Çocuklar ufak ya büyük olsa bu kadar üzmezdim kendimi. En fazla 6 yaşindadır bana küfreden.cocuklar kac yaslarinda? tahminen
İşte bilmiyorum ki akşamdan beri bi sıkıntı oldu kalbimde annem de keşke öyle yapmasaydın uyarırdık dedi bir an da yaptım bir anlık sinirlebence dilemeyin evet siz vurmakla hata yapmışsınız ama çocuğuna terbiye veremeyen anneden özür dilemenizde gerekmez bence .... ben olsam cocukdan dilerim ama anneden dilemem ...
Evet aileye gidip özür dilemek istiyorum fakat nasıl bir tavırla karşılaşacağımdan korkuyorum çünkü anneannesi bayağı cazgırdıdileme özur filan bizimde cocugumuz var kimseye kufretmez
kufredene terbiyesiz kotu seyler konusma der.
hem suclu hem guclu ebeveynler basi bos birakmis edep terbiye ogretecegine cocugunu savunmaya gelmis.
bir daha sizde kimsenin cocugunu vurmayin sakin ailesine soyleyin kimse kimsenin ccuguna vuramaz savundugum sey bu degildi.
burda karsilikli ozur dilenmesi gerekiyor sen vurdugun icin ailede cocugunun terbiyesizligi icin
yerinizde olsam cocukla konusurdum. oncelikle ona vurdugunuz icin ozur dileyip sonrasinda da bu kadar tatli bi cocuga bu kufuru ben yakistirmadim diyin. 6 yas bu davranislarin sergilenebildigi yaslqr. tukurmek ws. kufur uc nokta. ama gel gor ki cocuk:)Çocuklar ufak ya büyük olsa bu kadar üzmezdim kendimi. En fazla 6 yaşindadır bana küfreden.
Aslında çocuğu görsem dısarıda falan canım özür dilerim ama sen de bir daha kötü söz kullanma desem biraz olsa vicdanım rahatlar mı kiOnlar senden özür dilemeli asıl saçmalama. Anneanne böyle düşünürse çocuk da beyefendi olamaz zaten...
Çok haklısınız ben de o çocuğu gördüğüm ilk fırsatta bunu yapmayı planlıyorum çok teşekkür ederimyerinizde olsam cocukla konusurdum. oncelikle ona vurdugunuz icin ozur dileyip sonrasinda da bu kadar tatli bi cocuga bu kufuru ben yakistirmadim diyin. 6 yas bu davranislarin sergilenebildigi yaslqr. tukurmek ws. kufur uc nokta. ama gel gor ki cocuk:)
kardesim dileme özür.Evet aileye gidip özür dilemek istiyorum fakat nasıl bir tavırla karşılaşacağımdan korkuyorum çünkü anneannesi bayağı cazgırdı
Bu bana büyük ders oldu. Ki öyle çocukları da seven bir insanım anlayamadım birden bire neden öyle yaptığımı. Yorgun argın gelmiştim sanırım çocuk da küfredince kendime hakim olamadım. İlk fırsatta çocuktan özür dileyeceğimHickimse baskasinin cocuguna el kaldirmamali. Bizim toplumda bazi cahiller cocuklarinin küfür etmesinde sakinca görmez cünkü kendileri devamli kullanir. Hatta cocuklarin küfür etmelerini komik bulurlar. Bu sadece cahillikten ve edepsizlikten. Bu ama o cocuklarin sucu degil. Onlari böyle yetistirenlerin kabahati. Özür dillemeyin. Bir dahada baskasinin cocuguna vurmayin sizin basiniz belaya girer.
Çok doğru. Çok utanıyorum zaten nasıl telafi edebilirim sizlerden fikir bekliyorumTokat atmak biraz fazla olmuş bence. Çocuklar terbiyesizlik yapmış olabililirler ama sizin onları uyarma şekliniz yanlış. Tokat atmak yerine ailesine bildirmeliydiniz. Çocuktan sorumlu kişiler onlar. Benim çocuğuma herhangi biri ,suçu da olsa tokat atarsa bende kapısına dikilirim. Bundan sonra biraz daha sakin olursunuz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?