Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bide tv konusu var onu unutmuşum ben de izletmiyorum tv falan ama bazen yemek yaparken mesela 10 dk falan izletiyorum sonrada canım sıkılıyorAmaaaan bende zamanında kendimi yetersiz buluyordum herşeye bir kulp buluyorlar, kendilerini kusursuz gösteriyorlar. 9 aylık bebeğe ne zeka kartı allasen? Vakit buldukça oturur gösterirsin o ayrı ama hergün hergün bambaşka şeyler yapabilmen için yardımcın olması lazım. Zaten doyurup uyutmak yarım gününü alıyor insanın. Ben iki yaşına kadar tv falan izletmedim sürekli konuşup oynadık. Şuan 2.5 yaşında belki linç yicem ama çocuğuma tv izletmeye başlayınca çocuğum hevese gelip konuştu öncesinde konuşmuyordu ordan birçok şey öğrendi. Ne bileyim mükemmel görünerek aslında birçok insanın anksiyete olmasına sebep oluyorlar. Çocuk büyütmek öyle iki montessoriyle olmuyor kaldı ki hepsi reklam ürünü para alıyorlar yani onlardan
Yok yok hayır hissetmeyinSizin yaptiklarinizi okuyunca ben kendimi yetersiz gibi hissettim
Boşver ya takılma kimseye. Çocuk senin çocuğun o çocuk seninle senin evinde büyüyecek bu bir iki senelik birşey değilki ömürlük. Ben ne zaman kendimi kasmayı bıraktım rahatladım. Mutlu anne mutlu bebekEvet bide tv konusu var onu unutmuşum ben de izletmiyorum tv falan ama bazen yemek yaparken mesela 10 dk falan izletiyorum sonrada canım sıkılıyor
Evet evhamlıyım biraz malesef bide insanları görünce kendimi beceriksiz hissediyorumBoşver ya takılma kimseye. Çocuk senin çocuğun o çocuk seninle senin evinde büyüyecek bu bir iki senelik birşey değilki ömürlük. Ben ne zaman kendimi kasmayı bıraktım rahatladım. Mutlu anne mutlu bebek
Bu şekilde kendini üzersin sadece takılma bnceEvet evhamlıyım biraz malesef bide insanları görünce kendimi beceriksiz hissediyorum
Bazı bebekler uykuyu gerçekten sevmiyor ama uyku rutini oluşturmaya çalışın.. Size de zor oluyor diğer türlü..
Sosyal medyaya bakıp özenen insanları asla anlayamayacagim galiba.
Zaten anlamıyorum ben kızlarla ilgilenirken elime telefon alamıyorum, bunlar hem ilgilenip hem video çekiyorlar.Saçma sapan ilgi budalası tipler işte. Biri kıçını açıp poz veriyor salya akıtan erkeklerle egosunu şişiriyor, diğeri parasını sergiliyor yediğini içtiğini koyuyor, öbürü kendi göremediği ilgiyi bebeğiyle çekmeye çalışıyor bebeğini ego tatminine alet ediyor ... Bomboş işler, boş beleş tipler
Zaten anlamıyorum ben kızlarla ilgilenirken elime telefon alamıyorum, bunlar hem ilgilenip hem video çekiyorlar.