz yer kalabalık hem de küçük milletin içtiği üzerime siniyor diyordu
Oda yalan . % 99 bağımlı ıyı olmus kurtuldugun .

Aslında durum şu şekilde .... Daha öncesinde davayı açmamıştım henüz, o zaman kızımı gorucem dedi tamam dedim hafta sonu al yada ne zaman müsait olursan dedi şu gün alicam bugün alicam almadı ... Duyuyorum arkadaşları ile gezip tozuyor... Şimdi de derdi kızım değil bunu ayarlayabilir . Ama sorun benden bişey beklemesi .. uzaklaştırmayı ihlal etmesinde payim olsun istiyor .

Taviz verme.

Bende o şekilde dedim zaten . Gormesine itiraz etmedim ,etmem de ... Ben babamı çok seviyorum kızım da baba sevgisini ilgisini görsün istiyorum . Bunun eksikliğini yaşatmaya hakkım yok . Uzaklaştırma kararı var bunu ilk ben ihlal edemem .

Hakim bilmiyo mu hangi gün boşsa o gün görsün demeyi. Size bırakmamış ki. Gün tayin etmiş. Siz de o da uymalı buna. Değiştirmek için başvuruyosa kendiskendisi bilir.

Hakim bilmiyo mu hangi gün boşsa o gün görsün demeyi. Size bırakmamış ki. Gün tayin etmiş. Siz de o da uymalı buna. Değiştirmek için başvuruyosa kendiskendisi bilir.
Aynen öyle eğer ben gel dersem eskisi gibi yine haa evet affettim moduna girip cirkefleswcek

Bende öyle düşünüyorum kesinlikle . Ama imkanı varken kullanmaması herşey önüme gelsin yapıp üstelik pazar günü akşam çalışmasına rağmen görüş saati içinde bos olmasına rağmen ille de cumartesi diyor

Ooo gündüz boşsa hiç kafa yormayın bence.

Yine ben ...
Bilenler vardır daha yeni konu acmistim dava acilali iki ay olmuştu .. Sıkıştım sanki ... Amcamı aramış babası demiş "baristiralim bunları " amcam da ;
"Onlar karar verdiyse doğru karar vermişlerdir . Ben birşey diyemem en başında yaptığı hatalarda yapılması gerekeni şimdi yapmışlar "demiş .
Babası da " cahillik etmiş " falan demiş
Öyle konu devam etmiş . Bugün de kendisi bana mesaj atmış "kızımı bana neden gostermiyorsun .izin günlerim cumartesi die pazar calisiyorum die ben neden kızımı göremiyorum "yazmış ... Görüş günü pazar ,pazar çalıştığı için ,cumartesi görmek istiyor ... Ve bana çocuğumu gostermiyorsun diyor . Ben de daha önceden yazmıştım .bugün cevap vermedim ama .senin görüş günü ve saati belli o gün gel gör bişe demiyorum ki ben die ... Şimdi vicdanima oynuyor ... Nasıl senin canın ciğerinse benim de öyle ... Vicdanın nasıl el veriyor senin .kızımı görmek istiyorum die .
Ben kötü bir anne miyim şimdi ? Ne yapabilirim ,kızımı sana birakmicam die tehditler eden adam bana vicdan yaptırıyor şimdi ... Kafayı yicem galiba ?
NOT: arkadaşlar eksik yazdım galiba . Güncelleme gereği duydum ... Uzaklaştırma kararı var ve bunu ben ihlal edersem karar düşecek ! Artı ben kızımı düşündüğüm için bir çok şeye de boyun eğdim ... Kendi vicdanımi rahatlatmak ,yada kendimi haklı göstermeye çalışmak için demiyorum bunu .....
O kadar çok düşündüm ,o kadar çok üzüldüm ki ... Kızımı bir aile ortamında buyutememekten ,onun bu eksik tarafını tam anlamı ile asla dolduramayacak olmaktan , onu böyle bı yaşama mecbur bırakmaktan,,, gibi gibi ... Yazsam uzun die siz okumazsiniz ,yada o kadar uzun ben yazamam ... Sırf kızıma bunları yaşatmamak için defalarca hatasını affetmis ve bu hatasını affetmedigim için de simdi suçlu olan biriyim onların gözünde !
Ctesi uzaklaştırma kararının kapsamadığı biri götürsün babasına çocuğunuzda özler siz ne kadar boşanıyor olsanız da. Çocuğa bu durumu yaşatmayın bence

Nasıl anlayabilirdim ki ya da nasıl olur öyle biri mesela

Söylediklerine göre epey şüphe var aslında. Avukatın seni yönlendirse daha iyi ama mahkemeden test yapılmasını isteyebilirsin. Ailesi nasıl bir aile ya, evlatlarının başkasına böyle şeyler yapmasına izin verebiliyorlar, hayret vallahi.

Ctesi uzaklaştırma kararının kapsamadığı biri götürsün babasına çocuğunuzda özler siz ne kadar boşanıyor olsanız da. Çocuğa bu durumu yaşatmayın bence
Etrafımda arayıp küfür etmedik kimse bırakmadı ki .

