• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötü bir insanım

ealbsy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
38
11
1
arkadaşlar merhaba,çok kötü bi insanım kendimi büyük bir tehlike olarak görüyorum gerçekten en iyi arkadaşım için bile bazen fesat şeyler düşünüyorum onun olmasın benim olsun diye annemle sürekli kavga ediyorum sevgilim izin vermediği için gizli şeyler yapıyorum ama ihanet etmiyorum tabiiki ama bunlar diğer yaptıklarımın yanında basit kalır doktora gitmeye bile utanıyorum gerçekten çok huzursuzum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çok kötü hissediyorum kocaman bir pislik gibiyim

bence kendıne kotu bı ınsanım dıyen kısı vıcdan sahıbı yaptıgı yanlıslara pısman olan duygusal bırıdır :)
kımse kendıne kolay kolay kotuyum demez cunku
yaptıgınız farkında oldugunuz hatalar sızı rahatsız edıyor bellıkı
bunu yapmamaya calısın o anlık durumu kurtarmak ıcın soyledıgınız yalanları bırakın dırek durust olun ınanın daha mutlu rahat edıceksınız ;)

Kendini eleştirmen ve farkında olman güzel vicdan sahibisin demektir yaptigin seylerde vicdaninin sesine kulak ver sadece

bence kendıne kotu bı ınsanım dıyen kısı vıcdan sahıbı yaptıgı yanlıslara pısman olan duygusal bırıdır :)
kımse kendıne kolay kolay kotuyum demez cunku
yaptıgınız farkında oldugunuz hatalar sızı rahatsız edıyor bellıkı
bunu yapmamaya calısın o anlık durumu kurtarmak ıcın soyledıgınız yalanları bırakın dırek durust olun ınanın daha mutlu rahat edıceksınız :KK66:

öncelikle ilginiz için gerçekten teşekkür ederim rahatsız oluyorum çünkü sevgilim yaptıklarımı sürekli yüzüme vuruyor mesela bana hep uzun tişörtler giydirir popomu kapatmak için ayrılsak ben yine kısa giyerim hatta tartışırken bile ayrılırsak yarın kısa olan tişörtümü giyerim diye düşünüyorum ama sevgilimi gerçekten seviyorum böyle pis pis düşüncelerim var
kendimden birazda benim yüzüme vurduğu için rahatsızım utanmıyo musun falan diyor bana artık yapmak istemiyorum desem bile o da yapmayacağıma güvenmiyor sayısız şeyler yaptım çünkü 1.5 sene oldu değişme yok diyor o kadar kötü biriyim ki sanki içime şeytan girmiş öyle hissediyorum çok kolay yalan söylüyorum haksız paradan çekinmiyorum bencilim ön planda bi insan olmak istiyorum ama böyle hissetmek yerine düzgün bi insan olmayı isterdim

Kendini eleştirmen ve farkında olman güzel vicdan sahibisin demektir yaptigin seylerde vicdaninin sesine kulak ver sadece

teşekkür ederim,mesela bu akşam yarından itibaren iyi bi insan olucam şunu bunu yapıcam diyorum yarın olduğunda bi önceki akşam söylediklerim aklıma bile gelmiyor

teşekkür ederim,mesela bu akşam yarından itibaren iyi bi insan olucam şunu bunu yapıcam diyorum yarın olduğunda bi önceki akşam söylediklerim aklıma bile gelmiyor

Yani gelmesi lazim surekli kendini telkin etmen lazim yani mesela aysenin sunu var benim neden yok diye akliniza geldiginde herkesin kaderi farklidir nasibi ayridir belki benim icin boylesi daha hayirlidir deyip kendinizi ikna edin
Yoksa bu fesat dusunceler icinizi kemirip sizi hasta edebilir
Herkesin aklina gelebilir boyle seyler mantikli dusununce boyle seylerin insana bisey kazandirmadigini aksine kaybettirdigini anlar insan boyle dusunun yeter

Yani gelmesi lazim surekli kendini telkin etmen lazim yani mesela aysenin sunu var benim neden yok diye akliniza geldiginde herkesin kaderi farklidir nasibi ayridir belki benim icin boylesi daha hayirlidir deyip kendinizi ikna edin
Yoksa bu fesat dusunceler icinizi kemirip sizi hasta edebilir
Herkesin aklina gelebilir boyle seyler mantikli dusununce boyle seylerin insana bisey kazandirmadigini aksine kaybettirdigini anlar insan boyle dusunun yeter

işte bende o nasip benim olsun isterim o zaman da belkide çoktan hasta oldum bile hiçbir şekilde kurtulamıyorum bu düşüncelerden annemle babam okuluma 12.000tl ödüyor iyi bir üniye gitmem için böyle düşününce üzülüyorum ama ders çalışmaya sıra geldiğinde bunu düşünüp çalışma isteğim gidiyor mesela

işte bende o nasip benim olsun isterim o zaman da belkide çoktan hasta oldum bile hiçbir şekilde kurtulamıyorum bu düşüncelerden annemle babam okuluma 12.000tl ödüyor iyi bir üniye gitmem için böyle düşününce üzülüyorum ama ders çalışmaya sıra geldiğinde bunu düşünüp çalışma isteğim gidiyor mesela

O zaman senin kesinlikle yardim alman gerekir cnm bi doktora gitmende fayda var
Çunku ben sana herkesin nasibi ayri diyorum sen o nasip benim olsun diyorsun:)))

O zaman senin kesinlikle yardim alman gerekir cnm bi doktora gitmende fayda var
Çunku ben sana herkesin nasibi ayri diyorum sen o nasip benim olsun diyorsun:)))

bende doktora gitmek istiyorum gerçekten cesaretim yok çekiniyorum ama umarım gidebilirim,teşekkür ederim ilginiz için

Back
X