Kötü bir şey yaptım, çok üzgünüm...

Aynen ben de öyle okudum. Bu nasıl bir vicdan bu nasıl bir zihniyet? Şiddetle hicbir yere varılmaz. Küçücük çocuğa tokat atılmış burda oh iyi olmuş deniliyor. O cocuk daha insanca uyarılabilirdi ya da ailesine söylenebilirdi. Hala şaşkınım.

Çocuk belli ki aile terbiyesi almıyor. Size yaptıģı çok yanlış ama vurmak ne? Sizin de küfür eden birinden ne farkınız kaldı? Pişmansınız bir daha yapmayın. Onun yerine çocukla konuşun çocuğun yaşına inin. Neden bu kadar hirçın mesela?

Konumun kapatılmasını nasıl talep edebilirim acaba? Siteyi profesyonel kullanamıyorum da. Çocuğa gelince aradan biraz zaman geçsin o da bana karşı yumuşasın gönlünü alıcam. Bütün yorumlar için teşekkür ederim. Ve gerçekten o... lafına ve tükürmeye kayıtsız kalabilenlerinizi tebrik ederim. Bundan sonra ben de görmezden duymazdan gelicem. Hepinize iyi geceler hanımlar

Yaptığınız hata ama daha önce uyarmışsınız birde anneannesi de alttan alacağına size neler demiş.Bunlarla uğraşılmaz

Çocuğun küfretmesi çok yanlış fakat sizin kontrolünüzü sağlayıp vurmamanız gerekirdi. Şiddete oh iyi yapmışsın diyenlere aldırmayın. O aile çocuğuna şiddet uyguladığınıza dair şikayetçi olsa yeridir. -Ki ben çocuğa tokat atan kişiye karşı bu kadar sakin kalmazdım.- Bir daha ki sefere sakince uyarmayı tercih etmelisiniz.

Mune konunun kapatılmasını istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…