Kötü bir insan mıyım

Ya yolunuza bakın size dediği onca laftan sonra yok onu dedim kusura bakma yazayım mı, demişsin zaten mantar kafalı insanlardan uzak durun valla ben okurken sinirlerim bozuluyor, güzel ağzımı bozuyorum; yaşarken nasıl katlaniyorsunuz? Hiç hayatınızı önünüze alıp gözden geçirmiyor musunuz. Bu mantar kafa şimdi böyleyse ilerde nasil olur halim nice olur demiyor musunuz??? Allahinizin aşkına biricik yegane hayatınız var onu da değmeyen birileri için ağlayıp sızlamaya bırakmayın. Lütfen ya adam mı yok bunu nasıl sevdiyseniz ki sevilecek bi hareketi yok başkasını da öyle seversiniz. Mutlu olun yahu valla nedir bu ya
O kadar haklısınız ki. Hep güzel zamanlar geldi aklıma, son zamanlarda da hep ben sorun çıkarıyormuşum gibi geliyordu 4 senedir hiç olmadığı kadar yumuşaktı bana karşı. Ama işler onun istediği şekilde gitmediği zaman zerre saygı ve sevgi kalmıyordu. Kötü zamanlarımda, ona ihtiyacım olduğu zamanlarda hiç hatırlamıyorum onu yanımda mesela. Öyle ilişkiyi napayım. Kendimi sevsem bana yetecek aslında.
Umarım onu yapacağım artık

bu arada ben de böyleyim aşırı verici davranıyorum ilişkilerimde ve sonu hep hüsran emin ol.
daha dün esra ezmecinin bir videosunda seyrettim hatta ki kayıt yaptım. sana da söyliyim çünkü bizim gibilere lazım bu bilgiler.
diyor ki, "bir insan için gurur çok önemli, eğer gururu devreye sokmazsanız ve daha çok verici olursanız dengeyi bozarsınız bu sefer karşınızdaki kişi daha az vermeye başlar ve başka kişilere gitmeye başlar. daha çok verici olmak ilişkiyi asla kurtarmaz , dengeli vermek gerekir" .
ha tabi ki bunları bilmek yetse keşke uygulayabilmek asıl marifet
Hayatımın gururdan en uzak olduğum yıllarıydı bunlar. Ben de takip etmeye başladım birkaç psikologu, tavsiye edilen birkaç ismi. Umarım bu şekilde biraz açabilirim gözümü

O yüzden üzülmeyin kurtuldum temizlendim diye sevinin bu adam ile 1 gün mutlu geçmez
Aşırı derecede manipüle edilmiş hissediyorum kendimi. Birkaç kere dışarı çıktığımız için farkındaysan ben senin isteklerini karşılıyorum ama sen hep daha fazlasını istiyorsun dedi.
Bunlar bana lütufmuş sanki ilişkide olması gereken şeyler değilmiş gibi davrandı bir süre sonra da ben normalleştirdim galiba

Çok sağ olun inşallah öyle olur. Canım da yanıyor. Sevmemesi, evlenmek istememesi de değildi derdim. Her defasında o kadar küçük düşmüş hissettim ki kendimi o böyle konuşurken. Hep kendimi suçladım, sanki eksiktim ve bu nedenle benimle olmak istemiyordu çünkü hep onu işledi içime. Niye bunu yapar ki insan bir başkasına. Hem de ben bu kadar iyiliğini isterken.
Onu suclamayın buna izin veren sizsiniz. bir kez size olan saygısını yitirmiş ve siz devam etmesine izin vermişsiniz. kendinize değer verin, mutlu ilişkiler evlilikler bu şekilde olmuyor. etrafınızda kendinize örnek olmak icin mutlu evlilikleri gözlemleyin, olumlu sevgi dolu insanlarla birarada olun, size iyi gelecektir.

Onu suclamayın buna izin veren sizsiniz. bir kez size olan saygısını yitirmiş ve siz devam etmesine izin vermişsiniz. kendinize değer verin, mutlu ilişkiler evlilikler bu şekilde olmuyor. etrafınızda kendinize örnek olmak icin mutlu evlilikleri gözlemleyin, olumlu sevgi dolu insanlarla birarada olun, size iyi gelecektir.
Evet, bir ara kendi bir arkadaş ortamında söylemiş ve ben üzülmeyeyim diye bana anlatmamışlar. Başkası olsa böyle davranamazdım zaten ama kendi izin veriyor demiş resmen. Sağlıklı hiçbir insan ilişkisinin bu şekilde olmayacağını biliyorum. Birkaç günlüğüne şehir dışına çıkacağım ailemle. Elimden geldiği kadar aklıma getirecek her şeyi yok ettim. İnşallah dediğiniz gibi iyi gelir, teşekkürler 🙏

Ailesi tesadüfen öğrendiyse, hiç bir arkadaşıyla tanışmadıysanız, gizli kapaklı görüşüyorsanız nasıl "nişanlandık" diyorsunuz?