Söylediklerine göre epey şüphe var aslında. Avukatın seni yönlendirse daha iyi ama mahkemeden test yapılmasını isteyebilirsin. Ailesi nasıl bir aile ya, evlatlarının başkasına böyle şeyler yapmasına izin verebiliyorlar, hayret vallahi.
Benim farkına vardigim birşey olmadı ki hiç avukat gerekeni yasal olarak yapıyor Suanda ondan cevap dilekçesi bile gelmedi henüz ne yapmaya çalışıyor anlamadim

Ooo gündüz boşsa hiç kafa yormayın bence.
Boş vardiyalı çalışıyor zaten cumartesi bin başka bir anlamı olmalı . Bilmiyorum kızıma üzülüyorum sadece ona ait doğum anları ilk adım bir yaş falan bütün herşeyin olduğu hardiski de alıp götürmüş . İstesem vermez de sahip de çıkmaz atmıştır bir kenara kaybolur gider o

Etrafımda arayıp küfür etmedik kimse bırakmadı ki .
Çocuğunuz için üzüldüm. Allah sizinde yardımcınız olsun. Diğer yorumlardan pazar günü gündüz evde olduğunu okudum. Buna rağmen gelmiyorsa siz kötü bir anne değilsiniz ancak o kötü bir baba ! Ne olursa olsun sizinle olan husumeti çocuğunuza yansıtmaması gerekir sonuçta ikinizin de kanı canı.

mahkeme ye uyun yarın oburgun kızınızı alsa vermese bırsey olsa mahkeme dıyecekkı sen benım kararıma uymadın.. sakın cıkmayın kararlar dısına

Çocuğunuz için üzüldüm. Allah sizinde yardımcınız olsun. Diğer yorumlardan pazar günü gündüz evde olduğunu okudum. Buna rağmen gelmiyorsa siz kötü bir anne değilsiniz ancak o kötü bir baba ! Ne olursa olsun sizinle olan husumeti çocuğunuza yansıtmaması gerekir sonuçta ikinizin de kanı canı.
Sağolun . Rabbim herkesin yardımcısı olsun . Umarım bu eksiklik kızıma zarar vermez yikarsa beni bu yıkar başka bişe değil

Der valla . Kendi yalan söyleyip sen yalancısın diyen biri o ... Rabbim ıslah etsin
Dediğim gibi canım ger istedigini yapma isteyen adam kapın açık nede olsa gelir alır görür. Resim atmak zorunda değilsin vicdanın rahat olsun.

Siz kotu bir anne degilsiniz! Mahkeme kararina uyan bir annesiniz. Ayrica kendinizi ve kizinizi size siddet uygulayan, tehditler savuran, turlu cirkeflik yapan bu adamdan korumaya calisiyorsunuz. Duygularinizla oynayip mahkemenin uzaklastirma kararini dusurmeye calisiyor, bu cok cok acik. Lutfen oyuna gelmeyin. Kimsenin sizi kotu hissettirmesine izin vermeyin. Kendi icinizde zaman zaman kotu hissetseniz bile asla uzaklastirma kararini dusurecek yanlis bir davranista bulunmayin. Kizini gormek isteseydi bos oldugu pazar gelirdi, ya da mahkemeye basvurup gunu degistirirdi. Sizi savunmasiz birakmaya calisiyor. Lutfen tereddute dusunce sunu hatirlayin: SIZ IYI BIR ANNESINIZ!

Dediğim gibi canım ger istedigini yapma isteyen adam kapın açık nede olsa gelir alır görür. Resim atmak zorunda değilsin vicdanın rahat olsun.
Bu boşanma kararına alışmak bile başlı başına benim için çok büyük bir adimdi . Bunu devam ettirmek de bir o kadar ... Cnm çok yandı hala yanıyor ... O yüzden ara ara boşluğa çok düşüyorum.

Siz kotu bir anne degilsiniz! Mahkeme kararina uyan bir annesiniz. Ayrica kendinizi ve kizinizi size siddet uygulayan, tehditler savuran, turlu cirkeflik yapan bu adamdan korumaya calisiyorsunuz. Duygularinizla oynayip mahkemenin uzaklastirma kararini dusurmeye calisiyor, bu cok cok acik. Lutfen oyuna gelmeyin. Kimsenin sizi kotu hissettirmesine izin vermeyin. Kendi icinizde zaman zaman kotu hissetseniz bile asla uzaklastirma kararini dusurecek yanlis bir davranista bulunmayin. Kizini gormek isteseydi bos oldugu pazar gelirdi, ya da mahkemeye basvurup gunu degistirirdi. Sizi savunmasiz birakmaya calisiyor. Lutfen tereddute dusunce sunu hatirlayin: SIZ IYI BIR ANNESINIZ!
Hep iyi bir anne olmak için ugrasicam .başka bir beklentim yok ... Çok acı bir tecrübe yaşadım ve bu tecrübe bana insanlara karşı güvensizlik asiladi . Kimse dürüst kimse samimi gelmiyor artık. Herkes yalan söylüyor yada herkes bir şey saklıyor sanki!

Back
X