- 1 Ağustos 2022
- 34
- 7
- 1
- Konu Sahibi Gamzelimgamze
O kadar haklısınız ki. Hep güzel zamanlar geldi aklıma, son zamanlarda da hep ben sorun çıkarıyormuşum gibi geliyordu 4 senedir hiç olmadığı kadar yumuşaktı bana karşı. Ama işler onun istediği şekilde gitmediği zaman zerre saygı ve sevgi kalmıyordu. Kötü zamanlarımda, ona ihtiyacım olduğu zamanlarda hiç hatırlamıyorum onu yanımda mesela. Öyle ilişkiyi napayım. Kendimi sevsem bana yetecek aslında.Ya yolunuza bakın size dediği onca laftan sonra yok onu dedim kusura bakma yazayım mı, demişsin zaten mantar kafalı insanlardan uzak durun valla ben okurken sinirlerim bozuluyor, güzel ağzımı bozuyorum; yaşarken nasıl katlaniyorsunuz? Hiç hayatınızı önünüze alıp gözden geçirmiyor musunuz. Bu mantar kafa şimdi böyleyse ilerde nasil olur halim nice olur demiyor musunuz??? Allahinizin aşkına biricik yegane hayatınız var onu da değmeyen birileri için ağlayıp sızlamaya bırakmayın. Lütfen ya adam mı yok bunu nasıl sevdiyseniz ki sevilecek bi hareketi yok başkasını da öyle seversiniz. Mutlu olun yahu valla nedir bu ya
Umarım onu yapacağım artık