Sizinle kesinlikle evlenmeyecek zaten kendide itiraf etmiş. Bir daha aramayın, kötü bir tecrübe oldu deyip önünüze bakın

Ailesi tesadüfen öğrendiyse, hiç bir arkadaşıyla tanışmadıysanız, gizli kapaklı görüşüyorsanız nasıl "nişanlandık" diyorsunuz?

Sizinle kesinlikle evlenmeyecek zaten kendide itiraf etmiş. Bir daha aramayın, kötü bir tecrübe oldu deyip önünüze bakın
Nişan öncesi tabiii ki ailesiyle arkadaşlarıyla tanıştım, görüştüm.
Nişanı attıktan birkaç ay sonra tekrar görüşmeye başladık. 1 seneyi geçti ve bu süre içerisinde söylememiş. Cenazeleri oldu bu sebepten olduğunu söyledi ama o da bahane.
Farkındayım. Bir daha asla dönüş yapmayacağım o yazdıklarımdan sonra kendi de aramaz. Keşke insan gibi konuşarak ayrılabilseydik ama kısmet

Herkese merhaba. 4 senedir birlikte olduğum bir erkek arkadaşım vardı. Pandeminin başında aile arasında nişanlandık. Daha sonra araya giren mesafe, ailesinin birçok rahatsızlığı, tek erkek çocuk olması, bunları bana bahane olarak sunarken kendi keyfinden asla ödün vermemesi sebebiyle 3 ay sonra ayrıldık. Bütün sorumluluk benim üstümde dedi, aileme ve bana gereken saygıyı göstermedi ama baktığımda kendi yapmak istediği her şeye zaman ve imkan yarattı. 2 ay ayrı kaldık daha sonra günlerce yazdı şimdi gelip babanla görüşürüm, söz veriyorum her şeyi düzelteceğim, seni çok seviyorum çok istiyorum dedi ve tekrar başladık. 1,5 senedir de aptal gibi bekledim.
Verdiği hiçbir sözü yerine getirmedi, beni ailesinden 1 sene boyunca saklamış tesadüfen öğrendiler ve daha sonra bir iki defa öylesine konuştuk demiş.
Arkadaşlarından hiçbiriyle görüşmedim.
Neden bekledin diyecek olursanız ailesinde 3 cenaze oldu maalesef ve hep onları öne sürdü zamanı var zamanı var diye.
Kıskançlığı vs apayrı bir boyut ama kavga ettiğimizde ben asla evlenmeyeceğim anla artık dedi.
Daha sonra eş durumu ile yanına gelirim dedi. En son olay ise kardeşi onun yanına gideceği için bir ay önceden ayarlanmış planı iptal etti çünkü benimle görüştüğünü bilsinler istemedi. Ortak çevremiz biliyor, dışarıda da benim ısrarımla çıkıp geziyoruz ondan önce aylarca evde görüştük ıssız yerlere gittik.
Ben de bu şekilde olacaksa devam etmeyeceğim dedim o da tamam uzatma zaten hataydı dedi. O kadar ucuz davranışlar ve sözler ki, kendimden utanıyorum. Ben ona son birkaç gün içindeki yardımları için teşekkür ederken tamam kes dedik, uzatma tamam işine bak, sana hesap mı verecem tarzında konuştu.
Dün arkadaşlarımla oturduk, biraz alkol aldım sabah yazdığım mesajları okuyunca utançtan ağladım. Aldığım hediyeleri falan istemişim, küfür etmişim, niye beni kandırdın falan demişim arabesk arabesk laflar. Böyle biri değildim. Ne yapayım sessiz mi kalayım, kusura bakma mı diyeyim? Önceden aldığım saati parçalamaya çalışmıştım. Sanki eşyaya bile benden daha çok değer veriyor gibi geldi hep. Hep öyle hissettim. Sanki aldığım ayakkabıya bir şey olsa bile daha çok üzülecekti ama bu kadar düşürmeseydim kendimi. Ne yapayım sizce?
Ayyy böyle bir salaktan kurtulmaya çalışacağınıza ne yapayım kusura bakma mi diyeyim diyosunuz. Sizi kullanıyor farkında mısınız? Umurunda bile değilsiniz. Lütfen size değer veren insanları hayatınıza alın! Evlilik oyuncak değil. Evlenince düzelir hiç değil!

Hediyeleri getirmek isterse ne yapayım peki sizce?? inanın normal şeyler yazmamışım.. Arkadaşlarım da kendisinden hiçbir zaman hoşlanmadı. O kadar gurur kırıcı rezil şeyler söylemişim ki gaza gelip
Gözünün önünde çöpe at. Oyalamis seni saklamış kimseye söylememiş. Sozled verip tutmamış. Senden bir çıkarı vardi demek. Napacan böyle adamı. Az bile etmissin

Back
X