- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
En az 2 saat aç olmanız gerekiyor diye biliyorum. Yemeğinizin bittiği tam saati not edin. Açlık şekerine bakılacaksa da sabah gitmeniz gerekir. Arayıp sorun en iyisi. Diğer sorununuzu da iç hastalıklarına danışabilirsiniz.Günaydın bayanlar..
Benim öğlen 3 de randevum var erken saatte yok diye mecbur önceden bu saate almıştım ama şimdi aklıma geldi. Ben iç hastalıkları bölümüne gideceğim. Diyetisyene onlar yönlendşriyormuş sanırım şeker insülin direnci tiroid vs onlara baktrcaktım ama öğlen üç ds ymk yemiş oluyorum bakılmaz değil mi aç olmak lazım? Ona göre gideceğim diye size soruyorum bilen var mı?
İkincisi de gece uyurken çok gaz problemim var eşim söyledi moralim çok bozuk. Çok kötü birşey ama uyuduğum için farkında da olmuyorum bu nasıl geçer?
Eşiniz nasıl söyledi çok ayıp. Gece uyurken insan ne yaptığını bilmez ki. İstemsizce gaz çıkabilir.
Ayrıca aç karna gitmeniz gerekiyor evet.
kabizlik vs gibi bi sorununuz varmiSoğuyormuş öyle dedi. Ne yapacağım neden olur ki bilmiyorum
Eşin cinsmişSoğuyormuş öyle dedi. Ne yapacağım neden olur ki bilmiyorum
kabizlik vs gibi bi sorununuz varmi
yediklerinzile alakali olabilirmi
dr asorun bakalim belki vardir bi çozumu
bir iki de defa olsa soylemezdi ehrhalde esin
surekli olan bi sey diur, acaba ne zamandir var
Eşin cinsmişuykuda gaz çıkarıyorum diye benden soğuduğunu söyleyen adamla bana ısınana kadar aynı yatağa girmem!
Uyurken herkes gaz çıkarır bu gayet doğal ve normal birşey.Soğuyormuş öyle dedi. Ne yapacağım neden olur ki bilmiyorum
Eşin sese mi uyanıyormuş nerden biliyor? Yapıp yapıp kendi sesine uyanıp suçu sana atmasın?
Ya haklı olsa da şöyle olur ya daha uyumamıştır adam kadın hemen uyudu başladı gaz çıkarmaya o zaman zaten yalan atamaz. Ama ikisi de baya uyuyor kadın gaz çıkardı o sese hemen uyanıyor mu uykusu hafif mi baya yani o var kadın hiç farkında değil fark edildiği gibi :) insan uykusu hafifse kendi yapınca uyanıyor hissedip zaten onu demeye çalışıyorum ama konu sahibesinin eşi de pek "pirens" çıktı her şeye midesi bulanıyormuş.geçenlerde kanepe uyumuş kalmışım esimde oturuyor.bir uyandim sese (kendi sesime) hemen eşimin suratina baktim.
anladimi diye.baktim hiç bir degisiklik yok surat ifadesinde.himm duymamis demekki dedim geri yattim.Aman allah im bir degil iki degil üç değil ayni sey.ama nasil ses.şokla bir uyaniyorum direk eşime bakiyorum.Allah allah o duymamis deyip guya çaktırmadan geri yatiyorum.
sabah dedimki gülerek yaa aksam böyle böyle oldu ama sen fark etmedin bile dedim.
esim gülmeye başladı farketmemek mümkun müydü sence?
yani adam haklı olabilir..:)
konu sahibi gaz probleminizi ayrica doktora mutlaka anlatın.altinda bazen farkli sebepler çıkabiliyor.kan sekerine hem aç hemde tok bakilirsa daha doğru sonuc verir diye biliyorum.geçmiş olsun..
bütün gece horlayip ben asla horlamam diyen adamlar gibi:))Ya haklı olsa da şöyle olur ya daha uyumamıştır adam kadın hemen uyudu başladı gaz çıkarmaya o zaman zaten yalan atamaz. Ama ikisi de baya uyuyor kadın gaz çıkardı o sese hemen uyanıyor mu uykusu hafif mi baya yani o var kadın hiç farkında değil fark edildiği gibi :) insan uykusu hafifse kendi yapınca uyanıyor hissedip zaten onu demeye çalışıyorum ama konu sahibesinin eşi de pek "pirens" çıktı her şeye midesi bulanıyormuş.
Büyük ihtimalle gastrit vardır onun için de doktora gidin ama hiçbir şey olmadan çıkabilir bu normal bir durum bence.Soğuyormuş öyle dedi. Ne yapacağım neden olur ki bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?