Sizin icinmi diyorlar.Eşim ve kv nin dediği gardiyan(ikm) olunur mu iyi bir şeymiymiş .? Sizce ?? Kötü bir şey mi ?
Adalet bakanlığı alımına basvurup mülakata kaldığım için diyorlarSizin icinmi diyorlar.
Valla sinirleniyorum. Ortaöğretm mezunu saglkçıyım bölümden alım yok napabilirm.amatemde calıştm oraya girerkende başlamslardı orda çalışılırmı diye(5 yıl calstm) . sanki bi haltlar da ikm yi beğenmiyorlarNeden kötü olsun ?
Mis gibi devlet memurluğu. ..
Ben anlamıyorum valla oğlu 3 aydr maaş almıyor gelmiş karşmda konuşuyor.söylesen küserler ,bide ikm yi beğenmiyor snn bna ne faydan varda sorguluyorsun .Neden kötü olsun onu anlamadım meslek sonuçta paranı kazanacaksın nesi kotu
Ya bosversenize.Valla sinirleniyorum. Ortaöğretm mezunu saglkçıyım bölümden alım yok napabilirm.amatemde calıştm oraya girerkende başlamslardı orda çalışılırmı diye(5 yıl calstm) . sanki bi haltlar da ikm yi beğenmiyorlar
Oglu 3 aydr maaş almıyor iş beğendiremiyoruz birde . oğluna diyorum savunmaya geçiyor dgru diye sabır yaYa bosversenize.
Zaten yüksek bi puanla ataniyorsunuz.
Sizi demoralize etmeye çalışıyorlar akillarinca.
Gardiyan olabilmek için milyonlarca insan kpssye giriyo hiç kucumsenicek bişey yok bunda.
Kompleks yapmıştır sizin kv.Oglu 3 aydr maaş almıyor iş beğendiremiyoruz birde . oğluna diyorum savunmaya geçiyor dgru diye sabır ya
Ayy çok teşk edermm .). Moral oldnz valla. İnsanın canını sıkıyorlar bnle sorunları var hrld .amatemde çalıştm diyede öyle diyordu bide bna bir faydası var sankiAaayyy bi taraflarım deyin geçin. Arkadaşım infaz koruma memurluğu yapıyor ve çok da memnun. Mis gibi memur ve seminer eğitim falan derken ora senin bura benim ülkenin bi kısmını gezdi. Evlenesi gelmiyo kızın :)) hiç moralinizi bozmayın aynen devam. İnşallah hayırlısıyla olursunuz..
İnş. Hiç gocunmaz kv cim oğlm eve bakamıyor diye. sormaz bile oğlm naptn maaşı diye herşeyi sorar onu sormaz boş boş konuşur. Canımı sktılar yineKompleks yapmıştır sizin kv.
Oğlum eve bakamiyoken , gelinim çalışır da ezer düşüncesinde zaar.
Lütfen 4 elle sarilin , umarım hersey istediğiniz gibi olur.
Umrun olmasın istediği kadar beğenmesin salla sen canını niye sıkıyorsunBen anlamıyorum valla oğlu 3 aydr maaş almıyor gelmiş karşmda konuşuyor.söylesen küserler ,bide ikm yi beğenmiyor snn bna ne faydan varda sorguluyorsun .
Benim arkadasimda yillardir bu meslekte. Olabiliyorsaniz hic dusunmeyin bile derim.Adalet bakanlığı alımına basvurup mülakata kaldığım için diyorlar
İnş yaa. Ztn malesef ki mülakat zor adalet bakanlığı beni beklemiyor iken bide yıldırma çabaları. kızdm artık kmse yorum yapmıcak annen herşeyi bilmek zorunda değil söyleme bir şey dedm artk küstü oğlusu da . biraz sakin oluyum diyorumda her geldiğnde snrlendiriyor beni bu kadın.Benim arkadasimda yillardir bu meslekte. Olabiliyorsaniz hic dusunmeyin bile derim.
Hayır amatemde çalışınca noluyomuş? Sanki ağır uyuşturucu kullanmaktan yatış almışsınız gibi ne alaka yani.. kıskançlık hissettim ben. Eşiniz ne iş yapıyo?Ayy çok teşk edermm .). Moral oldnz valla. İnsanın canını sıkıyorlar bnle sorunları var hrld .amatemde çalıştm diyede öyle diyordu bide bna bir faydası var sanki
Cahiller yaa illa bni konstrcaklar işte.taşeron işçi düzensiz maaşlı.Hayır amatemde çalışınca noluyomuş? Sanki ağır uyuşturucu kullanmaktan yatış almışsınız gibi ne alaka yani.. kıskançlık hissettim ben. Eşiniz ne iş yapıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?